VIP Brother 2 - 8

• 48 042
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 165
Вярно е, че бяхме свикнали Венета да е лошата само. Или поне нейните недостатъци най-много изпъкнаха. Никой, обаче не е твърдял, че другите са светци. Всеки си има недостатъци. Проблема е, че докато Венета не развали атмосферата, всички се сдържаха и може би щяха да останат в добри отношения докрай. Какво очаквате сега? Тя да си развява коня и да дрънка грозни изрази по адрес на всички, а те мирно и кротко да седят с наведена глава. Всеки си има достойнство и не обич да му го тъпчат. Особено по този категорично грозен и некоректен начин. Къде е тръгнала тя? Защо се смята за перфектната, която може да поучава и вади кирливи ризи пред милиони?! Казал беше някой:
- Не съди, за да не бъдеш съден!
Ами като е толкова "далновидна" сега да си сърба попарата!!!

# 166
Победителят във всеки ББ винаги беше  Sick АНТИнародният любимец, но не така стана във ВБ1  newsm78
тъй че, ако сега течеше ББ, сигурно щяха да подарят парите на минета  Thinking, даа, ама не  Hug
кво мислите по въпроса

# 167
  • София-в сърцата на моите деца
И какво точно да сърба? Нещо не разбрах! Тя и Каризмата не беше долюбвана, но след това всички й се извиниха, че и на Карибите я води Славчо да пее!!! Хората са го казали: Всяко чудо за 3 дни, а най-голямото за 5!!!!"И няма по-голяма реклама от лошата!!!" newsm78

# 168
една, Възможно е да си права. С известни хора по-трудно могат да си позволят волности...

"Сърба" отношението и критиките на другите съквартиранти. За навън не мога да прогнозирам... Wink-това беше към критикуващите Катето и Маги

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
Ама и тя не им е останала длъжна!!!! Peace

# 170
  • София
На мен Ктето Евро ми падна много в очите с тези приказки за Венетка. И Венетка не ме кефи, ама Катето слезе на нейното ниво някак. Супер тъпо ми стана от цялата ситация, която се разигра в този сезон. Мислех, че всички ще са си приятели и ще изгонят не толкова известните, а то стана сеир.  Sick

# 171
Ами то всичко е по сценарий! Няма да се очудя, ако на Винетка това й е било мисията -да ги дразни нон-стоп и те да си изкарват кирливите ризи !!И после всички ще казват, че това е един театър за пред зрителите!!! Joy

Иска ти се !!
Уви Венета е точно такава каквато я виждаме !
Познавам я от 8 години това е тя !
Не играе за съжаление провали се трябваше да се вкара в некъв филм и да се порикрие ама .. злото  победи .. и нека поне да я видят хората и да я опознаят а не да живеят в заблуда като я гледат в предаването и натокана  bowuu

# 172
добре де,
а Христинка намерих ме ли я тук във форума  newsm78

# 173
                  ... Азис определено е мъж-мечта и съм сигурна, че ще бъде страхотен баща. Завиждам на Галка в това отношение...

Ъъъъъ, ти сериозно ли?! Кое по-точно му е мечтата е кое е завиждане?!
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Кратко и ясно: мъж, който е уникален професионалист в областта си (да не казвам най-добре платен в България), обожава работата си, но за когото семейството е винаги на първо място... Обича жена си и няма ангажименти, заради които би я пренебрегнал. Дори ако тя настоява за обратното. Какво му трябва на човек?

Разликата в този смисъл с Тихомир и Здравко е огромна и очевидна. И за двамата, както и за голяма част от мъжете извън къщата семейството/връзката е на едно от първите места, но със сигурност не на първо. И двамата пренебрегват жените си най-малко за сметка на собственото его... Често и за чуждо.

Бтв, за мен Азис е и физически красив - мой тип е, определено  Peace.

# 174
Ами то всичко е по сценарий! Няма да се очудя, ако на Винетка това й е било мисията -да ги дразни нон-стоп и те да си изкарват кирливите ризи !!И после всички ще казват, че това е един театър за пред зрителите!!! Joy

Иска ти се !!
Уви Венета е точно такава каквато я виждаме !
Познавам я от 8 години това е тя !
Не играе за съжаление провали се трябваше да се вкара в некъв филм и да се порикрие ама .. злото  победи .. и нека поне да я видят хората и да я опознаят а не да живеят в заблуда като я гледат в предаването и натокана  bowuu

E, поне дано след такова падане отвисоко се опита да се промени към по-добро. Полза от лоши хора няма никой. Дано само не се озлоби още повече, защото от това тя ще е най-губеща.

# 175
....Мислех, че всички ще са си приятели и ще изгонят не толкова известните, а то стана сеир.  Sick
#Crazy верно ли така си мислила  newsm78

# 176
Азис определено има много добри качества, които надделяват значително над недостатъците. Съгласна съм с МеchoPuh  Peace.  Замислете се- колко от останалите успяха да запазят добрия тон и отношения? Това е професионалист. Спечели ми уважението и ми стана много симпатичен.
Особено впечатление ми прави когато се усмихне- очите му греят много топло. Мисля, че е добър човек. Нека е здрав и му се роди здраво и хубаво детенце!

# 177
...Тя и Каризмата не беше долюбвана, но след това всички й се извиниха, че и на Карибите я води Славчо да пее!!! ... няма по-голяма реклама от лошата...

Нямам идея нито кой,  нито къде я е водил. Но и да и се извиняват, и да не - аз повече няма да слушам "Каризма" - много кофти и се отрази ВИП-а в мойте очи. Изпитвам неприязън към въпросната дама. Уви.

Няма да се учудя, ако и с 'Горещо' се получи по същия начин.

# 178
Обича жена си и няма ангажименти, заради които би я пренебрегнал. Дори ако тя настоява за обратното. Какво му трябва на човек?

Бтв, за мен Азис е и физически красив - мой тип е, определено  Peace.

Ъъъ...нещо май не разбирам  newsm78  Азис до колкото знам е омъжен.За коя жена става въпрос? И недей да говориш така сякаш го познаваш отлично-няма как да знаеш кои са му приоритетите на Азис и какво би и не би направил.Азис излиза,защото му изтече договора и си взе парите;)
И...много ми е любопитно да видя как изглежда твоята половинка;)

# 179
добре де, а Христинка намерих ме ли я тук във форума
                  Мисля, че подобно търсене е продиктувано само и единствено от нездраво любопитство и се надявам модераторите да не допуснат изнасянето на такава информация. Мисля, че в тези теми се плюе достатъчно Stop.
                 Аmber, не разбираш, защото не гледаш внимателно  Mr. Green. Всички отговори на твоите въпроси Азис сам ги дава във ВИП-а. Колкото до моята половинка - уви, не бих задоволила нито твоето, нито нечие друго любопитство - на ти букетче   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт