⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 267
  • 192
  •   1
Отговори
# 150
ЛВР по концепция е All Stars на Ергенът.
А ДиК винаги си е бил пералня на стари участници - Симона и Теа в С1, Чефо и Елвира в С2.
Че и Симона от Фермата беше в ДиК.

А "ЛВР" не е ли всъщност ЕЛР? Не, че има значение де Grinning

# 151
Скрит текст:
Относно играчите от ИВ, няма много значение всеки от нас като единица кого харесва най-много. Анкетата на Дяволо е показателна - Калин 140 гласа, Траян 90, следващите са с по 50. Образ като Калин би се харесал на масовия зрител, а може би и на жените вътре. Такъв като Траян също би имал успех.

Продуцентите обаче избират от явилите се на кастинг. Ники (на Джули) беше симпатяга.
Не просто симпатяга, а най-красивият мъж там.Blush
Все пак ако хората виждат, че има участници заради които да си заслужава да се запишат, повече биха участвали в кастингите, това имах предвид.
Ако знаеш че ще има само малоумници, то няма смисъл нормален човек да се записва..
Права си, в този сезон мъжете бяха олицетворение на шебеци, но пък не ми се иска да гледам вече познати лица, така с обикновени ми харесва повече, сега надявам се и стискам палци да вдигнат малко нивото на каста за 3ти сезон, че пореден сезон с такива индивиди не ми се гледа. 😇

# 152
Ники и Джули разделили ли са се? Имат много странни постове в инстаграм последните дни 🤔

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:58 от Mint.

# 153
Ники и Джули разделили ли са се? Имат много странни постове в инстаграм последните дни 🤔
Не мога да кажа, че не го очаквах. Странна е. Можете ли на споделите тук постовете?

# 154
Слагам в спойлер снимките:
Скрит текст:
Джулия се мести в нов апартамент очевидно, уж живееха заедно:
Няма значение колко красиво синьо си, ако техният любим цвят е червено (или нещо такова пише на цялото клипче)

От 10-тина дни не са качвали май нищо заедно, а и май не са си харесвали постове оттогава. Особено тези последни 2 поста май са доста красноречиви. Жалко ако са се разделили, харесвах ги.

# 155
Благодаря за снимките!

Наистина бяха свежи и най-приятни от всички останали двойки.

Пак казвам, в нея има нещо странно. Още с драмата и ревовете на прозореца в онази специална стая си пролича. Не я обвинявам, просто имаше нещо прикрито в нея. 🤷🏻‍♀️
Може пък вината да е негова. Ние Девите не сме много стока в дадени моменти. 🤭

# 156
И аз много ги харесвах, отношенията им бяха свежи, чисти... Но така е в любовта

# 157
  • България
Аз не им вярвах на връзката. След месец и нещо еуфорията е приключила и "връзката" се разпадна.

# 158
Ами има го и това. Там са в изолирана среда и усещанията са много по-засилени. Много хора са го споделяли това. Като те удари реалността, става вече съвсем разлилно.

# 159
Аз не мисля, че са разделени. По-скоро достигнаха максимума последователи от предаването и трябва малко да се размърдат профилите отново 😁
Но ще видим.

# 160
Аз не мисля, че са разделени. По-скоро достигнаха максимума последователи от предаването и трябва малко да се размърдат профилите отново 😁
Но ще видим.
И аз така мисля. Преди време пак го бяха направили същото, създадоха впечатление, че не са заедно.

# 161
Вчера имаше стори от профила и на двамата от някакъв ресторант.

# 162
Вчера имаше стори от профила и на двамата от някакъв ресторант.
Тези неща се планират и качват доста по-рано. Друга риалити двойка - Мудева и Румен Радев, качваха рекламни постове заедно месеци след като бяха разделени.
Аз онзи ден видях, че Васил Ергенът я беше тагнал Джулия на някакво стори с още няколко човека, не казвам, че са заедно, просто се изненадах, че Ники го няма.

Хората се разделят по всякакви причини. Чефо и Ванеса ми изглеждат нехармонични - най-вече заради него, но може и просто да си е неприятник, обаче още са си заедно.

# 163
То и в живота много неприятни мъже са с пекани жени и обратното. Това не е причина да не са заедно. Зависи кой какво вижда в отсрещния?

# 164
И аз ги наблюдавам от няколко дни в тикток и инстаграм, май наистина са се разделили. Жалко за пътуването до Бали… 😂

Общи условия

Активация на акаунт