VIP Brother 2 - 8

• 47 754
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 90
Оф тая Христина много се е разприказвала. Да не е пияна?

# 91

вкара повечко, да.
кажи какво приказва, че намалих телевизора, хлапето кърти.

# 92
Христина към Десислава "Що, ма Десиславо не я изпя тази песен"...Дружки са си Wink
тя оня ден друго й разправяше , как никога не била на фолк концерт , освен дето един път насила я завели на Анелия ..и сега като я видях да бута Азис и да го кара да й пее ..много се учудих

# 93
може ли някой да ме осветли по 2 въпроса:

- защо деси казва, че 'излизаме' в понеделник ( тя и кой и защо?)

- защо на катя й е станало мъчно за венетка, няккаъв разговор ли е имало днес?

-Азис излиза утре,а Деси в понеделник
-на Катето и станало мъчно за Венета,защото е много болна

а деси защо каза, че ще излиза???

# 94
  • София
Деси си хапва доста,но въпреки товаима досто стегната фигура.Не я видях да спортува,а вие? newsm78

# 95
  • Шотландия
Нещо не можах да постна първия път... От 71-та страници на старата тема изчето към трийсетина и нещо, ама не разбрах... Ако Азю ще си ходи утре, а Десислава в понеделник и т.н., ще има ли изобщо гласуване? Той и Минетка ще се състезават ли утре или пак я пожалиха? То не че от гласуването има много полза ама нали такава е парламата за пред народа, дето си мисли, че неговия глас е глас Божи...?

Благодаря на добрата душа, дето ще ми отговори Hug

# 96
  • София

На всеки "причината" му е основателна, а и факторите винаги са вътрешни, защото разликата между хората е начина, по който реагират на случващото се, а не в различността на случките.

Жестока мисъл!!!  bouquet

Мерси!!!

# 97
Хиса според мен си "връща" за нещо на ЗДръвко..ма не разбирам за кво, след като той със ДесиСлива само си дуднеше на диванчето... newsm78само аз ли съм изпуснала неговите мераци..Не съм установила да се "захласва" по Слива?! е, прави коНплименти ама какво от туй? кът Си я бива

# 98
Голямо плямпане на тази Христина, то човек не може да чуе нещо съществено. Дразнещо фамилиарничи с другите. Много отворена стана изведнъж...

# 99
  • София
Христина към Десислава "Що, ма Десиславо не я изпя тази песен"...Дружки са си Wink
Още първата вечер,когато влезе,нали пак си правех купон-тя обясни няколко пъти,че не е фенка на тази музика

# 100

а деси защо каза, че ще излиза???

Нейният договор е до понеделник.

# 101

вкара повечко, да.
кажи какво приказва, че намалих телевизора, хлапето кърти.

Изобщо не я слушах, да ти кажа. Много ме дразни интонацията и, и като се разприказва, гледам да си концентрирам мисълта върху нещо друго Laughing

# 102
  • София
Калин показва на Деси и Маги някакви латино стъпки...

Христина разказваше как преди години била на гости в София и ходили с нейни приятели в Текила. Всички вътре били лъскави и костюмари, а тя била с гащеризон на райета. Ама не й пукало и си направили много готин купон на пук на всички. АБе само тъпизми излизат от устата й... смешна е и тя като мъжа си....

# 103
Аз имам чувството, че Венета е много самотен човек, въпреки че е омъжена. Няма вид на щастлива жена. Не знам къде и е проблемът. Винаги съм мислила, че е силен характер, но вече съм на обратното мнение.

При нея цялата сила отива в свирката, а не там където трябва... Знам ли newsm78 смятам,че донякъде ще замаже оливането си в Къщата ако роди едно дете, хем да не допусне някой да я измести в Горещо, хем да се скрие от света и да се съвземе... А през това време ще стане най-хубавото нещо в нейния живот - ще стане мама! Полза откъдето и да го погледнеш!Губещи няма!

# 104
..Ташко заспа ли с Винетка... Rolling EyesНе съм го видяла един път той да посегне да я целуне..ей така...Пу, бах ти тупана...мазен...На ЛукОйл да стане рекламно лице, поне след този ВИП2 #2gunfire
Може да се включи в рекламата за "щастливите прасета"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт