VIP Brother 2 - 8

• 48 096
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 360
  • София
симптомите на болестта на венета са като при бременност newsm78

# 361
Като слушам анонса в новините, дали Азис ще напусне къщата.
Да не вземе да стане Азис напуска-Васко остава

# 362
Като слушам анонса в новините, дали Азис ще напусне къщата.
Да не вземе да стане Азис напуска-Васко остава
Няма такава опасност-излиза.

# 363
Голям рев на сцената,прегръдки,целувки,но от публиката май се чуха освирквания?! newsm78

# 364
да бе, защо така ревеше Юлияна Кънчева. Човек ще рече, че се изпращат.

# 365
Предлагам да игнорираме Кочината!
Защо да избивам комплекси,просто си казвам мнението.Никът ми се чете "коцинка" а не "кочинка"!
Ама наистина други потребители на форума избиват комплекси.Пешка не ме наричай кочина,защото ако аз съм кочина ти си свинята която живее в нея и се въргаля!Няма да се изказвам относно жената със дебеличкият аватар,че пак ще ме клъвнете.
Предпочитате циганията и пед*лите пред откровенноста,грешен избор.Добро възпитание ще дадете на децата ви, ако така мислите.

# 366
аз предпочитам Азис пред кочинка.

Азис вече не е Васил и си личи, че се усмихва изкуствено на резултатите.

# 367
Разбрахте ли 85% против Венета е имало!Много ми е интересно така ли щеше да е ,ако беше останал Азис?!Тогава можеше и да е обратното,изобщо не вярвам,че няма нагласени работи....

# 368
  • България Сливен
Азис умря! Да живее Васко!
 85% / 15%  Да го духа Венито!

# 369
Разбрахте ли 85% против Венета е имало!Много ми е интересно така ли щеше да е ,ако беше останал Азис?!Тогава можеше и да е обратното,изобщо не вярвам,че няма нагласени работи....

Не знам доколко е нагласено или не, но се възрадвах, че съобщиха резултатите на всеослушание. Сега би било чудесно и ако Биг Брадър ги съобщи на Венетка пред останалите - малко да й се срине снобарията, че вече е непоносима. Особено откакто реши, че Азис е уплашен от битката с нея и зрителите си умират да я харесват.
Споделям, че напоследък позагубих интерес към ББ - гледам с четвърт око...

# 370
  • Някъде на път....
Нимфетка, и на мен ми стана безразлично......

# 371
симптомите на болестта на венета са като при бременност newsm78

И аз това си помислих.Тя даже намекна, че смята да си ражда детенце  .

# 372
  • София
Според мен е решил кога ще излезе предварително  Thinking
Много е готин в момента  Grinning

# 373
  • София
Излезна си Васко... Според мен обаче си излезна точно на време, просто почна да се изчерпва.
От персоните, които останаха май нямам любима. Калин ми харесва, защото май е най-истински от всички, само тоя смях дето вади... Катето, не я харесвам. Добра актриса е, не го отричам, но е много лицемерна. Виждала съм я как с Камен Во друсат и се правят "трудни за рисуване". Та нека се прави на света вода! Венета според мен се престара, но ми харесва, че каквото и е на сърцето, това и на устата. Каза, някой неща, които за един добър професионалист, за какъвто претендира, че е, просто не вървят! Десислава е като кукла барби. Семейство Василеви и по специално Здравко, ме дразни, още от първия сезон. За Христина, ум не ми го побира просто как една жена може да търпи такова отношение. Обич ли е, що ли!? Детенцето пък ми е много сладинко. Тишо и Китаеца, не ги знам  какви ВИП персони са, ама айде. Понеже повече от вас оплюха Здравко и сие, но тези двамата не ги споменахте! Меги и нея не харесвам, лицемерна, страшно голямо самочуствие има за себе си.

# 374

Не знам доколко е нагласено или не, но се възрадвах, че съобщиха резултатите на всеослушание. Сега би било чудесно и ако Биг Брадър ги съобщи на Венетка пред останалите - малко да й се срине снобарията, че вече е непоносима. Особено откакто реши, че Азис е уплашен от битката с нея и зрителите си умират да я харесват.
Споделям, че напоследък позагубих интерес към ББ - гледам с четвърт око...
Наистина ще е голям майтап да им кажат в къщата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт