VIP Brother 2 - 8

• 47 859
  • 1 369
  •   2
Отговори
# 150
  • София-в сърцата на моите деца
Ей тая Катя, не мога да я гледам!! Толкова голям интригант не съм виждала!Такова плюене и пози-мани-мани!!!!! #2gunfire

# 151
Не и отива на Катерина Евро-да се изплюе пред всички, които я харесват против Венета и после да седне миличко при нея да и разправя за историите със сина си.

# 152
Христина мрънка на Здравко,че снощи си бил легнал,защото не издържал на гледката  Joy Ако пък беше останал щеше да му мрънка,че е гледал с увиснало чене:)

# 153
  • Някъде на път....
Не и отива на Катерина Евро-да се изплюе пред всички, които я харесват против Венета и после да седне миличко при нея да и разправя за историите със сина си.
Shocked

# 154
  • Стара Загора
Христина мрънка на Здравко,че снощи си бил легнал,защото не издържал на гледката  Joy Ако пък беше останал щеше да му мрънка,че е гледал с увиснало чене:)

Тая жена вече не знае какво иска, май?

# 155
  • Някъде на път....

Тая жена вече не знае какво иска, май?
Тя май никога не е знаела какво иска точно!

# 156
Катя е ШУТЪТ на всяка хай-лайф компания и така преживява покрай другите! И не виждам защо ще коментира образованието на Венета или държанието й, след като тя си е само със средно и се държи като истерясала лелка!Ама от "попрецъфтяла гергина "какво да очакваш? Joy

# 157
Shocked
и кое по-точно те кара да оцъклиш?
Изчетох предната тема какво се е случило снощи и се възмутих от поведението на Евро.
Не може да повтаряш колко куха лейка е Венета(да те чуят всички твои фенове, че се изказваш като махленка и че няма да говориш с Венета и че не искаш да я видиш до края на живота си  и бля, бля)и след това да се хилиш седнала до нея и да и споделяш как сина ти е сложил бележка на вратата , че еди си какво.........
Пак ще кажа-няма да се учудя, ако Катерина Евро е една от първите горещи гостенки след края на випа-седнала срещу Венетка да обяснява на драгия зрител как всичко е било шега, и как всичко е заради шоуто.
Ще се повтори номера с Дим ДУков и Галя от Каризма

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 09:35 от haley

# 158
Ами то всичко е по сценарий! Няма да се очудя, ако на Винетка това й е било мисията -да ги дразни нон-стоп и те да си изкарват кирливите ризи !!И после всички ще казват, че това е един театър за пред зрителите!!! Joy

# 159
  • София
Ристе е.... направо за съжаление Crazy

# 160
Идеи за нова анкетка newsm78 Какво предстои? newsm78

# 161
Идеи за нова анкетка newsm78 Какво предстои? newsm78

Предстоят номинации.Май тази вечер.

# 162
Още не съм гласувала, защото не мога да преценя. Тоя ВБ ми е по весел, но като знам колко е нагласен и ми идва да гласувам за ВБ1. Тогава поне нямах подобни подозрения.
Въпросът е кой ВБ ви е по-интересен.А това за нагласеното гласуване не от сега  за съжаление(справка ,ББ1,ББ2,ББ3.... )

В такъв случай гласувах с втория, че тука поне се забавляват повече. Ако Венета не беше в къщата щеше да е непестанен купон. Но то пък без дразнител не може!

# 163
                  ... Азис определено е мъж-мечта и съм сигурна, че ще бъде страхотен баща. Завиждам на Галка в това отношение...

Ъъъъъ  newsm78, ти сериозно ли  #Crazy?! Кое по-точно му е мечтата е кое е завиждане?! #Crazy

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

# 164
разгеле, затворена е старата тема Simple Smile редактирах се.

народът в къщата го раздава мързеливо, полежавайки на слънце. На Азис му личи, как вече е навън.

Общи условия

Активация на акаунт