⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 305
  • 192
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Не писах през сезона, но го гледахме вкъщи и реших да тегля едно обобщение на база анкетата:

Хареса ли ви сезон 2?
Не, беше доста скучен. Повечето участници бяха неприятни и определено повечето не бяха влезнали с идея да търсят любов. Хареса ми, че повечето не бяха силиконови кифли и селски бекове.

Хареса ли ви финалният епизод?
Не, исках да чуя повече от всички участници, както и повече подробности от финалистите. Финалът беше скучен, много орязан откъм време и съдържание, от гледна точка на което, дългите монтажи с моменти от предаването, бяха излишни.

Кой сезон ви хареса повече?
Първи сезон беше по-интересен, но беше тотално мазало откъм монтаж и съдържание. Втори беше по-професионално направен, но доста скучен като съдържание и персонажи. И двата сезона са с много зле измислена концепция, глупави и неясни правила и доста слаба реализация.

Ще гледате ли сезон 3?
Не. Загуба на време след 2 лоши сезона.

Хареса ли ви Маги като водещ?
Доста по-добре от Ивка Бейбе, добре артикулира. Но нищо особено, малко досадна жестикулация. Щеше ми се водещата да е по-голям фактор, осбено предвид че Маги има опит като участник в любовно риалити и можеха да се възползват от това.

Харесва ли ви концепцията участието на участниците да зависи от физически игри? Какви игри искате да виждате във формата?
Не особено. Като цяло игрите изобщо не са претърпели подобрение спрямо първи сезон. Игрите, при които всеки казва една дума, са супер скучни, глупави и безсмислени. Щеше ми се да има някакъв тип психологически игри, тестове. Отделно да поставят участниците в различни битови ситуации, за да се тества съвместимостта им, както и повече игри, в които да има възможност да се тестват различни двойки, а не само установените. Като цяло, игрите и преживяванията бяха много зле.

Любимци нямам. Неприятни ми бяха Ивелина, защото е интригантка, Дебелия Ники, защото се натресе супер гнусно на Елвира, която не го искаше, Ренета и Асен, защото не се понасяха, но се правеха на нещо, което не са, за да добутат до финал.

# 16
  • България
Качили са общ подкаст с вашите любимци с водещ Маги.

# 17
Потвърди ми се, че Джули на финала е била болна, в подкаста също е, може и да не й е било добре и затова да се е сторила различна на някого. В подкаста си е същата, като в предаването.

# 18
  • European Union
Странно ми звучат сторитата на Ники. Нещо от рода на "Всички ме питат заедно ли сте. Защо никой не ме попита аз как се чувствам?". Е, как трябва да се чувстваш ако си с гадже от няколко седмици. Май, май не е много влюбен.

# 19
Странно ми звучат сторитата на Ники. Нещо от рода на "Всички ме питат заедно ли сте. Защо никой не ме попита аз как се чувствам?". Е, как трябва да се чувстваш ако си с гадже от няколко седмици. Май, май не е много влюбен.
Това е бг тикток тренд, изцяло иронично е.

# 20
Хареса ли ви сезон 2?
Не, няма да е предаване, което ще запомня. Първи ми беше доста по-интересен, може би защото беше за първи път.
Хареса ли ви финалният епизод?
Не, липсваше пикантерията на предишния финал, отделно и за мен наградата е изключително малка.
Оценете сезон 2?
Категорично слаб.
Кой сезон ви хареса повече?
Сезон 1 с много.
Ще гледате ли сезон 3?
Зависи кога почне и какви са героите.
Хареса ли ви Маги като водещ?
Абсолютно не.
Кой водещ ви хареса повече?
Ако сравняваме Ивка в първи епизод с Маги в първи епизод, определено втората печели. Ивка обаче имаше много по-голяма градация. Минус бяха добавките "от нея", но знаем, че им беше първи сезон на всички и доста се налагаше да запълва време. Маги се издъни във финалната церемония, в подкаста също не е особено добра.
Коя от двете двойки виждате да остане заедно по-дълго?
Ванеса и Чефо, даже изобщо няма да се изненадам, ако имаме първото бебе от любовен формат.
Джулия и Ники са доста по-млади.
Трябваше ли и Ванеса и Чефо да получат подобаваща награда?
Да, за мен за тях щеше да е супер екскурзия - дори и да не е до Бали, а за победителите нещо по-голямо.
Харесва ли ви концепцията участието на участниците да зависи от физически игри?
Абсолютно не, писала съм за това много пъти.
Какви игри искате да виждате във формата?
Микс от всичко, но не и само физически.
Посочете своите любимци
Елвира и Марио, симпатизирах и на Джулия, но не дотам, че да гласувам за нея.

# 21
Да, то бебета има от формати, но не от любовни.
Ганка и Ванко от Сървайвър 6, Красимира и Димитър от Фермата 5...

А пък Алек от Ергенът 3 (дето е любовен формат) има бебе, но не от ергенка, а от друга Grinning

# 22
Хареса ми сезона и бих гледала и трети, зависи какви хора ще влязат вътре.
Ако кастът да е подобен като в сезон 2 - предимно обикновени хора, а не жадни за слава батки и кифли като в първия определено ще гледам. Колкото и пъти да пусна епизод от първия сезон просто не мога да го изгледам докрай.

Хареса ми, че избраха този път Северното Черноморие за снимките, много красиво заснето и Палата на любовта ми допадна, дори мислим с ММ да отседнем там догодина.

От участниците любимци са ми Джулия, Ники, Елена и Елвира. Евгения също ми допадна, а Божин ми беше смешно-забавен. Бих казала и Лора беше симпатична, но тя беше за толкова кратко. Може би ако беше влязла в началото можеше да си намери истински мач (Радо 1 например?). Може би е добре да помислят да вкарват повече учмастници изначално - по 10 мъже и жени още от първия епизод. Да вкарват хора по-късно само ако някой наистина интересен и важен участник остане без мач може би, защото се видя, че по-късно влезлите доста по-трудно се вписват и намират своя мач, а и нямат достатъчно време за това. Това за сега е огромен проблем и в другият романтичен формат, който върви в момента.

Маги се справи добре като водеща, но на моменти си личеше кои участници харесва и кои - не. Няма да е зле да поработи над това да поприкрива това. Stuck Out Tongue Иначе е много по-добра от Ивка, много добре седи на екран.

Коя двойка ще остане по-дълго нямам идея. Може би Ванеса и Чефо, заради възрастта. Ники и Джулия са още млади за сватба или връзка от рода на 5-6 и повече години.

Финалът ми допадна, но можеше и по-добре да е, Маги малко се спече сякаш.
За наградата на Чефо и Ванеса - можеха да им подарят една почивка в Турция или Гърция например. Не казвам България, защото вече е студено при нас за морска почивка. Или екскурзия в Рим например.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:28 от Анонимен

# 23
  • България
Николай е на 26, а Ванеса на 25. Не знам защо се счита, че Джулия и Николай са по-млади от Ванеса и Чефо.

# 24
Да, то бебета има от формати, но не от любовни.
Ганка и Ванко от Сървайвър 6, Красимира и Димитър от Фермата 5...

А пък Алек от Ергенът 3 (дето е любовен формат) има бебе, но не от ергенка, а от друга Grinning
Добавям Вальо и мис Ели от Игри на волята))

# 25
  • Варна
Малко скучно и предвидимо мина сезона, но се радвам за Ники и Джули.

# 26
Ексклузивни кадри преди и след финала на "Диви и красиви"

И разни интервюта, Божин каза, че е във високи вибрации Grinning

# 27
  • София
Приятен беше сезонът, най-симпатичната двойка спечели, както си и трябва.
Джулия беше много красива на финала, хареса ми новата прическа, гримът - много красиво момиче. Личеше си, че нещо е настинала, гласът и беше различен, но това не повлия много на представянето им. Бяха притеснени от живия финал, което е нормално.

Аз не вярвам много в "любовта" между Чефо и Ванеса. Насилени изглеждат отношенията им, а той говори като робот едни и същи клишета. Освен това беше очевидно, че Ванеса го изненада с плановете за деца, той се опули и взе да шикалкави. Не ми стана ясно защо тя излезе с такива смели твърдения. Виждаше се, че човекът е неподготвен за това и остана неприятно изненадан.
Не им давам още много време заедно навън.

Като цяло шоуто беше приятно, без излишни пошлости и простотия, като изключим изцепките на Марсел по-рано. Но аз смятам, че и при него имаше излишна мачистка поза и заявка, прозира нещо добро отвътре там.

# 28
И аз не мисля, че ще се задържат. Тя е влюбена, но не и той. Всичко е въпрос на време.

# 29
Николай е на 26, а Ванеса на 25. Не знам защо се счита, че Джулия и Николай са по-млади от Ванеса и Чефо.
Стефан е на 32, Джулия на 22. Сериозно ли питаш?

Общи условия

Активация на акаунт