VIP Brother 2 - 8

• 48 165
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 255
може,,вижда се,,че има чувства към него,,според мен,,,обаче  и липсва държание,,много подскача,,, Winkмрънка много!!1мрънкането е най-големия враг на брака,, ,то и разговора им беше показателен в банята,,,аз здравко не го харесвам,още от първото шоу,обаче снощи както й говореше ,и я успокояваше ми допадна,,и нещата който и каза за излагането и тн---еми..верни са,,!

# 256
И аз мисля, че Здравко ще улегне.
Да улегне  newsm78 на 28 години  #Crazy #Crazy #Crazy
На мен мравко ми изглежда като у небрано лозе  Joy тук никой не му се смее на шегите (пример - неуспешният опит с ДесиСлава Sick)
ако му дадат простор - същия гларус ще се прояви.
Колкото до връзката му с ристина - ми те се знаят от сто години, ако досега не са си напаснали  Thinking колко време им трябва  Stop

някои мъже по-късно улягат,,с подходящата жена до тях! Peace

# 257
  • София

Колкото до връзката му с ристина - ми те се знаят от сто години, ако досега не са си напаснали  Thinking колко време им трябва  Stop

Надеждата умира последна...!

# 258
еееее, кажете за тая баня де  Tired

# 259
дадоха ги в банята и христина започна да мрънка ,както винаги,,и той и казва----какво искаш--да седна да пера ли сега до теб,,и тя --еми да,,ама после ми трябваш за изтискването на прането,,и той--вика добре и започна да търка прането Joy
и после---че не знаела какво иска,че си била получила каквото си е наумила и тн и а тя,,че той искал да я изгони още на 3 ден,,не я искал,,а той-че не й било мястото с детето там и тн....

че го излагала с тая ревност, иго правела на маймуна ,ией такива ....
и

# 260
дадоха ги в банята и христина започна да мрънка ,както винаги,,и той и казва----какво искаш--да седна да пера ли сега до теб,,и тя --еми да,,ама после ми трябваш за изтискването на прането,,и той--вика добре и започна да търка прането Joy
и после---че не знаела какво иска,че си била получила каквото си е наумила и тн и а тя,,че той искал да я изгони още на 3 ден,,не я искал,,а той-че не й било мястото с детето там и тн....
и

абе какво толкова му се изстисква на едно пране?

# 261
  • София
Здравко казал на Христина, че искал да я изгони на 3-ия ден???
Та тогава защо я викаше при себе си?!?!?!
Нещо май изкуственото ми идва в повече, на мен лично, де.

# 262
И че само се правел че перял, както се прави за всяко едно нещо, че го прави

# 263
Здравко казал на Христина, че искал да я изгони на 3-ия ден???
Та тогава защо я викаше при себе си?!?!?!
Нещо май изкуственото ми идва в повече, на мен лично, де.

нали имаше нещо такова,,че христина ще излизала преди няколко дни

не,,Христина му казва--ти не ме искаш тука,, преча ти ей такива

# 264
и двамата - Здр . и Хр. са по на 30 ,

живели са заедно , докато тя е била бременна и след това , докато детето е било бебе ..
досега не са се напаснали и не вярвам да се напаснат , любов няма между тях , любов и то още отпреди да се оженят ...

катето евро оня ден го бъзикна , че се е дал твърде рано - на 30 и край с другите жени , на него му потънаха гемиите и сам се окуражи , че където е текло пак ще тече

# 265
  • София

катето евро оня ден го бъзикна , че се е дал твърде рано - на 30 и край с другите жени , на него му потънаха гемиите и сам се окуражи , че където е текло пак ще тече

Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 266
Благодаря на всички за сведенията... просто сте страхотни!  bouquet

# 267
Незнам какво толкова сте си хареса ли Азис?!?Какво превликателно намирате в дебел циганин носещ рокли и постоянно ви лъже с разни гей сватби и т.н!Предпочитате лицемерието и лъжите,а плюете Венета която си казва истината или поне това което мисли очи в очи а не заслови зад гърбовете им.И не сте наред да пишите по хиляда реда за някви си "Випове".Я се стегнете.

# 268
Незнам какво толкова сте си хареса ли Азис?!?Какво превликателно намирате в дебел циганин носещ рокли и постоянно ви лъже с разни гей сватби и т.н!Предпочитате лицемерието и лъжите,а плюете Венета която си казва истината или поне това което мисли очи в очи а не заслови зад гърбовете им.И не сте наред да пишите по хиляда реда за някви си "Випове".Я се стегнете.
А ти вместо да си губиш тук времето да четеш 1000 страници, вземи  един правописен речник и се поограмоти! А пунктуацията ти изобщо няма да я коментирам.

# 269
И аз мисля, че Здравко ще улегне. Гледам го и сега търка мръсни тенджери, готви , домакинстава(разбира се с това не се изчерпва семейния живот).
Много от нас какво ли не биха дали да им измият съдовете или да сготвят поне понякога за да си отдъхнем.
Не всеки мъж се навива да ги прави тия неща, а него никой не го кара насила.Такъв беше и във ББ1 ако не беше той, щяха да измрат от глад, и да се заринат в мръсни съдове.
Разбира се и Христина трябва малко да пооправи възгледите си и да го которка та и той да попослушва ...
Айде бе, мечтаем мъжете да ни мият чиниете. ТОва ли ги прави улегнали и мъжествени? Дето викаше оная девойка `Не, благодаря!` Naughty Предпочитам да се разтропа да изкара някой лев за миялна машина.
Рисито го искала да се завърта повече вкъщи ... за какво? Да и изцежда прането? Да облича детето? За да има време тя какво? Да си злобее с приятелки и да заучава движения пред МТВто.
Здравко ми беше най-анти участника в ББ1, ама той е китка пред жена си, бе. То чак почва да ми се издига в очите, като гледам какво търпи.

Общи условия

Активация на акаунт