VIP Brother 2 - 8

• 48 057
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 375
симптомите на болестта на венета са като при бременност newsm78

И аз това си помислих.Тя даже намекна, че смята да си ражда детенце  .
пие антибиотици...преди няколко дни Тишо каза"пак забравихме презервативи да поръчаме".. newsm78

# 376
Бига умря с излизането на Азис,вече няма да е весело и интересно вътре.покрауй него се отпускаха другите и ставаше купон,сега умрела работа:( Sick

# 377
Много ме е яд ,че Азис излезе.

# 378
Разбрахте ли 85% против Венета е имало!Много ми е интересно така ли щеше да е ,ако беше останал Азис?!Тогава можеше и да е обратното,изобщо не вярвам,че няма нагласени работи....
тогава щеше да има - ''неочакван обрат , драги зрители ,в последния момент "

# 379
  • София
Сайтът на списание Слава, ако искате гласувайте в анкетата
Кой искате да спечели ВИП Брадър!
За мен е изненада, че Деси води  newsm78

# 380
  • Варна
хора, здравейте, сега се прибирам, как реагира азис като съобщиха резултатите

# 381
  • София
не можа да повярва че 85% от хората са искали да излезе Винетка. Жалко че напусна

Ама ще ми е още по интересно като излезе Винетка и разбере резултата #Cussing out

# 382
  • Варна
не можа да повярва че 85% от хората са искали да излезе Винетка. Жалко че напусна

Ама ще ми е още по интересно като излезе Винетка и разбере резултата #Cussing out
дано да имаме шанса да го видим това, иска ми се да й видя физиономията, устата й съвсем ще изчезне. А дали няма да им го съобщят в къщата  newsm78
Голяма гавра ще е

# 383
  • Някъде на път....
..........
Най-интересно ще е ако го разбере преди да излезе, т.е. тази вечер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
Тия VIP и Big brother нещо се обърнаха на вътрешноведомствен тотализатор на Нова ТВ.Едни и същи хора влизат,действат по някакви сценарии,после припечелват по всички игри на Нова,накрая и се сродяват.Виждам,че Азис излязъл и какво ще правят с парите,дето хората са сглупили да ги дадат за СМСи за него?Чух,че щели да ги дадат за благотворителност.Направо НОВА си е за съд,защото който иска,си праща СМСи за благотворителност,а тук хората си плащат,за да продължат да гледат на Васко циганските номера.Що не вземат да вкарат Зара и Стойка ПИпИрудата Crossing Arms

# 385
Китаеца на няколко пъти повтори, че Деса ще си излиза в понеделник.
Почвам да вярвам вече и аз в конспирации...

# 386
от  няколко дни и тя все го повтаря.

# 387
от  няколко дни и тя все го повтаря.
лошото е , че и Еврото го повтаря понякога ...не остава никой интересен

# 388
И Маги го каза няколко пъти.
Китайчето остава ж'лезен.

# 389
бе работата отива на - 100 хилки си взима Злобета Tired

Общи условия

Активация на акаунт