⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 268
  • 192
  •   1
Отговори
# 135
Изобщо не ми харесва този Калин, даже ми е грозноват. Хубави мъже от този сезон са Мирослав и Траян.

# 136
Траян с тези не сполучливи зъби ми е далеч от красив

# 137
  • Варна
На мен Калин ми прилича на младия Мел Гибсън. Не знам дали е красив, но има голяма харизма.
Имаме  нужда от такива хора по предаванията.

# 138
Изобщо не ми харесва този Калин, даже ми е грозноват.
Даже доста Wink Е, Мистър Томас и Мистър Март от ИВ1 няма кой да ги мине, но не външната красота е важна в ИВ. Виждали сме хубави участници визуално, които като играчи са.. пълни скатавки (Г-н БолиМеРамото от ИВ5).

Относно Д&К, може би Ванков и Мишето виждат как яко се гледат сеирите в ЕЛР и като нищо ще включат и такава нотка в следващия сезон догодина. Аз лично очаквам да има и битови скандали в Д&К3.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:38 от diziler

# 139
Това предаване любов в рая е толкова пошло, имам чувството че е някакъв сериал нагласен предварително. За щастие нямам в обкръжението си такива индивиди и не мога да повярвам че някой може да се държи така

# 140
То и в "Диви и красиви", както и в предните сезони на "Ергенът" има такива моменти, с битови скандали, но не са ги излъчвали. Ники Николов нали гостуваше в Надкаст и каза, че неща, които не са свързани с любовта и връзките между хората, не са излъчвани, иначе е имало чисто битови разправии. Коя на кое легло да легне, що липсват чаши, коя първа да ползва банята и т.н. Той каза "излъчваме само това, което има връзка с темата на предаването, намеренията на дамите към конкретния ерген, отношенията помежду им. Битовизми и скандали за глупости нямало да излъчват. Така че и в Ергенът 5 няма да има.

При ЕЛР изобилстваше от такива скандали, на мен добре ми дойде скандалът между Шермин и Дениз за банята Grinning

# 141
Изобщо не ми харесва този Калин, даже ми е грозноват.
Даже доста Wink Е, Мистър Томас и Мистър Март от ИВ1 няма кой да ги мине, но не външната красота е важна в ИВ. Виждали сме хубави участници визуално, които като играчи са.. пълни скатавки (Г-н Болимерамото от ИВ5).

Относно Д&К, може би Ванков и Мишето виждат как яко се гледат сеирите в ЕЛР и като нищо ще включат и такава нотка в следващия сезон догодина. Аз лично очаквам да има и битови скандали в Д&К3.
Любомир от сезон 2 също е много симпатичен, знам, че е обвързан, не го глася за ДиК.

Според мен точно ще се опитват да са контрапункт на Ергенът и ще го правят по-спокойно и с по-скромни хора отново.

Излязоха ми публикации на Николай тенисиста в Тредс, някакви тиради против предаването, но са толкова неграмотни, че не ги четох и го блокирах.

# 142
Много жалка картинка беше той...

# 143
Калин е като от японско аниме - там красавците изглеждат точно така. Очите, прическата, всичко.

Яко се коментират, но да се гледат чак толкова по телевизията едва ли, това е някакъв мит. Като за толкова касова продукция даже е зле. Много хора вече гледат само откъси в нета. И аз така правя, не съм гледала пълен епизод от много време. Всеки анонс се оказва преувеличен или направо лъжлив.

Истината е, че ЛВР чак такъв голям рейтинг не вади, като се има предвид, че сега е топ сезона и в студа и тъмницата няма какво особено да се прави вечер.

Даже когато ЛВР беше по-коментиран и скандален по времето на кака Шерми рейтинга беше тръгнал да спада. Рейтинга се покачи като я изгониха втория път. Сега наистина по-малко се коментира и по-малко мемета ражда спрямо тогава, но пък гледаемостта е по-висока, явно не е чак такава полза да има сеир.

Та, ако Мишо гони чистия рейтинг не мисля, че битовите скандали ще му го донесат. Рекламодателите повече ги интересува чистия рейтинг мисля, не колко мемета ражда шоуто и колко е коментирано. То голямата полза да е коментирано, като повечето коментари са плювки по почти всеки участник и дори по продукцията колко е пошла.

Ще стане като в Брадъра - едвам ще намират желаещи да влизат, след като видяха как може да влезеш и да станеш за пълен резил вътре и после да имаш само обиди и плювни като коментари под твоите реклами в СМ.

Надявам се от екипа на ДиК да не сгрешат и да се подхлъзнат по излъчването на простотии и махленски свади.

# 144
  • България

Излязоха ми публикации на Николай тенисиста в Тредс, някакви тиради против предаването, но са толкова неграмотни, че не ги четох и го блокирах.
Много ниска топка е и няма никаква култура на спор.

Всичките, които изброихте от Игри на волята изглеждат по-добре от Марсел, Стоян и половината каст в ДиК сезон 2.

# 145
Тенисиста пък точно няма какво да се плюнчи на предаването, не помня нещо продукцията да е гледала да го опетнява и пр. Ако смята, че нещо се е изложил сам си е виновен. Макар, че явно не е гледал ЛВР или Биг Брадър да види какво е истинска излагация в риалити. Визирам Шермин и Виктория най-вече. Той чак до там не е падал. Според мен от мъжко его го е яд, че не му се получи с Елвира и сега смята, че продукцията му е изиграла номер хаха. Grinning

# 146
  • София
Относно играчите от ИВ, няма много значение всеки от нас като единица кого харесва най-много. Анкетата на Дяволо е показателна - Калин 140 гласа, Траян 90, следващите са с по 50. Образ като Калин би се харесал на масовия зрител, а може би и на жените вътре. Такъв като Траян също би имал успех.

Продуцентите обаче избират от явилите се на кастинг. Ники (на Джули) беше симпатяга.

# 147
  • Варна
Скрит текст:
Относно играчите от ИВ, няма много значение всеки от нас като единица кого харесва най-много. Анкетата на Дяволо е показателна - Калин 140 гласа, Траян 90, следващите са с по 50. Образ като Калин би се харесал на масовия зрител, а може би и на жените вътре. Такъв като Траян също би имал успех.

Продуцентите обаче избират от явилите се на кастинг. Ники (на Джули) беше симпатяга.
Не просто симпатяга, а най-красивият мъж там.Blush
Все пак ако хората виждат, че има участници заради които да си заслужава да се запишат, повече биха участвали в кастингите, това имах предвид.
Ако знаеш че ще има само малоумници, то няма смисъл нормален човек да се записва..

# 148
Аз смятам, че е по-добре да не влизат риалити герои в ДиК, че ще стане като ЛВР - една част ще гледат да лъскат имидж и няма да смеят да се отпуснат и ще си кретат във фалшиви двойки докрая.

Други ще се изложат и после ще обвиняват продукцията, че лошо ги е монтирала или ще се правят, че са играли роля, както сега се оправдава Шермин. И Виктория Асенова като излезе от шоуто ще запее същата песен за ролятя. Та, нека да не са известни повечето вътре в сезон 3 на "Диви и красиви".

# 149
ЛВР по концепция е All Stars на Ергенът.
А ДиК винаги си е бил пералня на стари участници - Симона и Теа в С1, Чефо и Елвира в С2.

Общи условия

Активация на акаунт