VIP Brother 2 - 8

• 47 891
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 780
Века, точно това си мислех и аз тая вечер. Венка, че е лоша и кофти типка, лоша е, ама тия хора не си ли дават сметка, че плюят тоя, дето им направи PR-a...
Е, голяма глупост. Той Крум Савов го каза по адрес на Венета. Журналистите, ако и да са звезди, не трябва да забравят, че греят с отразения блясък на творците, които отразяват.

# 781
[
На тия хора всеки се натиска да им прави PR-a, но те си избират къде да отидат. Има толкова много телевизии, предавания и толкава малко звезди готови да правят шоу. Та те изкарват парите и рейтингите на Винетка, а не тя на тях. Ако бяха изгряващи певци, актриси и тн щяхте да сте прави, но пък и никой не иска да кани такива в предаванията си, че без звезда- нисък рейтиг, глоби и загуба на позиции. Така че Винетка си прецака бизнеса. Азис винаги ще има къде да си направи PR-a.

Добре, че отговори и вместо мен.. Hug Peace
Става ми гадно вече да чета...лека нощ.

# 782
  • София
Айде, айде, снимке, че не беше ли Горещо с Винетка, дето биеше ден и нощ алармата за "сватбата" на Азко и лапето...Как ли пък щеше някоя от другите ТВ-та да го отрази...Щеше, ама друг път...

# 783
  • София
Супер много ми е странно защо Ники Кънчев толкова много се подмазваше на Азис, бил най-голямата звезда, бил се показал Човек...., свалил "маската" ... дрън дрън, всичко е роля

# 784
Айде, айде, снимке, че не беше ли Горещо с Винетка, дето биеше ден и нощ алармата за "сватбата" на Азко и лапето...Как ли пък щеше някоя от другите ТВ-та да го отрази...Щеше, ама друг път...
А винетка от добра душа ли го е правила? или от сочни устни?

# 785
  • София
Века, точно това си мислех и аз тая вечер. Венка, че е лоша и кофти типка, лоша е, ама тия хора не си ли дават сметка, че плюят тоя, дето им направи PR-a...
Е, голяма глупост. Той Крум Савов го каза по адрес на Венета. Журналистите, ако и да са звезди, не трябва да забравят, че греят с отразения блясък на творците, които отразяват.

Не искам да играем на обидени и обиждащи,но много мога да споря доколко Венета е звезда, доколко Азис и Десислава са звезди и най-вече доколко тези двама са творци!

# 786
  • София
Марийка, ето това също си го мислех, явно верно само рекламата ги храни тия хора( никой не пуска смс-и), щом и Кънчев се наведе пред Азо.

# 787
  • София

На тия хора всеки се натиска да им прави PR-a, но те си избират къде да отидат. Има толкова много телевизии, предавания и толкава малко звезди готови да правят шоу. Та те изкарват парите и рейтингите на Винетка, а не тя на тях. Ако бяха изгряващи певци, актриси и тн щяхте да сте прави, но пък и никой не иска да кани такива в предаванията си, че без звезда- нисък рейтиг, глоби и загуба на позиции. Така че Винетка си прецака бизнеса. Азис винаги ще има къде да си направи PR-a.

Така ли и по коя от големите телевизии дават тези звезди,че не се сещам?! newsm78
Нито в Канал 1, нито в bTV има предаване, което толкова много да е разказвало за тях,а доколкото зная тези две тв+ Нова са най-гледаните в БГ!

Скоро Азис и Китаеца бяха при Слави и дори при Крум Савов. Аз съм журналист и мога да ти гарантирам, че звездите си избират къде да отидат и дори  най- известния водещ на забавно предаване не може да блесне ако няколко месеца е канил маргинали и неизвестни. Зрителите се интересуват от известните гости- представи си Горещо без големи звезди на какво ще прилича.

# 788
  • София
Права е и Монда, всеки си гледа интереса, ама колко и да е, нещо не си преценяват нещата, уж в един отбор играят, а се плюят безмилостно

# 789
  • София

Какво да ти кажа.... права си Венета движи света на шоубизнеса. Няма смисъл да се хабя повече. Всичко най- добро и лека нощ на всички.

# 790
Не искам да играем на обидени и обиждащи,но много мога да споря доколко Венета е звезда, доколко Азис и Десислава са звезди и най-вече доколко тези двама са творци!
Ами да вземе Венетка да покани творец някой, тогава. Пък да видим тогава кой ще се яви в скандално червената и стая.

# 791
  • София
Много правилно постъпи Азис-тръгна си на върха на славата Peace Макар, че беше сигурен победител Peace
Точния момент оцели....... може баба му да му е гледала на карти Thinking Joy

# 792
  • София
Само за снимка, доколкото зная за Слави си плащат,а колкото до Крум Савов и "Спортен свят" въобще не искам да коментирам това предаване с Азис - свършиха се спортните новини,та Азис дошъл да разказва,че чака бебе в спортно предаване! #Crazy
Плюс това хайде да говорим за журналистиката, Крум Савов ако излъчва репоргаж за спортно събитие в чужбина материала за местните жени, заведения и магазини (в частност цените по витрините) е по-дълъг от самото отразяване на събитието! #2gunfire

# 793

Какво да ти кажа.... права си Венета движи света на шоубизнеса. Няма смисъл да се хабя повече. Всичко най- добро и лека нощ на всички.

Ако спре за 1 седмица  жълтата преса и  предаването и няма да го има вече....егати махленката.

# 794
  • София
DiVA, аз ако съм сериозен творец няма да отида в предаването на Венета!Затова казвам,че там не ходят творци!

Общи условия

Активация на акаунт