VIP Brother 2 - 8

• 48 132
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Шишо, горкият, глава на бедно семейство без апартамент си дава парите за фотоепилациял Винетка онзи ден същи разказваше как си фотоепилирала и краката, и ръцете и всичко. Предполагам всички знаете цените на въпросната услуга, а и че трябва поне 6- 7 пъти да се направи, за да има ефект. Просто се чудя като са решили Райкови да се правят на бедни и жални защо не си мълчат за такива неща?
Защо пък да не си направи, не е толкова скъпо.

Не казвам да не си направи, но да не обясняват с жена му, че са бедни. Пък и това не е единственото противоречие между "бедността" им и признанията им за ботокс в челото, фотоепилация, гащи Роберто Кавали и тн. Пак повтарям- не съм против всеки да живее добре дори напротив- затова работя, за да си позволя да живея луксозно, но не се представям за бедна като църковна мишка. Това което ме дразни е, че от социалистическото ни минало насам ни е останал навика да се правим на по- бедни отколкото сме и да крием материалното си благополучие като нещо по- срамно и от най- срамните неща.

# 286
Незнам какво толкова сте си хареса ли Азис?!?Какво превликателно намирате в дебел циганин носещ рокли и постоянно ви лъже с разни гей сватби и т.н!Предпочитате лицемерието и лъжите,а плюете Венета която си казва истината или поне това което мисли очи в очи а не заслови зад гърбовете им.И не сте наред да пишите по хиляда реда за някви си "Випове".Я се стегнете.
А ти вместо да си губиш тук времето да четеш 1000 страници, вземи  един правописен речник и се поограмоти! А пунктуацията ти изобщо няма да я коментирам.
Мамите се обидиха и взеха да се заяждат.Нямам време да си оправям правописа и да се занимавам с вас!Само ще кажа,че сте много ограничени,защото когато някой ви каже истината в очите и веднага скачате вкупом.Ако изглеждаш като аватара ти по-добре се скрий,че ми се повръща от теб.Сега остава другите кокошки да наскачат.Квяккк....

# 287
Незнам какво толкова сте си хареса ли Азис?!?Какво превликателно намирате в дебел циганин носещ рокли и постоянно ви лъже с разни гей сватби и т.н!Предпочитате лицемерието и лъжите,а плюете Венета която си казва истината или поне това което мисли очи в очи а не заслови зад гърбовете им.И не сте наред да пишите по хиляда реда за някви си "Випове".Я се стегнете.
А ти вместо да си губиш тук времето да четеш 1000 страници, вземи  един правописен речник и се поограмоти! А пунктуацията ти изобщо няма да я коментирам.
Мамите се обидиха и взеха да се заяждат.Нямам време да си оправям правописа и да се занимавам с вас!Само ще кажа,че сте много ограничени,защото когато някой ви каже истината в очите и веднага скачате вкупом.Ако изглеждаш като аватара ти по-добре се скрий,че ми се повръща от теб.Сега остава другите кокошки да наскачат.Квяккк....

Като немаш време що не земеш да изсфирясаш и да ссссссъскаш некъде  другаде newsm78
къв ти е проблемът - като не ти се чете, не чети
аман от комплексарки  #Crazy

# 288
Аз няма да скачам, само искам да кажа че ме кефи ник-ът ти - кочинка. Как не си измислих и аз някой по-интересен.

# 289
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)

.......................Ако изглеждаш като аватара ти по-добре се скрий,че ми се повръща от теб.Сега остава другите кокошки да наскачат.Квяккк....

ЕЕЕЕ доста е грубо това. #Cussing outМисля ,че дори и да изглежда така хич не си човека който да прави забележки.Още повече, че тебе не те виждаме как изглеждаш.
Ако може някой модератор да поизтрие този пост ще е  добре. Rolling Eyes

# 290

Абе вие тука големи комплексарки се навъдихте.Кво те бърка тебе как изглежда,А?

# 291
  • София

С тези изказвания ми се струва, че не си попаднала на правилното място. И 2000 стр. да изпишем, пак такива изказвания няма да се срещнат. А щом нямаш време да се занимаваш с нас, ми не се занимавай изобщо с темата. 

# 292
Предлагам да игнорираме Кочината!

# 293
  • София

Peace Да! Това няма как да се толерира. Все пак тук сме единомислещи /повечето/. А някой да ни прави анализ и да ни охарактеризира, айде няма нужда.

# 294
  • София

и аз, предполагам модовете вече взеха мерки, така че стига  Peace

Кажете какво става в къщата, репортери на пост има ли?  Grinning

# 295
 Я кви експерти се навъдиха, кочинка ни строй и преброй за отрицателно време, искам още истини да чуя за нас, моля не я гонете от темата.

# 296
  • София

Кажете какво става в къщата, репортери на пост има ли?  Grinning

ДА, това е по темата. Слушаме новини Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 297
                   kocinka e "момче ненавършило пълнолетие", споко пък вие  Mr. Green. Има време да научи и правописните правила и елементарно поведение във форум. Надявам се.

# 298
Тъй вярно!
Докладвам: Започнаха да се гласят за довечера, а май първо ще има номинации.
Деси и Маги си обсъждат добавените кичури...

# 299
Маги гласи Десислава с пресата.
 Азис е доста безмълвен.
Китаеца започна да "мисли".
На Маги и излязоха някакви петна по лицето от слънцето.
Здравко се заъртя за момент край Деси, ама бързо се изнесе да не го свари някой с метла. Laughing
Госпожата стана най-накря, ама хич няма глас. Отиде да пере. Тихомир и предложи да я отмени, ама тя го сряза, че никога не е правил така и да не се прави и той като всички на нейна жертва.

Общи условия

Активация на акаунт