VIP Brother 2 - 8

• 47 738
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И на мен би ми било жал при такава ситуация. Което си е истина, си е истина.

# 76
  • София
Мама Цоцоланка,специален поздрав за теб!
Наистина ще си попеят Азо и Деси!

# 77
  • София
Да,ако се абстрахираме от дразнещите характери,и на мен ми е жал понякога за Христина и Венета.И двете са нещастни посвоему.

# 78
Аз имам чувството, че Венета е много самотен човек, въпреки че е омъжена. Няма вид на щастлива жена. Не знам къде и е проблемът. Винаги съм мислила, че е силен характер, но вече съм на обратното мнение.

# 79
  • София
Мисля че Христина има по-основателна причина, защото при нея е от външни фактори.

# 80
  • ЯМБОЛ
       Семейство Райкови се лягат по-зле и от пенсионери....никаква любов не се усеща...Горкият Шишо,ако знае,че вече е и Райков...
       Мисля,че от прекалено пазене,той може да опре и до околовръсното...само и само да го направи и тайно да и натрие носа.Жалка история!

# 81
..Ташко заспа ли с Винетка... Rolling EyesНе съм го видяла един път той да посегне да я целуне..ей така...Пу, бах ти тупана...мазен...На ЛукОйл да стане рекламно лице, поне след този ВИП2 #2gunfire

# 82
  • Пловдив
..срам ме е да си кажа, ама мнооооого ми е жал за Хиса...Здравко е страшен нахал ..на мен ли така ми се струва, ама би бил трудно поносим за жени уважаващи себе си..Недодялан, простее, не е кавалер, няма нежност у него, толеранс, спокойни флуиди. Всичко е въртене на педали, уригване, почесване в чатала и прц.. hahahaОХ, ... Joy Joy Joyисках да напиша .....

Ми човека си мисли, че това го прави мъжествен  Laughing

# 83
  • София
Мисля че Христина има по-основателна причина, защото при нея е от външни фактори.
На всеки "причината" му е основателна, а и факторите винаги са вътрешни, защото разликата между хората е начина, по който реагират на случващото се, а не в различността на случките.

# 84
  • София
Винаги съм мислила, че е силен характер, но вече съм на обратното мнение.
Точно това си мислех и аз тези дни - в моята глава образа на Венета беше на успяла, силна и стилна жена. Сега съм на съвсем друго мнение. Определено беше грешка влизането й в Къщата. Не знам дали продуцените на Горещо са го усетили това. Май ще трябва след излизането й да поработят пак върху положителния й ПР.
Права си и за това, че Венета е не щастлива жена. Познавам това поведение и може само да ми е жал за нея.....

# 85
  • София
..Ташко заспа ли с Винетка... Rolling EyesНе съм го видяла един път той да посегне да я целуне..ей така...Пу, бах ти тупана...мазен...На ЛукОйл да стане рекламно лице, поне след този ВИП2 #2gunfire
Аууу,не на Лукойл,имам много добри приятели там!Може на някое кисело мляко,масло,маргарин,колбаси-с тез червени бузки,миловидно личице,добродушно излъчване...Да не изброявам повече от неговите добродетели,че ще стане прекалено дълго... Joy

# 86
Христина слушала Василий Карас Laughing

# 87
  • Germany
Христина към Десислава "Що, ма Десиславо не я изпя тази песен"...Дружки са си Wink

# 88
ама как мъжествен...
ТО, по мои наблюдения\слава Богу\ не в моето обкръжение..., доста мъже се чувстват "е..чи", мачовци..с поведение ала ЗДръвко Mr. Green, а всъщност едва ли някоя стойностна жена би им обърнала внимание...Да не кажа, че никоя не би го направила...А и къде се хендри при ДесиСлива Mr. Green, не ми е ясно..Ми тя е ...от класа.. Joy

# 89

На всеки "причината" му е основателна, а и факторите винаги са вътрешни, защото разликата между хората е начина, по който реагират на случващото се, а не в различността на случките.

Жестока мисъл!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт