⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 16 327
  • 192
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Даже много адекватна си беше Елена. За разлика от вечно нахилената *кралица* Ивелина.

# 107
  • София
Даже много адекватна си беше Елена. За разлика от вечно нахилената *кралица* Ивелина.

Факт. Не го оспорвам. Но беше леко отегчена сякаш.

# 108
И аз се отегчавам много бързо, ако вляза в магазин за точно нужен ми артикул и не го намеря. Оттам насетне нищо налично не е в състояние да повдигне тонуса ми и да заличи потребността, заради която съм  вътре.
Насилените еуфорични двойки, които имитираха взаимно щастие, по-излишно от нея ми стояха.

# 109
Елена са я слагали в доста мачове, но не предвидиха, че момичето влезе обвързано в предаването...

А защо влиза в предаването, щом е обвързана?
Аз даже ги забравих вече. Коя беше Елена? Вечно намръщената и отегчена двойничка на Ирина Флорин ли?
Е как няма да се покаже пред камера... то вече в колко предавания ги гледахме тези.
Иначе и аз видях приликата с Ирина Флорин, но певицата е много по-харизматична и красива, нищо, че е с едно 40 години отгоре.

# 110

А защо влиза в предаването, щом е обвързана?

Най-вероятно се е "обвързала" между кастинга за предаването и самото влизане.
Споменаха, че кастингите са били месеци преди започване на реалитито.
Което пък от друга страна не е оправдание, защото е можела да откаже, освен ако не е имало някаква кофти клауза в договора.

# 111
Едва ли имат такива клаузи - и този продуцент, и Николов предпочитат естественост и биха освободили някого от задълженията в такъв случай.
Просто ходят да пробват и виждат, че участниците не са по-добри от тези, които ги чакат вкъщи и затова са демотивирани.

# 112
Няма как да знаем какво са се договорили. Можем само да предполагаме.

# 113
  • Варна
Тя беше не само според мен, човек на продукцията, който да се жертва в правилния момент, за да не отпадне някой интересен играч.

# 114
Някой знае ли дали участниците в сезон 2 се опитват да осребрят престоя си вътре? Защото няколко месеца след финала имам чувството, че наистина повечето не са били вътре за да си направят реклама на профилите си в социалните медии. Явно наистина който е правил каста тази година е много добър!

Даже Ивелина и Чефо, които са си инфлуенсъри не са ми изскачали по реклами или да тръгнат по разни предавания само и само да са в езиците на хората. Затова пък от другото предаване "Любов в рая" още от сега заляха нета с разни смешни реклами за тапети или плочки, четки за коса с косъм от глиган (това не е шега).

Много смях с тях в другото предаване, но и много нерви ми късат и въобще няма никаква романтика. Събрали вътре 99% нарцисисти и луди. От там каквато и двойка да излезе ще събере предимно хейт коментари, докато Ники и Джулия, а и Чефо и Ванеса получаваха и много позитивни, НиДж почти само позитивни всъщност.

Чест им прави, че не се бутат на всяка цена да са в светлината на прожекторите, но признавам - ако Ники, Джулия, Елена, Елвира, Божин, Асен, или който и да е от другите ми изскочи от някоя реклама в YouTube най-вероятно няма да ми е смешно-трагично, както с онези кукувици от ЛВР. Grinning Даже бих си закупила продукт, рекламиран от тях, особено от сладурчето Ники. Heartpulse

# 115
  • България
Давам бизнес идея на Рупецова: Божин да ѝ рекламира книгата с енергиите.

# 116
Ники и Джулия са ми изскачали в Тредс и Тикток, а Ивелина - в реклами на продукти, не с личния си профил. Но минаха и заминаха, все пак предаването не беше особено гледано, интересно или успешно.

# 117
На мен ми излиза само Ивелина в тикток с козметични реклами и дотам. Никой от участниците не драпа за някаква слава, Асен се опитваше в началото, но с партньорката му вътре му спаднаха акциите. 😂

# 118
  • София
Е, те всички искаха, но не натрупаха последователи, за да се получи. Никакъв шанс няма да влизат в такова предаване, а да не искат да ги дават, хората да ги знаят и тн. Ники най-вече доста се опитва да развие профила си, покрай него и Джулка. На мен са ми симпатични, така че съм си ги последвала тях и мисля, че те имат шанс да успеят.

Ванеса и Чефо също са заедно, те целят една по-различна известност, за да му върви подкастът. За него беше рисково участието му, но не му се отрази кой знае колко негативно. Вчера ми попаднаха снимки от премиерата на филма на Къци Вапцаров и бяха сред поканените гости.

# 119
  • Бургас
Ивелина и преди предаването рекламираше в Тик ток

Общи условия

Активация на акаунт