💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 38 642
  • 889
  •   42
Отговори
# 570
Може да не са умни Тянко и Александра, но ми харесва как спокойно си приемат номинациите ,без излишни драми и с реализъм за представянето си. Нещо, което не може да се каже за много от можещите и знаещите, на които егото ще се пръсне

# 571
  • Варна
Абе Шопа да не повтаря Алекса?
Обградил се е с жени отвсякъде
Може да не са умни Тянко и Александра, но ми харесва как спокойно си приемат номинациите ,без излишни драми и с реализъм за представянето си.
Да И Александра е права сложиха я за бушон, пък не  била спечелила точка.
Но на пъзела наистина бяха умопомрачителни и двамата

# 572
Може да не са умни Тянко и Александра, но ми харесва как спокойно си приемат номинациите ,без излишни драми и с реализъм за представянето си.
Да бе, Александра изнесе цяла тирада.

# 573
Аутсайдерите са много зле

# 574
Да бе, Александра изнесе цяла тирада.
  Аргументира се без агресия, със спокоен тон . Харесвам я като личност, сигурно първата кифла с джуки ,която одобрявам 😜

# 575
Тая вярно е влюбена Sob

# 576
  • Stockholm
Браво на Гизем, че праща Краварката на Блатотою1 Изкефих се наистина.

# 577
Деси ли е краварката?Що така не я харесвате?Не гледам много и затова питам.

# 578
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Докторицата запали моторетката. Според мен  най и е кофти за зъболекарчето. Чак сълзи и соп**и, тези хора наистина не знаят къде и за какво са влезли, пълни инфантили.

# 579
  • На Изток от Рая
Пекин хич не е лицемерна, до оня ден скатавка я наричаше, сега реве. Много добро решение на Карина, сега може и да дръпнат

# 580
  • Варна
Ей тая Карина, 😁

# 581
Шопа се излага

# 582
Шопа не ми харесва. Действа подмолно

# 583
Тянко, Александра, че са тъпи е ясно, ама и Ивайло няма никакво стратегическо мислене. Да се бяха наговорили тримата и щяха да номинират Миро и един от тях да се спаси.

Ивайло има илюзията, че хората са с него. Но в реалния живот няма кой да развенчае тази илюзия.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:02 от Soney

# 584

Не много, но достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт