VIP Brother 2 - 8

• 48 085
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 585
  • София
тоз пък мравко....номинира  десислава, защото жена му ревнуввала заради външния и вид.... тъпак!
Ама как така ревнува,нали беше по-хубава от Деси??? Joy

# 586
Харесва ми това китайче. Добродушно е.

Аз ги подредих: Деси излиза този понеделник по желание. Венета изхвръча в петък на номинации. То после свършва шоуто. На финала остават Катето, Маги, Калин, Здравко, Христина и Китайчето. Катето и Маги са с най-големи шансове според мен.

# 587
Азис бил вчерашен вестник според ВИнетка  Shocked
Какви лекарства пие това момиче, че нещо губи връзка с реалността ?  Thinking
Хем ми е жал за Христина, защото Мравко се държи като дебил, хем като я слушам какви ги говори си мисля, че всеки си заслужава партньора с който е  Rolling Eyes

# 588
Добре де, може и да сте прави за Маги, че е избухнала просто защото вече и писна. Пич е. Я кажете кой е мъжът и събудихте любопитството ми..

мъжът й е голям красавец.Участва в един клип на Рени фолкпевицата.Сега не се сещам как се казва песента, но е хубавец-страхотно тяло,висок, чаровен Heart Eyesвисок,висок Wink
бивш национал по борба-тежка категория

# 589
Христина и Здравко са най-големите смешници на шоуто! Confused

# 590
кой остана да влиза в изповедалнята?

# 591
Мъжа и е доста атрактивен.Бивш спортист-борец.Сега имат хотел на морето.Участваше в един клип на Рени,в една от предишните теми имаше линк,ако може някоя мама пак да го пусне.
[/quote]Tя затова ли така подскача като ожилена като и кажат че си похожда насам натам , да не остане без хотелчето на излизане.Като я шутира атрктивния и съпруг...

# 592
кой остана да влиза в изповедалнята?
венета и калинко

# 593
Не знам, но до сега само ВИнета и Ташо говорят за 100 000 лв. Как за 100 000 се правили на луди.
И все другите били инструктирани, а те милите останали от "неинструктираните".
И колко е болна милата, само това повтаря...

# 594
Венета е ненормална Sick!

# 595
Харесва ми това китайче. Добродушно е.

Аз ги подредих: Деси излиза този понеделник по желание. Венета изхвръча в петък на номинации. То после свършва шоуто. На финала остават Катето, Маги, Калин, Здравко, Христина и Китайчето. Катето и Маги са с най-големи шансове според мен.

Е има си хас , като са му платили как няма да съ прави на добродушко...мен ако ме питаш си е направо п.......ьо Маринкин.

# 596
Азис не се къпел по 2 дни, а десислава досега си била изпрала само златната рокличка,която си била донесла мръсна в куфара.

# 597
  • София
Венета е ненормална Sick!

абсолютно!  ooooh!

# 598
Много и било интересно срещу кого щели да я номинират и дали и той нямало да се откаже...хахахах
И ако я номинират с Десислава, може точно така да се окаже.

# 599
Ех, Венето... Не била видяла за 15 дни Деси да пере. Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден. Тя гони имидж на секс-бомба. Не иска народа да я гледа да пере гащи. Не е като да си пере гащите "Кавали" през ден.

Сега пък Азис не се къпел.

Райкови обичат да си пъхат носа в кирливите ризи на хората. Професионална деформация, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт