⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 6 408
  • 89
  •   2
Отговори
# 60
Ама то живота им е на показ. Те самите го искат. Блъскат се във всякакви предавания и после търсят уединение. Който не иска публичност, си стои в къщи на дивана и драска в бг мама 😆

# 61
Хахаха, правилноооо Wink
Те като видят,  че тази известност е нож с две остриета и че им съсипва личния живот, ще се осъзнаят, ама късно.
Бачорски каза в едно интервю, че е невъзможно да отиде като бял човек на ресторант, на заведение, дори на обикновен мол. Ходил чат пат в Ринг мол, за да не влиза в центъра, но още от входа се почва с автографите и с пищенето на фенки. На последния етаж в заведението като пробва да хапне, не го оставят намира, нито него, нито жена му... А все пак и те са хора и искат да идат на кино например. Егаси живота.

# 62
Сами са си го избрали. Специално Бачорски се бута къде ли не и после не можел да хапне. Ми мен никой не ме закача като ходя в Ринга 😂

# 63
И аз гледах подкаста с Елвира.
Щом са се познавали и даже излизали заедно от преди предаването, Чефо играеше като казваше, че има интерес към нея и е било колкото да си осигури оставане в предаването. Тогава още не се бяха забелязали по онзи начин с Ванеса.

# 64
Че защо да не играе Стефан? Едно познато лице е Елвира и поне може да разчита на някаква позитивна реакция.
Сега, че тя може би е очаквала нещо повече и е разочарована, това е друг филм.
Изобщо не го харесвам Стефан, но си намери половинка. Дано тя го изтърпи достатъчно.

# 65
Не знам кой нормален човек би могъл да общува с тази флегма Елвира. То бива интроверт, ама това чудо само дето не заспива докато говори. Ако изобщо проговори.

# 66
Хубава работа - флегма била Елвира и интроверт!?
И го казваш като човек, който няколко мнения по- нагоре обяснява, че няма нужда от толкова социална показност, че личните моменти и снимки са само за най-близките хора.
И интровертите имат право на любов и щастие, и те имат място във всички формати и реалита. Предпочитам хиляди пъти премерената обмислена реч на Елвира, която честно излага позицията си, пред тази на всички, които каканижат безсмислици неуморно и в първата половина от изказванията си твърдят убедено нещо, а във втората половина го опровергават.

# 67
И интровертите имат право на любов и щастие
Е кой е казал, че нямат?  Просто за поддържане на разговор е почти невъзможно. Комуникация с такива като ... Габриела от "Ергенът: любов в рая", дето една дума не каза от първия епизод досега... Ти й говориш, тя ти се усмихва и те слуша. И дотук. Ако реши да каже нещо, мън-мън.
И какво от това, че няколко мнения по-нагоре е писала нещо?
Това, че личните моменти не са за показност е ясно, аз съм на същото мнение. Ама това какво общо има с флегматичността  и мънкането? Никакъв живец.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:10 от diziler

# 68
Ама това какво общо има с флегматичността  и мънкането?

Ами личното отношение. За теб е флегма, за мен не е.
Сравнението с Габриела е нерелевантно, защото тя е покрита дотолкова от онова говедо, че вече няма собствено мнение. Просто функционира като безгласен робот. И хич не е флегма, той непрекъснато я разкарва с нуждите си - я закуска, я напитка.
За мен тя е и най-красивата жена вътре в шоуто, за жалост.

# 69
Красива е, умна е, спор няма. Просто няма грам живец. Мен ме изнервят толкова лениви и флегматични хора с бавни движения и с тихо и мяукащо гласче (тип Саня Борисова). Не казвам, че трябва да говори на висок глас и да се смее с цяло гърло (другата крайност), ама поне малко да ти влезе в темпото, като говориш с нея.
Както и да е де, не сме на едно мнение. Въпрос на възприятия може би. Имам един такъв колега, дето не съм му чувал гласа от месеци. А като не работи, само дето не заспива.

# 70
Хахаха, правилноооо Wink
Те като видят,  че тази известност е нож с две остриета и че им съсипва личния живот, ще се осъзнаят, ама късно.
Бачорски каза в едно интервю, че е невъзможно да отиде като бял човек на ресторант, на заведение, дори на обикновен мол. Ходил чат пат в Ринг мол, за да не влиза в центъра, но още от входа се почва с автографите и с пищенето на фенки. На последния етаж в заведението като пробва да хапне, не го оставят намира, нито него, нито жена му... А все пак и те са хора и искат да идат на кино например. Егаси живота.
Да му имам проблема на Бачора. 😂 Какво се оплаква като той за това жадува, всички да го разпознават, да е известен, той е пълен с комплекси, заради детството му и сега си ги избива.

# 71
Ванеса, надявам се, че ще прочетеш това - нямам комплекс за малоценност и въпреки това харесвам Джулия. Изложи се тотално с приятелството си и защитата си на "благородната" Ивелина и чистата като сълза Ренета, още повече, че си позволи да категоризираш и подцениш една голяма група от зрители.

# 72
Венеса се оказа също толкова умна колкото Евелина. Ясно беше че и злоба имайки предвид колко обиждаше Елвира.Ренета е най умната от трите, поне прояви някаква самокритика.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:37 от Zara73

# 73
Така е, но с такива приятелки се е оградила, че... но и тя и Чефо имат залитания по клюките и ироничните подмятания, сякаш, та не се очудвам, че се е сдушила с онези две клюкарки и интригантки. Макар, че тя каза, че Джулия нападала и дразнела Ива вътре.

Иначе рейтинга на Диви и Красиви е изненадващо добър за предаване, започнало през отпускарския сезон. Не помня и да имаше особено лансиране и реклами сякаш.

Само дано Мишо да не се възгордее и догодина да напълнят палата на любовта с типичните батки и Барбита със сто корекции. Ергенът, пълен основно с такива е по-долу като рейтинг за сега, при доста по-голямо лансиране и бюджет, значи на народът вече започва да му омръзва от такива. А за простотия нишата е запълнена от Биг Брадър. За мен причината за доброто представяне на ДиК е че този сезон избраха предимно нормално изглеждащи и държащи се хора, много по-близо до реалността са. Това го повтарям много пъти, защото не мога да разбера защо Нова не рекламираха повече предаването, май нямаха големи надежди, но пък то се представи много добре.

Цитирам Diavolo от темата за ТВ спамо-чат:

# 74
Да, Джулия е дразнела Ивелина, но тя го осъзна, когато го гледа по телевизията явно. Само ние не го видяхме... не знам, уж едно и също гледаме... Личи колко е обработена от двете сестри, жалко за нея, изглежда да имаше някакъв шанс да запази що-годе положителния си образ, но уви - не.

Доводите й за Марио също бяха безумни. Те не били двойка, били матч, матч, който се държи като двойка, може би?! И с каква наглост Марио има против те с Чефо да се опознаят и да реши тя кого избира, особено след като преди това пред всички признаха и се усети привличането между тях?!

Чак неприятна ми стана, а донякъде й симпатизирах...

Общи условия

Активация на акаунт