VIP Brother 2 - 8

• 47 778
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Нещо не можах да постна първия път... От 71-та страници на старата тема изчето към трийсетина и нещо, ама не разбрах... Ако Азю ще си ходи утре, а Десислава в понеделник и т.н., ще има ли изобщо гласуване? Той и Минетка ще се състезават ли утре или пак я пожалиха? То не че от гласуването има много полза ама нали такава е парламата за пред народа, дето си мисли, че неговия глас е глас Божи...?

Благодаря на добрата душа, дето ще ми отговори Hug
Азю излиза утре,прекратиха гласуването,парите на вече гласувалите щяли да се дарят след финала.Пожалиха Минетка,която и до сега е убедена,че Азис е щял да излезе,не тя.За Деси и аз не разбрах защо ще излиза.То тогава какво ли ще гледаме? newsm78

# 106
Деси каза, че ще излиза в понеделник няколко пъти, но не е казала "официално". Плюс това добави, че ако и хареса, ще остане. И друго- каза другия понеделник. Според мен, не е решила, колебае се. Предполагам ако излезе Венета, може и да остане.

# 107
На Василка много и ходят розови сенки Simple Smile

# 108

а деси защо каза, че ще излиза???

Нейният договор е до понеделник.

аз имам чувството, че те си знаят, че излизат след изтичането на договорите.

а христина много комфортно се чувства сред тази вип компания.
мйека на воля и обяснява нещата от живота. ooooh!

# 109
Мисля, че ще доста прекалено да се изнизват така един след друг...
Чудя се кого ли ще номинира Хриска утре след тези мили очи тази вечер....

# 110
  • София
Азис взима уроци от Ристена за бейбифона

# 111
  • София
Снощи Деси каза на Маги,Катето и Азис че се е нахъсала и ще остане докато не я изгонят.Ама сигурно днес си е променила мнението.Дано да остане,че ако излезе тя и Катето по-добре да и дадат парите на Венетка още тоя понеделник и да се свършва,защото немам нерви да гледам само Райкови и Здравкови. smile3514

# 112
обаче Христина сигурно се чувства много зле бе...
А не бе... много й е добре. Що се кефите толкова, че Деси съблазнявала Здравко? Направо не мога да повярвам, че така се кефите и се радвате, че Христина се излагала. Как ли ще се чувствате на нейно място и дали така ще се кефите на сексапилната танцьорка пред напъпилия ви мъж newsm78?

# 113
Христина е на гребена на славата си тази вечер,,,танцува с Деси , говори и на ма, кара Азис да пее...кой е като нея?!!

# 114
  • София

а деси защо каза, че ще излиза???

Нейният договор е до понеделник.

аз имам чувството, че те си знаят, че излизат след изтичането на договорите.

а христина много комфортно се чувства сред тази вип компания.
мйека на воля и обяснява нещата от живота. ooooh!

Деси каза, че излиза в понеделник, но не този, а следващия.

Хриска май мина от другия лагер. Усети се къде е купона, защото никой нормален човек не може да издържи при такава веселба 18 дни само да седи и да злобее с Винетка.

# 115
обаче Христина сигурно се чувства много зле бе...
А не бе... много й е добре. Що се кефите толкова, че Деси съблазнявала Здравко? Направо не мога да повярвам, че така се кефите и се радвате, че Христина се излагала. Как ли ще се чувствате на нейно място и дали така ще се кефите на сексапилната танцьорка пред напъпилия ви мъж newsm78?

Кво и пука на Христина.Нали си знае,че е по-хубава от Деси;)

# 116
Христина е на гребена на славата си тази вечер,,,танцува с Деси , говори и на ма, кара Азис да пее...кой е като нея?!!

даааа, говори на ма
катя й обяснява някаква рецепта, хриси я прекъсва..
азис почна да говори как е ходил на дискотека, хриси и тя си разказа историите...
излишно е да казвам, че едвам я трая

може би ако не мйекаше така свръх-селски и провлачва думите, като някаква фльорца, щеше да ми е по-симпатична.

# 117

Хриска май мина от другия лагер. Усети се къде е купона, защото никой нормален човек не може да издържи при такава веселба 18 дни само да седи и да злобее с Винетка.

ще видим утре...

# 118
а христина май мина от другия лагер. Усети се къде е купона, защото никой нормален човек не може да издържи при такава веселба 18 дни само да седи и да злобее с Винетка.

тя е троянската кобила на Венета  Mr. Green

# 119
  • Между гори и планини
Ох, нямате изчитане Вип мами  Hug
Мога само да ви завиждам за целия купон от ТВ-то.

Общи условия

Активация на акаунт