VIP Brother 2 - 8

• 48 159
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 570
Хора, аз не виждам как ще дадат голямата награда на Венета. Просто няма как да ни убедят вече , че масата я харесва. Може би има единици хора, но те едва ли са достатъчни , за да дадат голямата награда на Венета.

# 571
  • Варна
а, кой ще участва в Горещо в събота бе, май самата Венета newsm78

# 572
Десислава е голяма циркаджийка.Ах колко е добра, ах как би искала  и другите да поемат от моята протегната ръка.И хоп Катето веднага-да и аз бих и подала АЦЦ за кашлицата-ееееееееееееееее аре моля.

# 573
Хора, аз не виждам как ще дадат голямата награда на Венета. Просто няма как да ни убедят вече , че масата я харесва. Може би има единици хора, но те едва ли са достатъчни , за да дадат голямата награда на Венета.
Ами след като са и обещали, сигурно ще намерят начин, знам ли??

# 574
Това за Венета вече го разбрахме , а кой според теб трябва да вземе стоте хиляди???? newsm78

# 575
Здравко  hahaha, номинира Деси заради ревността на Христина  ooooh!

# 576
А защо сте толкова сигурни,че наградата е обещана и то точно на Венета?

# 577
тоз пък мравко....номинира  десислава, защото жена му ревнуввала заради външния и вид.... тъпак!

# 578
Аз пък все още не мога да се начудя на номинациите на Христина и Здравко. Скъсаха се да номинират Азис и Десислава - хората, които им направиха веселбата на сватбата. Ако бяха навън, щяха да видят такива знаменитости на купона си през крив макарон! Неблагодарни селяци отвсякъде - кога влезнаха в къщата, кога станаха випове... Пази, боже, сляпо да прогледа... ooooh!

# 579
  • София
Добре де, може и да сте прави за Маги, че е избухнала просто защото вече и писна. Пич е. Я кажете кой е мъжът и събудихте любопитството ми..

# 580

От сега нататък само тя ще участва в Горещо, други едва ли ще се навият. Mr. Green

# 581
  • София

От сега нататък само тя ще участва в Горещо, други едва ли ще се навият. Mr. Green
Ааа,ще гледаме Мравкови и Триквачките също.Заедно или разбъркано,пак са си 3 мозъка в 1. Joy

# 582
  • София
Добре де, може и да сте прави за Маги, че е избухнала просто защото вече и писна. Пич е. Я кажете кой е мъжът и събудихте любопитството ми..

Мъжа и е доста атрактивен.Бивш спортист-борец.Сега имат хотел на морето.Участваше в един клип на Рени,в една от предишните теми имаше линк,ако може някоя мама пак да го пусне.

# 583

мъжът й е голям красавец.Участва в един клип на Рени фолкпевицата.Сега не се сещам как се казва песента, но е хубавец-страхотно тяло,висок, чаровен Heart Eyesвисок,висок Wink

# 584
  • София

Мъжа и е доста атрактивен.Бивш спортист-борец.Сега имат хотел на морето.Участваше в един клип на Рени,в една от предишните теми имаше линк,ако може някоя мама пак да го пусне.

Боби Желязков - Манекена

Общи условия

Активация на акаунт