VIP Brother 2 - 8

• 47 997
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 930
Добре де, тоя прословут апартамент имат ли го или го нямат? Нещо не мога да схвана схемата, уж си купили апартамент, пък живеели на квартира?

# 931
Добре де, тоя прословут апартамент имат ли го или го нямат? Нещо не мога да схвана схемата, уж си купили апартамент, пък живеели на квартира?

а има го има зад румънското посолство в Гео Милев чисто нов живеят там вече 8 месеца ама тя нарочно разправя че са на квартира та всички да я оплачеме жива колко е зле  и да и дадем голямата награда Sick
малко ли хора живеем на квартира !? нас квО?

# 932
много ме кефи как във форума всичко се знае и е достоверно
в последствие всичко, което е изнасяно като информация се потвърждава на 99%
както за предварителните резултати, преди спиране на гласуването с/уВенета: с/у Азис - 85/15
Азис чак не можа да повярва снощи
апартаментът сигурно са го купили, но явно нямат пари да го довършат и да влязат да живеят
щом гащите й са Кавали, какви ли ще са й диваните, плочките...

# 933
Аз пък разбрах, че не живеят в новия си апартамент, все още е празен. А и дължат пари за купуването му...

# 934
Признавам, че напоследък следя с четвърт око, но все пак в общи линии съм наясно със случващото  се. Но не разбрах какво толкова направи Катето Евро, че изведнъж всички се разочароваха от нея и взеха да я сравняват по злоба и интригантство с Венетоела? Светнете ме, де! Защото аз все още си я харесвам!

# 935
Аз също се поучудих от настроенията, но не гледам и постоянно в нета. Че и за Маги, че е злобна.
Май хората ги приемат за интригантки  Laughing
Но, явно лелките над 30 тук сме по-малко (да ма прощава тити  Mr. Green) и приемаме по-ларж човешките отношения. Тази първосигмалност на мненията тук и мен ме учудваше, но вече не...

# 936
  • София
ААААААААААА, над 30 съм, ама не съм лелка  Mr. Green

# 937
Признавам, че напоследък следя с четвърт око, но все пак в общи линии съм наясно със случващото  се. Но не разбрах какво толкова направи Катето Евро, че изведнъж всички се разочароваха от нея и взеха да я сравняват по злоба и интригантство с Венетоела? Светнете ме, де! Защото аз все още си я харесвам!
Ще ти кажа моята теория, въпреки, че аз не съм против Катето- даже много съм доволна, че е по-остра, за да има отпор срещу ...
По-принцип мисля, че хората се настройват на страната на по-слабия. В момента Венето хитро обръща недостатъка, че е болна в преимущество. Сега вече тя изглежда слаба и се представя за жертва, която не стига, че е болна, ами и всички я нападат... Twisted Evil

Иначе и аз съм от лелките над 30.. Wink

# 938
  • СОФИЯ
Момичета къде беше интервюто с майката на АЗИС  newsm78 че се изгубих между страниците много бързо пишете #Crazy

# 939
Аз също се поучудих от настроенията, но не гледам и постоянно в нета. Че и за Маги, че е злобна.
Май хората ги приемат за интригантки  Laughing
Но, явно лелките над 30 тук сме по-малко (да ма прощава тити  Mr. Green) и приемаме по-ларж човешките отношения. Тази първосигмалност на мненията тук и мен ме учудваше, но вече не...

За Маги ми е ясно - насмете доста брутално Венета и това беше изтълкувано като грубост и липса на възпитание. Сякаш е много възпитано да оставиш някой простак необезпокояван да ти се разхожда по кратуната. Както и да е - за мен реакцията на Маги си беше напълно нормална и основателна. Но за Катето се чудя - тя не е влизала в остър конфликт с никого, не е нагрубила директно... Е, клюкарства в "лагера си", ама то май всички основно с това се занимават...
Абигейл, има резон в думите ти... Явно на фона на злощастната болна Венетка Катето изглежда зла кучка... newsm78

# 940
Аз не мога да приема сравнения като това между Здравко и Катето Евро. Не зная авторката на анализа кой от двамата е по - Вип на колко години е, но очевидно не знае добре коя е Катето Евро и какви добри роли е направила. А Здравко с какво е известен - с оригванията, пръдните в микрофона на Христина и с тъпите си гларуски истории.

# 941
  • София
 Peace

# 942
Аз не мога да приема сравнения като това между Здравко и Катето Евро. Не зная авторката на анализа кой от двамата е по - Вип на колко години е, но очевидно не знае добре коя е Катето Евро и какви добри роли е направила. А Здравко с какво е известен - с оригванията, пръдните в микрофона на Христина и с тъпите си гларуски истории.
за съжаление е така, тийновете не я знаят нея, а него точно с грубите изказвания, разбиването на зъби и т.н.

# 943
Повечето приемат клюкаренето за интригантство, нагаждачество и пр. -ство...
Сякаш всяка една жена не го прави. Че и мъжете дори...
Много интересни за мен са тези теми за ВБ. Лъсва психологията и идеализма на ССФ.
Жената обикновено осъжда това, което е присъщо и за самата нея, особено виждайки го на екрана. Поне така казват психолозите.

# 944
  • София
:Маги насмете Венета заслужена, но после и се извини което и прави чест.

Общи условия

Активация на акаунт