⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 6 282
  • 87
  •   3
Отговори
# 30
Гледах Ники и Джули при Гала. Ами, явно са си двойка – добре са се опознали, пообикаляли са черноморието, ходили до Испания при приятелите и роднините му, сега живеят в неговата къща, която се намира в пернишко село. Сладки са.

# 31
Съчувствам на Маги, че се е наложило да слуша глупостите на масурски лице в лице...

# 32
Вторият сезон ми хареса повече от първия. Маги ми хареса като водеща .Ще гледам следващия  сезон. Хареса ми подкаста с Николай и Джулия.

# 33
Победителите гостуват при Гала

# 34
В това видео „Ексклузивни кадри преди и след финала на „Дивото и красивото““ се вижда, че Симона от предишния сезон е бременна.

# 35
Да, тя преди няколко месеца обяви пола на бебето - момче. Или е била обвързана през цялото време, или мнооого бързо са станали нещата.

# 36
Изгледах и аз жалкия финал. Очаквах нещо повече. Беше много зле. Най-малко можеше да бъдат всички на сцената и да поразпитат и тях някакви неща. Маги в предаването ставаше, водеща на подкастите и на финала - твърдо не. Много ми беше нелепа в подкастите като ги пита дали ще участват в Ол Старс. Ама какъв Ол Старс? То едва сега свърша втори сезон, поне трябва 5/6 сезона за Ол Старс.
Като цяло за сезона. Слабичко. Добре, че почна по никое време и нямаше какво да се гледа, за да го загледам. Единствено ми стана интересно като Джулия и Ники зарязаха Божин и Ивелина. Там се раздвижи. После пак надолу тръгна. Ренета накрая вече едва я гледах. Ужасно противна жена. Пред нея Ивелина ми е супер даже. Елвира ми хареса как се представи. В Ергенът малко бях на кантар за нея, но тук ми хареса. Ако има друг сезон, бих го гледала лятото. С редовните предавания есента - може би не.

# 37
Изгледах гостуването им при Гала, изглеждат много щастливи, в момента са заедно. А минаха 3 месеца от снимките. Значи има надежда Grinning

# 38
Един съвет към Елвира, ако още ни чете - не се замесвай в на хората интригите. Ти в Ергенът каза истината и онзи каун Мартин те изгони.

В Диви и красиви ти също беше казала някои истини за Асен и даваха как той и Ренета те коментират.

Ние сами разбрахме какъв театър играха Ренета и Асен и колко са фалшиви, но щяхме да го разберем и без да се намесваш.

Така само си правиш лоша услуга. Интригантите и фалшивите хора много обичат да изкарват тези, които им разкриват картите интриганти.

# 39
Сега гледам подкаста на Псевдо кралицата при АМ и тя казва, че Ренета била интригантката, стратега и мозъка, демек набеждава приятелката си за всичжо и се опитва да излезе чиста, ще я видим докторицата дали ще каже същото или ще си сипват взаимно. 😂

# 40
Аз малко преди финала изгледах сезона и много ми хареса. Сезон 1 гледах в съкратен вариант, с избрани моменти за 3,5 часа и схванах основното. Симпатяги имаше и там.
В сегашния сезон ми харесаха Джулия и Ники. Елвира също ми допадна. Трябваше по-рано да я вкарат в играта.
Интригантките си бяха на място в сезона, не може без такива.
Чефо ми е много пренавит. Хареса ми как Ванеса обаче се метна на него и си казваше право в очите всичко, без да ѝ дреме особено. Впусна се в авантюрата и беше отворена за всичко. Няма мрънкане, несъгласия, няма обсъждане, изживяваше си миговете жената. С Марио не беше жива.

# 41
За Марио пише, че е Козирог, което ми казва много за държанието му, силното его.

Направи ми лошо впечатление как говори в подкаста с Анна-Мария. Там показва, че не може да губи с достойнство и до колкото разбрах не е бил достатъчно категоричен за чувствата си с Ванеса, а после се сърди и реве като зарязана ученичка, защото тя е преминала към Чефо.

Докато беше в шоуто му симпатизирах и го съжалявах, че загуби момичето си, но в подкаста показа голям егоизъм и обида. Козирозите явно трудно прощават, ако се съди по него.

Чефо е Стрелец, определено с него общуването на Ванеса ще е по-лесно и леко. Те са забавна компания. Тя като земната зодия Телец ще го уравновесява и заземява малко. Не ми се иска да вярвам в глупости като зодии, но тримата много си мачват с определенията за своите зодии. Като по учебник са!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 13:36 от skodafan

# 42
Ренета в подкаста с Маги бълва лъжа след лъжа, много недостоен човек, тръгнала да се извинява, мисли си, че зрителите ще ѝ клекнат, ама ние не сме прости. Фалшива и неискрена!

# 43
Маги не знаеше как да поддържа разговора след като е задала въпрос и когато отговорът не е този, който тя е очаквала мълчеше и не знаеше как да излезе от ситуацията. Концепцията да избират между пари и любов беше интересна за финала и без нея се обезсмисля участието на по-голямата част от каста, тъй като е нормално не всеки да намери своя мач. По този начин те нямат друга опция освен сами да се откажат и финалът беше напълно предвидим. Можеше и да се проведе дискусия с отпадналите участници вместо да ги гледаме в различни подкасти. Очаквах и да проследят живота на двойките през месеците до финала както явно аз грешно разбрах от Маги в последния епизод.
Ники и Джулия вече не ми изглеждат като двойка. Всъщност след нелепия скандал, който и вдигна не мисля, че чувствата им са взаимни.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт