VIP Brother 2 - 8

• 48 067
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден. Тя гони имидж на секс-бомба. Не иска народа да я гледа да пере гащи.  

Ако им замирише на лошо да не се чудят от къде.Сигурно от куфара на деса нали ще си събира 28 чифта гащи.
Егати звездата, егати секс-бомбата.Имидж един път.

# 631
Според мен Калин ще даде 2 точки на Катето и 1 на ВИнетка

# 632
Десислава си показала гащите, а тя била женена жена... О, не е истина това!

Прекъсваше ми връзката. Това за гащите Венета как точно го предаде? Кой в крайна сметка е видял-Здравко или Венета? Да не би Деси на Венета да си е показала гащите, да я увери, че са й чисти, нищо че не ги пере.
Деси си показала на Здравко гащите, и ТЯ като женена жена, не можела да подмине това.

Ама Здравко казал на Венета за случакат или и Венета видяла с очите си? Извинявам се, че издребнявам, ама ми е много смешно.  Hug

# 633
  • София
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

# 634
Десислава си показала гащите, а тя била женена жена... О, не е истина това!

Прекъсваше ми връзката. Това за гащите Венета как точно го предаде? Кой в крайна сметка е видял-Здравко или Венета? Да не би Деси на Венета да си е показала гащите, да я увери, че са й чисти, нищо че не ги пере.
Деси си показала на Здравко гащите, и ТЯ като женена жена, не можела да подмине това.

Ама Здравко казал на Венета за случакат или и Венета видяла с очите си? Извинявам се, че издребнявам, ама ми е много смешно.  Hug
Хабер си нямам

# 635
опаааа слушате ли,слушате ли на Злобета клетвите и договорите на Азис и Деси..

# 636
  • София
Цитат
Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден. Тя гони имидж на секс-бомба. Не иска народа да я гледа да пере гащи.  

Ако им замирише на лошо да не се чудят от къде.Сигурно от куфара на деса нали ще си събира 28 чифта гащи.

Моите гащи никога не са смърдяли, къпя се два пъти дневно и нищо никога не ми е смърдяло. Ако някой си носи гащите по една седмица могат да му смърдят и след като ги изпере.

# 637
опаааа слушате ли,слушате ли на Злобета клетвите и договорите на Азис и Деси..
Ма горката, направо жива да я оревеш....

# 638
Ех, Венето... Не била видяла за 15 дни Деси да пере. Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден.

..никой не видя ДесиСлива да пере. Но така едва ли гради имидж на секс-бомба, ..по скоро на секс-смръдла TiredНяма нищо лошо в това човек да си изпере дрехите, бельото...а,  ooooh!сигурно нейното мирише на теменужки Sick
..а това, че се опита да дразни Кристина си е доста долнопробно, с което падна под всякакво ниво..
аз също бих си взела достатъчно дрехи и бельо,за да не ми се налага да пера на ръка- никога не съм го правила...какво толкова има? трябва всяка да запрята ръкави и да се дупи на ваната ли?

# 639
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха

# 640
стига пък вие с тия гащи бе...
за ВИПа е темата-на кой му смърдятм, на кой не,да си пуска анкета някъде

# 641
  • София
Ей, тоя Тихомир не спря да обяснява, че за Катето и детето й било трън в очите.... Това са си някакви негови трактовки по въпроса...

# 642
Цитат

ти като си сменяш бельото мирише ли?

# 643
Десито и Венета на номинации
ПС: Не познах за трите Whistling

# 644
  • София

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха

Да,Вини и това е жалко за предаването и за състезанието.Катето е добра актриса и добра пияница и нищо повече,но е по-умна от Азис,Деси,Магдалена (не мога да кажа на това чудовище Маги) и Китаеца и те й се възхищават!

Общи условия

Активация на акаунт