VIP Brother 2 - 8

• 48 109
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 615
Венета номинира Деси, защото си показвала гащите на здравко и ристена се дразнела. Абе тия хора на кой свят живеят. На Десислава гащите и циците непрекъснато ги показват по телевизията, също и на Малина и на Анелия и на кои бяха другите. Понякога и голи жени показват. Христина да не смята да спре на Здравко кабелната?

# 616
венета и десислава на номинации...
Спомняте ли си, че и Здравко  го номинираха всяка седмица и оцеля докрай.....така ще стане и с венета.
В понеделник ще излезе Десислава, защото и нейния доовор изтича...и венета пак ще си остане...най-много да изхвърчи Катя Евро.

# 617
Венета как се прави, че парите изобщо не я интересуват...
Абсолютно се прави!Живи ще ги одере там всичките, само да се докопа до парите.

# 618
Десислава си показала гащите, а тя била женена жена... О, не е истина това!

Прекъсваше ми връзката. Това за гащите Венета как точно го предаде? Кой в крайна сметка е видял-Здравко или Венета? Да не би Деси на Венета да си е показала гащите, да я увери, че са й чисти, нищо че не ги пере.
Деси си показала на Здравко гащите, и ТЯ като женена жена, не можела да подмине това.

# 619
Хора, аз не виждам как ще дадат голямата награда на Венета. Просто няма как да ни убедят вече , че масата я харесва. Може би има единици хора, но те едва ли са достатъчни , за да дадат голямата награда на Венета.
Това за Венета вече го разбрахме , а кой според теб трябва да вземе стоте хиляди???? newsm78
Маги

# 620
  • София
Венета не пропусна да отбележи колко пиела Катето. Дали пък не й е броила чашките.... с какви глупостисе занимава тази жена....  ooooh! Пък кой се къпел, кой перял... Само тя ли е най-опрана, изкъпана и трезвена....

# 621
Спомняте ли си, че и Здравко  го номинираха всяка седмица и оцеля докрай.....така ще стане и с венета.
В понеделник ще излезе Десислава, защото и нейния доовор изтича...и венета пак ще си остане...най-много да изхвърчи Катя Евро.
АААА пепел ти на клавиатурата.....

# 622
АААА пепел ти на клавиатурата.....
Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Венета не пропусна да отбележи колко пиела Катето. Дали пък не й е броила чашките.... с какви глупостисе занимава тази жена....  ooooh! Пък кой се къпел, кой перял... Само тя ли е най-опрана, изкъпана и трезвена....
Ми да, тя нали е светицата там Joy

# 624
Христина и Венета са болни мозъци.

# 625
Ех, Венето... Не била видяла за 15 дни Деси да пере. Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден.

..никой не видя ДесиСлива да пере. Но така едва ли гради имидж на секс-бомба, ..по скоро на секс-смръдла TiredНяма нищо лошо в това човек да си изпере дрехите, бельото...а,  ooooh!сигурно нейното мирише на теменужки Sick
..а това, че се опита да дразни Кристина си е доста долнопробно, с което падна под всякакво ниво..

# 626
  • София
Вече не ме напуска чувството,че Минета пише за доста жълти вестници на хонорар newsm78
Тая жена е толкова долна и злобна...Била болна,не видяла,но чула!Кукувица ниедна!

# 627
Христина и Венета са болни мозъци.
много болни.

# 628
  • София
Ми да, тя нали е светицата там Joy

Откога е достойнство да переш? Аз също не бих си скапала дрехите като си ги пера на ръка.

# 629

Да! И най вероятно ще си помисли, че и десислава, също като азис, си е изкарала акъла от страх и затова излиза сама.

Общи условия

Активация на акаунт