VIP Brother 2 - 8

• 48 067
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 705
  • Виена
От няколко дни Десислава обяснява, че в понеделник излиза, така че няма да се изненадам, ако го направи.

Маги в никакъв случай не е грозна жена. Дали е красива всеки преценява според вкуса си. На мен лично ми харесва 100 пъти повече от Деси, която ми изглежда малко сгушена, все едно някой я е ударил с чук по главата, несъразмерна е - широк гръб, големи цици, които стоят неадекватно на финото и дребно телце. Не казвам, че е грозна, но изобщо не ми харесва.
Къде и видя дребното телце на Деса , ами тя има тяло като на  работлива селянка ... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Аз на Нова Година я виждах на живо.Пя в Гранда във Варна.И наистина е много дребничка и финна!Камерите лъжат много!На живо беше като кукла.

# 706
[
...прилича ми на  hahahaтекезесарка, особено с плитката дето я врътка зад ухото, ...кожата е и адски зле, явно има хормонален проблем..Дано вземе наградата и да се реконструира..
.

Ама, че грозно и злобно... Sick

# 707
  • Пловдив
Нито Маги, нито Деси са природно красиви, факт, направени са , ошлайфани са, но това не е повод да се казва, че не са вървежни в момента. Който може да си го позволи го прави.

# 708
какво значение има, че е външна продукция - тя си работи ЗА Нова. Слави също е външна продукция, но с бтв си пазят гърбовете.  Явно предаването й се е изчерпало и търсят начин да я шитнат.

# 709
  • София
какво значение има, че е външна продукция - тя си работи ЗА Нова. Слави също е външна продукция, но с бтв си пазят гърбовете.  Явно предаването й се е изчерпало и търсят начин да я шитнат.
Е,намериха начин! Joy

# 710
  • София
Хора, взех решение!
Едната спалня в нас ще я направя на параклис. Ама вместо икони ще им туря на ВИП-овете снимките. И свещи ще паля. Много морални бе, всичките, то бива добродетел, ама тяхното байгън ми дойде нещо. Всички чисти и непокварени се изкараха, от Венето, през Катето, Деса и Маги, та чак до Азо и неговото лапе....
Вече си се чудя на моята тъпота, дето седя и си губя времето да ги гледам.
А и друго ми мина през главата ( тая същата, тъпата). Всеки един от тях си се е доказал по един или друг начин в неговите си работи. За чий х... им трябваше да влизат в тая къща и така да се излагат пред хората. С цялото ми уважение, ама вече нито Катето Евро ми е като актриса, нито Десето ми е певиця, нито Венка ми е ТОП водеща....Азето и той, милият се понакъка тая вечер...

Не налагам мнение, просто споделям....

# 711
Аз пък отначало като повечето тук намирах Венета за злобна и не й симпатизирах, бях разочарована от нея, сега обаче все повече се убеждавам, че не тя, а Катето е най-злия човек в къщата, но доста подмолно действа ей не мож я усети особено ако така ти изнася, докато Венетка е директна и взех да си възвръщам симпатията към нея, въпреки че попреекспонира на моменти......................то и аз да знам разни "симпатични" факти за ВИПчетата вътре няма да издържа да ми го играят на света вода ненапита, кофти е като някой ти дръпне маската та да ти лъснат красотите  Mr. Green.

Всъшност като им направя дисекция  Mr. Green европейската Катинка - зла и подмолна, Десито - простичко, цицоресто маце идеално за некой от тримата, Красавицата Маги - истината явно я боли, иначе не мога да си обясня грозтното й подскачане, Венетка - май горещо опарена, Тишо - хора нека да се обичаме, Христина - колкото и да го дебне тоз Здравко - не се издебва туй дето шава кат него  Mr. Green, Калин - омиротворителя, Китаеца -  newsm78 него го възприемам само като придатък на Азис - дърт циганин дет се е....ва с всичките си фенове - бил не бил педал, обичал не обичал китайския народ, с маска без маска.............ми не ми не е кефско да се гъзикат така ......................(г-то да не се възприема като грешка  Wink)

Изобщо като имаш претенций да си звезда - дръж се малко по-достойно.

Това е мойто лично и най-скромно мнение и не знам защо почуствах прилив на желание да го споделя след поредния звезден фарс, на който станахме свидетели  Sunglasses

# 712
  • somewhere over the rainbow
И аз се изнасям към Калинко Crossing Arms
А Магдалена горката, не фотошоп, магическа пръчица няма да й помогне  Naughty И даа, смея да твърдя, че изглеждам по-добре от нея за тези, които смятат да питат точно това/ За по-умна не претендирам Whistling

# 713
Нито Маги, нито Деси са природно красиви, факт, направени са , ошлайфани са, но това не е повод да се казва, че не са вървежни в момента. Който може да си го позволи го прави.
е как да са ошлайфани ? фотошоп няма ...
нали ги виждаме и без грим , Десислава и като е преяла има плосък корем , Маги също е много стройна . стегнати тела , хубави пропорции , имат правилни черти  и двете , симпатяги са ..
'' Вървежни'' какво значи ?

Десислава ще остане ( т.е няма да излиза доброволно , въпреки че много се изкушава ) , бих пуснала няколко СМС-а , за да я подкрепя ...

# 714
Много пък сте красиви бре! Аз искам да съм грозна като Маги!

# 715
момичета, време е за сън, тук взеха да се пишат глупости вече. Хайде утре на свежа глава да си изяснявате коя е по-красива.

# 716
Забелязвам обаче, колко ловко Нова успяват да сменят настроенията срещу участниците... Перфектната ТВ манипулация е налице.
Идат като овце, бегат като овце. Що е то... Laughing

# 717
  • Виена
И аз се изнасям към Калинко Crossing Arms
А Магдалена горката, не фотошоп, магическа пръчица няма да й помогне  Naughty И даа, смея да твърдя, че изглеждам по-добре от нея за тези, които смятат да питат точно това/ За по-умна не претендирам Whistling
Всеки си има вкус,за това има и толкова различни мнения.За себе си ти си по хубава,за други е обратното.Въпрос на личен вкус Peace
 И аз бих пуснала някой смс за Деси,но нямам БГ карта Rolling Eyes

# 718
  • София
В момента Десислава се тюхка, че вече била обличала всичките си рокли и нямало да има необличан тоалет за елиминациите. Калин й даде съвет да облече един от първите си, че хората вече ги били позабравили.

Китаеца е сигурен, че първата работа на Азис като се прибере е да влезе в интернет. Дали чете и нашите клюкини....  Wink

Пак според момчето на Азис нямало логика Венета да остане, защото Деси имала много фенове, които биха гласували.

# 719
  • София
Калин им вика на Деси и Маги: докато излезете оттука езиците ще ви се разцепят на две  hahaha 

Общи условия

Активация на акаунт