VIP Brother 2 - 8

• 48 159
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Незнам какво толкова сте си хареса ли Азис?!?Какво превликателно намирате в дебел циганин носещ рокли и постоянно ви лъже с разни гей сватби и т.н!Предпочитате лицемерието и лъжите,а плюете Венета която си казва истината или поне това което мисли очи в очи а не заслови зад гърбовете им.И не сте наред да пишите по хиляда реда за някви си "Випове".Я се стегнете.
hahaha Joy hahaha Joy
и аз няма да коментирам защото това е друга тема, но много ме дърпат за езика тези изречения

# 271
  • София
В момента Тишо, Катето, Деси и Маги говорят за епилацията. Тишо каза, че си бил правил вече 7 пъти фотоепилация на мишниците и бил доволен Wink

Преди това обсъждаха от предния ВИП Брадър кой си бил тръгнал сам и кой от номинации. Маги каза, че докато не я изгонят не мърдала от къщата. Ха, да видим.

# 272
  • София
Ей, това семейство го разкатахте отвсякъде. Joy

# 273
Ей, това семейство го разкатахте отвсякъде. Joy
че то семейството само се подложи

# 274
...Здравко... и сам се окуражи, че където е текло пак ще тече...

Тфа беше мноооого тъпо от негова страна  Crossing Arms...

# 275
  • София
В момента Тишо, Катето, Деси и Маги говорят за епилацията. Тишо каза, че си бил правил вече 7 пъти фотоепилация на мишниците и бил доволен Wink

Шишо, горкият, глава на бедно семейство без апартамент си дава парите за фотоепилациял Винетка онзи ден същи разказваше как си фотоепилирала и краката, и ръцете и всичко. Предполагам всички знаете цените на въпросната услуга, а и че трябва поне 6- 7 пъти да се направи, за да има ефект. Просто се чудя като са решили Райкови да се правят на бедни и жални защо не си мълчат за такива неща?

# 276
И че само се правел че перял, както се прави за всяко едно нещо, че го прави
Laughing Wink  прозвуча доста многозначително.... Laughing

# 277
И че само се правел че перял, както се прави за всяко едно нещо, че го прави
Laughing Wink  прозвуча доста многозначително.... Laughing
Joy наистина, но като се замисля си е така. Само готвенето му се отдава на него!

# 278

Той си е такъв няма да се промени.

# 279
  • Ямбол

Той си е такъв няма да се промени.
Може и да се промени, но ако и Христина се промени. Ако тя спре да го дебне и да му мрънка, той или ще кротне или ще хване пътя.
Ако хване пътя, по-добре за нея, че то не се издържа така, все да се съмняваш.

# 280
убедена съм, че Венета има силикон, сега като й гледам деколтето Grinning
а колко замислено слушаше Маги като обясняваше за силикона, а също и Деси

# 281
Цитат
Предпочитам да се разтропа да изкара някой лев за миялна машина.

Ако е само миялната машина с мед да го намажеш.В едно семейство има нужда непрекъснато от разни неща за повишаване на стандарта, което означава, че ако само мъжа трябва да се разтропа да ги осигури, пак няма да е до жената и детето си.Пак ще тропа някъде и ще работи на 100 места за пустите пари, (ами на мен ми харесва мъжа ми да ми помага, и заедно да се справяме дори с ежедневните глупости)
Мисля, че и Христина искаше това, да е повече с нея и детето, а не да търчи да прави бизнес и да се мотае нанякъде(което често той ползва за извинения)
Малко грубичко си се изразила, че не миенето на чинии прави мъжете мъжествени, но като ти тропа някъде цял ден за пари, бая ще е мъжествен вечерта.

# 282
Христина няма никакъв такт.
Ако спре да мрънка,може да стане човек от нея.

MechoPuh можеш ли да метнеш линк с предаването от изповедалнята. Praynig

# 283

Шишо, горкият, глава на бедно семейство без апартамент си дава парите за фотоепилациял Винетка онзи ден същи разказваше как си фотоепилирала и краката, и ръцете и всичко. Предполагам всички знаете цените на въпросната услуга, а и че трябва поне 6- 7 пъти да се направи, за да има ефект. Просто се чудя като са решили Райкови да се правят на бедни и жални защо не си мълчат за такива неща?
Защо пък да не си направи, не е толкова скъпо.

# 284
...MechoPuh можеш ли да метнеш линк с предаването от изповедалнята. Praynig...

Уви, линк не и преди 20:00. Вкъщи се логвам автоматично, на работа ни филтрират сайта. Но е лесно: влизаш в Арена, кликваш на 'Арена тв' от менюто вляво и търсиш Вип.Брадър.С2Е17. - не точно, но горе-долу това е. Ако някой има достъп в момента - да копира, моля   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт