⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 6 314
  • 87
  •   2
Отговори
# 75
Свършиха ми лайковете, но се съгласявам напълно.

На мен Ванеса и Чефо накрая на предаването дори ми станаха симпатични, а преди не харесвах Чефо. Тя ми беше безразлична. Дори все едно аз съм била с тях на срещата, където караха джетове, чак на носталгия ме избива понякога.

Но с този подкаст и с клипчето им от Мадейра, където и двамата на моменти доста хленчеха и намираха мани пак ми се върнаха в анти листата. Grinning

Ако Ивелина и Ренета злобеят по другите, то и Ванеса и Чефо имат желание да иронизират и да се надсмиват на другите неща и хора. Присмехулни са. Даже на приятелката на Ванеса Ренета се присмяха на финала, не, че тя не си го заслужава, но... Чефо пък се подигра на Елвира за интелекта на синхрон в предаването.

Очаквам подкасти с Джулия и Ники. Засега мисля, че по-добрата като индивидуални качества двойка спечели, защото у тях двамата не видях такова ехидно присмехулство.

# 76
Подкаст с Джули и Ники вече има качен преди седмица някъде😊

# 77
Благодаря, ще ги изгледам. Очаквах да ги качат на края след всички други и съм дремала някъде.

# 78
Подкаст с Джули и Ники вече има качен преди седмица някъде😊

Маги спомена пред Ванеса нещо от сорта, че ще бъдат и на подкаст с Чефо като двойка, не знам защо Ванеса има отделен подкаст в този случай.

# 79
И аз се чудех това, защо ще участва в два подкаста. Поне накрая, когато започна много да се злобее, Маги я прекъсна.

# 80
То си й личеше, че е злобничка. Това не може да се скрие. Даже не знам какво се прехласваха всички в началото по нея. С Чефо са си лика-прилика.

# 81
Вече качиха подкаста и с Чефо:

# 82
Новото риалити с Теа от предишния сезон стартира на 7 октомври
Скрит текст:

# 83
Хаха и сестрата на Грозденка Joy налазиха във всички предавания.

Новото риалити с Теа от предишния сезон стартира на 7 октомври
Скрит текст:

# 84
Да, има и от Игри на волята (Караолис), от Ергенът (Люса), от Биг Брадър (Виктор), но и нови лица де.

# 85
Хора, взех, че поръчах няколко неща на Ейвън от тези, които бяха продуктово позиционирани в предаването:
https://www.avon.bg/divi-i-krasivi

Това е бюджетна марка и затова рискувам, няма да е голяма загуба ако не ми допаднат. Маги подаряваше Attraction Instinct на подкастовете с участниците.

Между другото с времето толкова ми допадна шоуто, че вече резервирахме хотел в Българево за догодина, а никога не сме били там. Преди седмица пък бяхме във Варна и какво мислите? Естествено посетихме ресторант Nemo.

За първи път толкова много ми се иска да посещавам местата от риалити шоу. Simple Smile И нос Чиракман посетихме, където в най-първия епизод Маги караше белия спортен Мерцедес.

Ако има сингъл хора тук - хайде, кандидатствайте, че и догодина да има нормални хора, а не батки и оперирани барбита като повечето в конкурентното любовно риалити и в първи сезон на ДиК! Stuck Out Tongue

# 86
И аз бих посетила ресторанта, ако имам път натам и веднага бих си поръчала от тези тестени пръчици, които ми изваждаха очите 😂

# 87
В бълагарево е много хубаво, спокойно място за истинска почивка
Плаж болата е страхотно място което трябва да посети всеки

Общи условия

Активация на акаунт