VIP Brother 2 - 8

• 47 829
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 135
Азис смята,че Катето ще спечели....а китаеца много се вълнува и размишлява по темата. Той май се взе насериозно и си мисли,че би   победил.

# 136
  • На погрешната планета
Малее, какъв купон падна тази вечер Crazy!!! Десито ми напълни душата!

# 137
  • София
кой хърка така безпощадно, тишо ли?

Може да е Винетка Joy

# 138
Обикновените хорица си легнаха да спат, време е и ние ВИП мамите да легнем да спим....

Не искам да оспамя темата, ама да кажа,че сте ми на сърце всичките тук лични Убавици(а и темата е една от най-посещаваните)... Та утре тръгваме за Сф, защото в събота ще има Празник на многодетните семейства......Ще ни отразят и по медиите, т.е. ще имаме своите минутки слава, и ако чуете за такова събитие - да знаете - ние от форума сме... Е, няма да сме от форума всички, но всичко започна от тук, от форума......Ако някой иска повече да знае, ето ТУК

Лека нощ, ВИП мами! И докато ме няма - не издавайте фронта! Все така със същия дух напред!

# 139
Е, каква е тази лисица на 50?Просто хитра?

Не просто хитра, ами и подлярка.
Отвратителна бабичка-интригантка Sick!

# 140
Някой чу ли за какъв ген говореше Китаеца?

Лека нощ Цоцоланке! Приятно изкарване!

# 141
Азис смята,че Катето ще спечели....а китаеца много се вълнува и размишлява по темата. Той май се взе насериозно и си мисли,че би   победил.

монда, чу ли какво попита китаеца, че азис му каза ' стига глупости си питал"
и понечи да го удари ( мн. мъжки жест), който явно се усети и проттегна женствено ръка...

# 142
Lennie, ние с теб недочули и недоразбрали... Wink

# 143

и понечи да го удари ( мн. мъжки жест), който явно се усети и проттегна женствено ръка...
не, не чух- и много ме доядя, защото жеста ми направи впечатление. #Cussing out

# 144
Христина какво удобно място си намери за пушене Joy

# 145
Христина какво удобно място си намери за пушене Joy

Да бе, а в това време детето се скъса да реве за нея. Тя на кого си отмъщава, на мъжа си ли или на детето си

# 146
  • ES
Аз мисля, че Тишо не е чак такъв духовен тъпоугълник, просто е по-тих човека. Името му много точно са му сложили. Ако си спомняте в първия ББ колко нежен беше към Мел и се разплака, когато тя напусна къщата. Но явно в градинката на Лаикова не могат да виреят чувствата му. Предполагам, че той вижда в нея по-скоро майка, отколкото любовница или партньор в живота.

# 147
                  Сори за връщането назад, но едва преди малко си изтеглих и гледах ВИП-а от оня ден, когато вкараха Галка в изповедалнята... Скъсах се от рев и умиление... Азис определено е мъж-мечта и съм сигурна, че ще бъде страхотен баща. Завиждам на Галка в това отношение.
                  Иначе ми хареса искрено-развеселената му мутра след въпроса "Кой мислиш, че би победил - ти или Венета"... Много заразително се смя.

# 148
Аз пък не се разплаках... Странно Rolling Eyes

# 149

не, не чух- и много ме доядя, защото жеста ми направи впечатление. #Cussing out

Еее, никой ли не е чул, че  и на мен ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт