⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 308
  • 192
  •   1
Отговори
# 120
Аз бих последвала повечето, защото като цяло са нормални хора, поне със среден КИ. Не мога да кажа същото за уонаби инфлуенсърите от сега вървящото уж романтично шоу по Битиви.
Ники и Джулия са ми изскачали в Тредс и Тикток, а Ивелина - в реклами на продукти, не с личния си профил. Но минаха и заминаха, все пак предаването не беше особено гледано, интересно или успешно.
Рейтинга, според това, което Дяволо беше извадил беше подобен на този на "Любов в рая" в много по-никакъв сезон като лятото, като в някои седмици в началото като се застъпиха леко даже водеше над фрийк шоуто на Тушев.

# 121
  • София
Това няма нищо общо, само няколко участници от Диви и красиви останаха разпознаваеми и точно те се опитват да продължат с вълната. Останалите нямат шанс, някои се пробваха, други видяха, че няма смисъл. Единици извън семейството им се интересуват от Атанас, Лора, Елена, Радо и тн.

Участници като Асен си признаха, че са се опитвали с години да влязат в риалити, така че си е гонена известност, но не стана. То просто не от всеки става инфлуенсър.

Ники, Джулка, Чефо, Ванеса, Елвира и Ивелина имат потенциал и се пробват.

Дори и с невисок рейтинг хората разпознават доста участници от Ергенът този сезон, дори и хора, които не гледат предаването, така че брандовете искат да работят с тях.

# 122
Ники и Джули са ми много симпатични. Последвах им профлите.
Много харесах като цяло предаването. Дестинацията също. Не защото съм от този край. Но все още си е диво и красиво.
Диви и Красиви 2 ми хареса повече от Ергена, може би защото се оформиха двойки и наистина се харесаха и останаха и извън предаването.
Изгледах и сезон 1. Преди да го гледам, от коментари във фейса бях останала с едни впечатления, след като го гледах си промених мнението за някои от участниците. Но и първи сезон ми беше интересен. Очаквам да има сезон 3.

# 123
Може и да греша, но Асен не участва ли в някаква реклама с някакви епруветки? Сигурно е на някакво лекарство, но просто го мернах, без да се задълбавам в продукта.

# 124
На мен Асен спря да ми излиза къде ли не, за което се радвам много, единствено Ники и Джулия мервам, бяха доскоро в Испания, обикаляха, снимаха. Харесвам ги, млади и симпатични, желая им много щастие и любов!

# 125
И аз много ги харесвам и се радвам че се намериха и останаха заедно. Дано е завинаги!

# 126
  • София
Чефо и Ванеса при Нов-Косара в На среща.

Много хармонична двойка.
Обикалят си сега света и е общо взето пей сърце. Simple Smile

# 127
В крайна сметка и двете двойки от предаването са заедно наистина и са влюбени. 😊

# 128
  • Варна
В крайна сметка и двете двойки от предаването са заедно наистина и са влюбени. 😊
Да, и това,което трябва да се отбележи, че и двете двойки първоначално бяха с други партньори.
Това, което се случава в ЕЛР - да се държат като удавници един за друг, само пречи на замисъла.
Мисля че продукцията на ДиК помогна да се случат нещата с Джулия и Ники - спечелването на игра и после вечерята насаме. Иначе и тя те щяха да си кютат с първоначалния избор.

# 129
Всъщност почти всеки един, част от 4-те последни двойки в ДиК първоначално беше или се опита да бъде с други партньори. Точно каквото се очаква от такъв тип любовно шоу с много мъже и жени.

До колкото помня май само Асен от както си влезе си беше все с Ренета. От другите всички са били с друг мач, поне временно, дори Елвира първоначално се опитаха с Марио да се мачнат, но не стана.

Очаквах да гледам нещо като ДиК и в ЛВР, а се получи съвсем различно...
В ДиК ми хареса повече това, че агресията не се толерираше, включателно и вербалната.
Или са изрязали тъпите битови скандали, или просто не са били толкова много. И Ивелина и Ренета, колкото и злобни да бяха са класи над злобарките в ЛВР.

Не знам от къде идва разликата, може би просто ДиК тази година случиха на по-добър каст. След тежък работен ден последното, което искам да гледам вечер е нещо натоварващо, където си разменят думи като "парцал" и се обиждат на носове, талии, гърди, искат да си пляскат Ролекси по лицето и пр.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 23:19 от Анонимен

# 130
Е, как от къде идва разликата? От продуцента! От това кой, какво търси и иска да ни покаже. На Ники Николов сезона също беше много различен от Тушевските селски вечеринки.

# 131
Да, така е.
Между другото докога са отворени кастингите?

Мен много ме е страх, че продукцията ще вземат да се вдъхновят от "Любов в рая" и за трети сезон ще изберат пак напомпани батки и кухоглави силиконки, каквито бяха голяма част от участниците в първия сезон на ДиК.

# 132
  • Варна
Ako излъжат Калин от Игри на волята да влезе в ДиК, женски каст лесно ще намерят. Simple Smile

# 133
Той визуално добре ли изглежда, според теб?

# 134
  • Варна
Той визуално добре ли изглежда, според теб?
Не само визуално. Има вайба на порядъчно момчез което е голям плюс. Simple Smile Сравнявам го с Ники манекена от втори сезон и е по- чаровен от него,  а харесвам Ники.

Общи условия

Активация на акаунт