⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 096
  • 192
  •   1
Отговори
# 180
Не мисля. Не ми изглеждат да са подходящи един за друг. Може само приятелски да са се събрали. Не е задължително да имат връзка.

# 181
Даже може и да е рекламно.

# 182
Според мен са се разделили, а това е реклама.. в доста постове намекват, пък може и нарочно да е, знае ли се.

# 183
  • София
Жалко, харесвах ги, но аз не съм и хранил някакви илюзии за тях. Според мен си бяха ПиАр двойка. Но приятна, бяха ми симпатични, с оглед представянето си, но от подобни фейк връзки никой няма полза и не знам кого залъгват.

# 184
Хайде сега - фейк двойка! Много двойки се разпадат по различни причини, а даже не изкарват и по месец. Разминали са се някъде в битовизмите и всеки си е поел пътя.

# 185
Ина след “Инфлуенсърски лагер” се пробва и в “Бърлогата”.

# 186
Ники и Джулия официално не са заедно. В един клип, в който Ники снимаше за скока се беше обърнал към Джулия, докато тя го снимаше “приятел в нужда се познава”. Не им се е получило предполагам. А Елвира и Марио не са заедно, просто за скока са се събрали. 😁

# 187
  • София
Джули и Ники пътуват утре, ще си използват наградата. Струва ми се, че не са заедно, защото и по празниците бяха на различни места, но пък може пътуването да им възроди отношенията или пък нарочно да са се държали като разделени.

# 188
А те дали изобщо са заминали заедно ?Simple Smile Джулия има разни сторита, но той все едно не съществува. То няма как да е сама де, или към да смени човека, но ми стана странно.

# 189
На едно от сторитата на Джулия се вижда отзад.
Много ми е странно цялото това нещо, честно казано.

# 190
  • София
Ето ги Джули и Ники, готини са и си подхождат:

# 191
Те не бяха ли разделени 😅

# 192
Значи са заедно? Това мъчи половин България, заедно ли са ники и Джулуя или не?

Общи условия

Активация на акаунт