⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 6 588
  • 90
  •   2
Отговори
# 45
Стана ли ясно Асен гей ли е?

# 46
А Божин?

# 47
Определено имаше много хомосексуални в този сезон. 😁

# 48
Недоказани 😆🤗

# 49
  • България
Ана-Мария е заснела един отровен подкаст. Бър,  няма да й вдигам гледанията. Някой да преразкаже, моля.

# 50
Ванеса при Анна-Мария
Скрит текст:

# 51
Не знам кой какъв е, но беше един много хубав сезон. Всъщност като се замисля това е най-хубавия сезон изобщо от всички БГ любовни формати досега! Имаше по малко от всичко, но не прекалиха с простотията и скандалите.

Сега следя Ергенът Любов в рая и там си изгониха почти всички атрактивни участници. Двойките са се мачнали от самото начало и посрещат новите влизащи на нож. Повечето ми бият на фейк двойки от интерес да стоят повече вътре и да ги дават. Все едно шоу пълно само с двойки като Ренета и Асен. Постоянно дават една Анна Шермин, която повтаря едни и същи фрази колко е желана, красива и най най и общо взето ни очаква поне месец да гледаме само това. Очертава се двойките да си изкарат до края с лежане като тюфлеци.

В ДиК преориентирането на Ванеса и Джулия даде повече динамикана шоуто. Както и скарването на Ренета и Марсел. И ето - един влязъл по-късно - Асен изкара до финала.

В другото шоу новите ги вкарват, но двойките ги посрещат на нож и бързо-бързо напускат предаването. Една мацка седя точно два епизода май. Дори Радослава и Лора в ДиК изкараха повече.

Не седи добре в едно риалити всички двойки да се оформят още в първите епизоди и да си кретат така възможно най-дълго.

А ето и една новина от жълтурите за Азис и Марио:
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21369662

В първия момент прочетох заглавието като "Азис иска да се ожени за Марио", много се посмях.

# 52
Аз се опитах да гледам ергена, но просто не мога. Съвсем различни участници и поведени което не мога да изтърпя
Много сполучливо предаване беше ДиК, дано и следващия сезон е такъв
Ще чакам с нетърпение

# 53
Браво на Асенката, сега му гледах подкаста при Маги, прогледнал е и много се радвам затова, само още малко има да си изчисти хоризонта и всичко ще му се нареди и ще види колко фалшив и гнил човек е Ренета.

# 54
  • София
Асен ми е същият фалшив герой като Ренета.

# 55
И той е фалшив, но сравнение с Ренета ми е като невинен.

# 56
Лично за мен Асен е по-фалшив от Ренета.

# 57
Изслушах подкаста с Елвира. Там тя разказва, че с Чефо се познават от преди. Излизали веднъж на кафе, но явно не са си допаднали. След това Чефо я трие от социалните си мрежи, а Елвира продължила да го следва. Това познанство беше ли споменато в предаването?

# 58

Доколкото знам аз, Божин не е гей, но е от типа мъже дето си падат преследвачи, особено като ги зарежеш. Такива неща достигнаха до мен. Grin

# 59
А аз се чудя как следването или приятелството в социалните мрежи е критерий за реално приятелство и за отношения изобщо...  За мен това е пълен нонсенс.
Скрит текст:
Има хора, с които се виждам всеки ден и не ги следвам, не ги добавям в приятели.  Примерно нямам никого от семейството в социалните мрежи, имам само приятели, не всички. И от колегите почти никого, защото профилите ми са лични, с пътувания и т.н., не желая да се разнасят клюки на работното място. Това не означава, че нямаме нормални отношения. Viber, Whatsapp... окей. Ама профили със снимки и куп информация ... не се дава на всеки. Учудвам се как всеки добавя всекиго в тия клюкарски социалки.

Общи условия

Активация на акаунт