VIP Brother 2 - 8

• 47 966
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 495
Браво на Азис, така и предполагах    bouquet !

# 496
  • София
Доводите му са много разумни. И аз така мисля.

# 497
Прогнозирам, че Азис няма да се върне.

Казах ли, а? А?

# 498
Браво. Аз съм доволна от избора му.
Сърдят се, че има дете сред цигарения дим. Оставаше да набутат и бременна жена.

# 499
Няма сделка  Mr. Green
Банкера е предложил малко..

# 500
Еее чак пък я изкара, че е демона в женски дрехи.

Всички са тоооолкова двулични, че чак ми се Sick

# 501
  • София
Интересно, че след този половин час Азис стана по-уверен и вече не се притеснява толкова да си каже истинското мнение за Венета. В началото на лайфа беше малко предпазлив. Усетихте ли?

# 502
  • София
Не съм чела темата - не мога да я изчета  Blush но искам да попитам
Само аз ли така не мога да ДИШАМ Венетка  Sick

# 503
  • София
Жалко, поне да бяхме видели физиономията на Винетка  Sad

# 504
  • София
Азис отказа! Не искал да е в една компания с Венета Райкова.Не било място за една бъдеща майка .

Браво! Макар че исках да влезе Sad

# 505
Дали са  му възможност да се посъветва с приятели, те са ми наказали набързо какво става отвън и ето го резултата.Отказ да влезе, преди господарите май беше навит.

# 506
И аз смятам че взе много разумно решение. Не само заради беменната жена. Просто има усет за нещата. И шоколадът е вкусен, ама ако прекалиш, ти се драйфа. Точно навреме си излиза.

# 507
Ох...Катето ми падна много в очите...Мноооооого ooooh!

# 508
Еее чак пък я изкара, че е демона в женски дрехи.

Всички са тоооолкова двулични, че чак ми се Sick
наистина е такава. Аз не съм чувала някой  да я харесва от  нейните среди, камо ли приятелки да има. Много подробности знам  за нея, наистина е точно такава,,каквато я виждате...навремето мой приятел я беше  изчукал в колата, а тя доато се прибере, се обади на нощен Труд да им разкаже за романтичната вечер, която била изкарала...ама не каза ,че в колата..Случката беше в далечната 99 година някъде... много гадно парче. После една година развиваше теории, че му била гадже.
После измислиците и с Иван Славков...то край нямаше...завист, злоба...

# 509
АЗ съм фенка на Калин! не знам дали мястото му е във Вип Брадър при условие , че не го бях чувала досега, но се държи най-достойно и е мъж на мястото си! Евала! Той единствен  заслужава наградата.  Нито изрусения циганин-педераст, нито злобната Венета с тънките джуки, нито  обслужващия персонал на висшето общество -Катя Евро.  Деси пее страхотно народни песни, ама с тоя си вид на магистрална служителка не ми   изглежда достойна. Маги ми харесва до известна степен, но не колкото Калин.  На Здравко и жена му хич не им е мястото в това обкръжение, Китаеца и Тишо покрай жените си кави випове са? Яница е единствената сладурана, но по- добре да си е вкъщи с мама и тати.
 Само Калин!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт