VIP Brother 2 - 8

• 48 045
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 720
N_A_N  това на аватара ти ли си?

# 721
Наистина е доста ...безсмислено да се обсъжда външния вид, по-скоро  да се използва за някакъв аргумент.

# 722
  • София
Калин им вика на Деси и Маги: докато излезете оттука езиците ще ви се разцепят на две  hahaha 
Тоя Калин,бе...
Добро попадение! hahaha

# 723
Галка ще покаже на василка нашите теми сигурна съм. смених си и аватара, да изпъкна и да ме забележи Flutter

Калинката взе много да ме кефи и мен, с кеф бих се поразговорила с него на 2-5 питиета. (Леле, ще го убия тоя Стоян, как се напих заради него!)

# 724
момичета, време е за сън, тук взеха да се пишат глупости вече. Хайде утре на свежа глава да си изяснявате коя е по-красива.
и на мен ми се доспа, но пък и клюките да не изтърва тука.....

# 725
Съжалявам го Здравко, така завладян от скуката...
Навремето беше в центъра на събитията, а сега...

# 726
А зебелязахте ли, че преди да му дадат 30 минути да размишлява, Азис много предпазливо се изказваше за ситуацията в къщата относно Венета. И след рекламите, като се обади тук-там и му казаха да плюе на воля, той започна да говори само за Венета. Иначе не смееше...ами нагаждач си е, наистина е вложил абсолютно всичко в това, да успее в този бизнес. И е успял. Дано си струва цената.
Маги ми прилича малко на травестит, но има интересно излъчване, Десислава е добра душа, Катето много се засегна за младия любовник, след това изказване на Венета започна всичко. И така се е настроила, че ще помете всички срещу Венетка.
Калин ми е фаворит, истински ВИП, опитва се да намери баланс и влага много енергия в това. Харесва ми, че не се поддава на интригите.

# 727
  • Пловдив
Десислава си показала гащите, а тя била женена жена... О, не е истина това!

Прекъсваше ми връзката. Това за гащите Венета как точно го предаде? Кой в крайна сметка е видял-Здравко или Венета? Да не би Деси на Венета да си е показала гащите, да я увери, че са й чисти, нищо че не ги пере.
Деси си показала на Здравко гащите, и ТЯ като женена жена, не можела да подмине това.

Ама Здравко казал на Венета за случакат или и Венета видяла с очите си? Извинявам се, че издребнявам, ама ми е много смешно.  Hug

та да се върнем на въпроса )))
Христина казала на Венета,при което Тишо няколко пъти категорично й каза,че е нямало такова нещо.
Ама тя си го нави като голямата новина и после хОди доказвай....

Ей затова не я харесвам нея. От такива простотии и измишльотини, по-несигурните хора могат да си развалят семействата. А тя после ще разправя, че не я харесват, щото казвала истината в очите.
И Катето не харесвам.

Най си харесвам на Калин смеха)))

# 728
  • somewhere over the rainbow
N_A_N  това на аватара ти ли си?
Да бе, аз съм...но естествено че се бъзикам за това, кой е по-по Wink Лаф да става Peace Не е грозна Магдалена, ама чак па миска newsm78 Много лошо впечатление ми направи, дето избухна така срещу Венета...та се сетих за оня лаф, че истината боли Thinking Пък после, когато Деса казала нещо за Венета, то било шега,как така се обидила.
Брях Thinking

# 729
  • София
Хора, взех решение!
Едната спалня в нас ще я направя на параклис. Ама вместо икони ще им туря на ВИП-овете снимките. И свещи ще паля. Много морални бе, всичките, то бива добродетел, ама тяхното байгън ми дойде нещо. Всички чисти и непокварени се изкараха, от Венето, през Катето, Деса и Маги, та чак до Азо и неговото лапе....
Вече си се чудя на моята тъпота, дето седя и си губя времето да ги гледам.
А и друго ми мина през главата ( тая същата, тъпата). Всеки един от тях си се е доказал по един или друг начин в неговите си работи. За чий х... им трябваше да влизат в тая къща и така да се излагат пред хората. С цялото ми уважение, ама вече нито Катето Евро ми е като актриса, нито Десето ми е певиця, нито Венка ми е ТОП водеща....Азето и той, милият се понакъка тая вечер...

Не налагам мнение, просто споделям....

По такива причини най- шокиращо за нас, когато бяхме ученици в пети клас беше, че Иван Вазов е умрял докато правел секс със студентка. Не сравнявам ВИП-овете с Вазов, но всички сме хора, несъвършени и уязвими. Затова уважавам Азис (докато кротко мразя чалгата), защото си дава сметка, че Васко и Азис са две отделни неща- едното личност, другото роля. Ако всички известни стигнат до този извод за себе си ще си спестят много мъки и комплекси. Ние очакваме съвършенство, а те си знаят, че не са такива и това често и за тях е голяма мъка, според мен.

# 730
  • Пловдив
Нито Маги, нито Деси са природно красиви, факт, направени са , ошлайфани са, но това не е повод да се казва, че не са вървежни в момента. Който може да си го позволи го прави.
е как да са ошлайфани ? фотошоп няма ...
нали ги виждаме и без грим , Десислава и като е преяла има плосък корем , Маги също е много стройна . стегнати тела , хубави пропорции , имат правилни черти  и двете , симпатяги са ..
'' Вървежни'' какво значи ?
Вървежни значи, че очите на повечето мъже, досущ като Здравковите стават на комбали като им наврат изяществото си именно там

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 00:15 от AlexaS

# 731
  • София
Вярно ли е , че младият любовник на Катето евро е бил Гого фризьора newsm78

# 732
А зебелязахте ли, че преди да му дадат 30 минути да размишлява, Азис много предпазливо се изказваше за ситуацията в къщата относно Венета. И след рекламите, като се обади тук-там и му казаха да плюе на воля, той започна да говори само за Венета. Иначе не смееше...ами нагаждач си е, наистина е вложил абсолютно всичко в това, да успее в този бизнес. И е успял. Дано си струва цената.
Е ти пък какво мислиш, че не са го питали предварително оня ден ли?? Ей така в момента му хрумна на Кънчев да го покани обратно?  hahaha

# 733
Вярно ли е , че младият любовник на Катето евро е бил Гого фризьора newsm78
Глупости!
За Стойко Сакалиев става въпрос.

# 734
  • E-CLM & CH-VD
Много лошо впечатление ми направи, дето избухна така срещу Венета...та се сетих за оня лаф, че истината боли Thinking Пък после, когато Деса казала нещо за Венета, то било шега,как така се обидила.
Брях Thinking

И на мен това ми направи впечатление, като гледах пак повторението. Прекалено много скочи Маги срещу една никаква реплика. Чак и на бой newsm78... Можеше да й пресече коментарите с две думи, а не да се връща по 3 пъти в стаята при нея. Малко пресилено беше  Crossing Arms А и това, че била родила дете за една година брак, а Венета - не Thinking. Ми че всеки си решава кога да има дете, ако иска, и след 10 год. брак, чак тогава ще има дете. Това някакъв показател за нещо ли е???? Грозно беше, при всички положения.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт