⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 9 013
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
Толкова е токсичен общия подкаст на Чефо и Ванеса, че хванах и аз токсичност само докато гледам😬Дано има здрави нерви Ванеса, аз нея я харесвам.

# 91

Един и същ подкаст ли сме гледали, защото аз там обясних, че по мое желание съм спряла конуникацията си с него? Разбира се, че не съм имала други очаквания, още тогава не ми допадна като човек и по- скоро аз исках да си гарантирам оставане в предаването, докато видя как ще се развият нещата.

Моля за извинение, ама подкастите не са ми в плей листата Joy
Нямам идея какво се е въртяло в главите на участниците и думите ми не са категорично заключение, а предположение.
Съжалявам, ако ти е прозвучало като обвинение. Както казах - не съм фен на Стефан.

# 92
Подкаст с продуцентът Мишо и редакторът Камелия

Интересен е, може тия дни да напиша каквото ми е останало в главата след него.
Ренета е видяла случайно Марсел на кастинга, но си е решила, че това е Радо - оттам объркването с подаръка, който му прати.

# 93
  • София
Таман идвах с линх към подкаста.
Изгледах го и е много добър. Препоръчвам.

Масурски се е опитал (уж не било нарочно) да удари шамар на някоя жена, но не стана ясно. Изрязали са го от монтажа (както и доста битови скандали), защото не искат да показват подобни неща.

# 94
  • България
Скрит текст:
Благодаря за подкаста! Мишо много по-добре се справи без наличието на Туджаров в екипа. Blush

А аз ще споделя малко музика от предаването, извинявам се ако е пускано преди.

Ето я основната мелодия на шоуто:

Познатата част е в припевите, първият започва от 0:46.
Иначе най-първата песен от първата сцена на първи епизод във втори сезон е тази:

Основната мелодия не ми харесва, всеки път исках да я превъртя, от тези еднотипни модерни песни е. Има къде да се работи над саундтрака. В Ергенът 4 и в Любов в рая се справяха много добре.

# 95
  • София
Сезон 3 пак ще е по Нова.
Няколко големи рекламодателя са се отказали от Ергенът и искат да работят с тях.

Много от каста на сегашния Ерген е бил и за ДиК, включително и една от основните героини на сезона ама не и казаха името.

Майката на Ренета е била излъгана от щерка си, че тя се е записала в състезателно риалити по двойки от типа на Игри на волята.
Хаха

Имаше и нещо за родителите на Ники Барселоната. И те май не знаели за какво иде реч.

# 96
  • България
Майката на Ренета е била излъгана от щерка си, че тя се е записала в състезателно риалити по двойки от типа на Игри на волята.
Не е далеч от истината, двойките отпадаха заради спортни състезания.

# 97
Изоставам с предаванията, за подкасти изобщо нямам време. Ще се радвам, ако споделяте още интересни неща, които е казал Мишо.

# 98
  • Край морета северни и южни
Основната мелодия не ми харесва, всеки път исках да я превъртя, от тези еднотипни модерни песни е. Има къде да се работи над саундтрака. В Ергенът 4 и в Любов в рая се справяха много добре.
Колко сме различни хората!
Скрит текст:
За Ергенът 4 ще се съглася, че беше добре музикално оформен, както и първия сезон. Сезони 2 и 3 не са ми направели особено впечатление каква музика са имали.

Но по повод сегашния Любов в рая според мен им куца музикалното оформление. Има една мелодия, която е като в цирка, когато има смешни или криндж моменти. Но то и целия сезон е един вид цирк.

Туджаров по-добре се справи с Ергенът 4, но не знам дали той е причината Любов в рая толкова да прилича на Диви и красиви 1 - вътре твърде много мъже тип анаболни батки и жени типични инфлуенсърки, някои от тях дори с тарифа. Мишо много по-добре се справи без Туджаров.

Аплодирам, че са изрязали битовизмите от ДиК С2!
В Любов в рая почти цял епизод се разправяха за легла! Има сеир, който е натоварващ и в същото време безинтересен, за мен това са такива битови скандали кой къде щял да спи и подобни.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:39 от Недка Кокетка

# 99

Много от каста на сегашния Ерген е бил и за ДиК, включително и една от основните героини на сезона ама не и казаха името.

Става въпрос за Ренета, в подкаста ѝ с Анна-Мария тя си призна, че за малко да е участвала в техния сезон, но се е отказала.

# 100
Хареса ми подкаста , каза интересни неща и е една странична гледна точка. Камелия много я харесвам, радвам се че е участвала . Останала съм с впечатление ,че е човек на Туджаров междудругото. Като съм им гледала подкастите с Туджаров , май бяха приятели.

# 101
  • София

Става въпрос за Ренета, в подкаста ѝ с Анна-Мария тя си призна, че за малко да е участвала в техния сезон, но се е отказала.

Не, обратното.
Става въпрос за главна героиня в сегашния Ерген: Любов в рая, която е не е била взета от Мишо за ДиК, защото той не желае да се занимава с такива хора.
Има още няколко жени и мъже от настоящия сезон на Ергенът: Любов в рая, които не са били взети за ДиК.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:48 от Diavolo

# 102
  • Край морета северни и южни
Като гледам какви са основните персонажи в ЛВР много добре е направил Мишо!

# 103
И на мен ми хареса подкаста.
Най-накрая някой призна, че Масурски е манипулирал Евгения да каже "обичам те", за да спи с него и в крайна сметка я е зарязал точно заради това, че не е пуснала. Отвратително.
Освен признанието, че той трябва да е щастлив, че не са го излъчвали достатъчно и дори е посегнал на участничка...
Предвидили са Чефо да хареса Ванеса и всички да харесат Марио. Елена са я слагали в доста мачове, но не предвидиха, че момичето влезе обвързано в предаването...
Трябвало е подкастите да се заснемат веднага след излизането им, но заради недостиг на хора са снимани по-късно - но все пак преди излъчването.

# 104
  • София
Елена са я слагали в доста мачове, но не предвидиха, че момичето влезе обвързано в предаването...

А защо влиза в предаването, щом е обвързана?
Аз даже ги забравих вече. Коя беше Елена? Вечно намръщената и отегчена двойничка на Ирина Флорин ли?

Общи условия

Активация на акаунт