VIP Brother 2 - 8

• 48 029
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 915
Венчето явно я гризе, че е взела по-малко пари

Ако е взела изобщо нещо. По-скоро да са имали "разговори" относно предаването й ....

подписвам с 2 ръце взела е взела знам знам Money

# 916
  • София

Ако е взела изобщо нещо. По-скоро да са имали "разговори" относно предаването й ....

Струва ми се, че в такъв случай, ни даваш оскъдна информация от "кухнята". Давай по-смело. Всички сме в слух.

# 917
Според вас кои хора най-много гласуват?

Опитвам се да си отговоря на този въпрос...Мисля, че "дамата" много внимателно е проучила този въпрос и може би се опитва да акцентира върху подходящо поведение. Но пък аз не съм убедена, че най-гласуващите са семейните хора, с морално поведение и консервативни разбирания- нали такава се опитва да се докара?
Дайте някое мнение по въпроса.

# 918
Е ако и тя е взела пари, може ли пък да е толкова нагла да плюе по другите, че са взели?

# 919
най-много гласуват тийнейджърите.

# 920
  • Sofia
Според вас кои хора най-много гласуват?

Опитвам се да си отговоря на този въпрос...Мисля, че "дамата" много внимателно е проучила този въпрос и може би се опитва да акцентира върху подходящо поведение. Но пък аз не съм убедена, че най-гласуващите са семейните хора, с морално поведение и консервативни разбирания- нали такава се опитва да се докара?
Дайте някое мнение по въпроса.

и аз винаги това съм се чудила, кои хора най-много гласуват
аз лично не съм от тях
досега - само 2 пъти съм гласувала, и то на предишните ББ-предавания

# 921
  • Някъде на път....
.........

Струва ми се, че в такъв случай, ни даваш оскъдна информация от "кухнята". Давай по-смело. Всички сме в слух.
Давай смело де.....

# 922
  • Sofia
най-много гласуват тийнейджърите.

може би си права, да!  Laughing

# 923
давай смело--целите сме в слух Praynig Praynig

# 924
Че тя какво очаква? Затварянето на Азис 2 седмици в къщата му е коствало някакви загуби от участия /примерно/ и т.н., докато Венетка дори си води предаването от къщата. Да не говорим, че Азис е много по- напред с материала от нея и е нормално да струва по- скъпо.

Специално за Азис според мен въпросът не е само до евентуални загуби заради пропуснати участия. Азис е наясно, че скандалният му имидж предизвиква реакции от обожествяване до откровена омраза и доста фенове и антифенове ще са любопитни да видят какъв е Кралят извън сцената. Затова точно неговото присъствие в къщата беше удар в десЕтката! И Азо много добре си знае цената, затова с пълно право има основания да иска съответната висока сума... И според мен не се върна в шоуто не толкова заради Галка (макар че хитро се оправда с нея, още повече, че звучеше убедително  Wink ), колкото че не са се споразумели за добра сума. Или пък просто не му се губи повече време да се занимава с глупости и да работи за нечий рейтинг. Но колкото и краткотрайно да беше присъствието му в къщата, беше на печалба - остави впечатление на весел, естествен и незлоблив човек, който успя да обезоръжи доста от антифеновете си... Grinning

# 925

Под какво се подписа Венета
50 000лева за да влезе в къщата
задължително Тишо да е с нея
да снима Горещо всеки четвъртък от изповедарнята!
ако спечели голямата награда  тя да е чисто + 50 000 лева които вече е взела
да участва в предаванията и тя и мъжо и
1/всички
и "Сделка или не" - задължително и каквото си спечелят за тях си е казвам задължително защото вече веднъж е играла /и по регламент няма право /в "Сделка или не " и е първият участник който печелил голямата награда тогава 75 000лева /усладиха и се взе ги и ги си купи  така лелеяния апартамент само дето сега ни баламосва , ама то кой ли и верва  #Crazy/(
та те това са и уговорките на леля венка

# 926
  • somewhere over the rainbow
Едната :"Аз съм Катето Евро/като , че ли е Мерилин Монро/",
И пък вика: Здравко няма място при НАС, той не е ВИП  Shocked Shocked Shocked
Ако не се лъжа, ВИП в превод значи "много важен човек". Важността идва от славата. Ми да си говорим истината - сред тийнейджърите /които са една от основните групи, зрители на ББ/ Здравко е много по-известен от Катето. ...Примерно...За мен лично са еднакво известни. Та мисълтЪТ ми е, въз основа на какво баба Кате се мисли за по-ВИП от Здравко? По-добра актриса - да, по-дърта - да, по-умна - да /за да си добър манипулатор, требе да си умен/, ама по-ВИП newsm78

И друго...Едва ли някой нормален човек може да каже, че Венета е миличка душичка. Но когато в къщата има по-голям злобар, изцепките на Венета ми бледнеят Thinking

# 927
Абе и аз мисля, че са тийнейджърите и се чудя на стратегията на Венетка, нещо не ми се връзва. А съм с впечатление, че сега бие отбой. Използва болестта си да се изкара жертва и води тиха война- агитира нейния лагер + Калин, а също и зрителите в изповедалнята. Но този облик, който се опитва да си изгради нещо не се вмества в приоритетите на тийновете...

# 928
Аз съм майка, но определено отчитам, как другите започват да се изнервят все повече от присъствието на дете в къщата. И ги разбирам...

А иначе и снощи писах. ще видите че докрая на шоуто, обществените нагласи ще се променят на 180 градуса. Така ще го извъртят, че Венета ще е жертва в нашите очи. Вие дори вече се поддавате.
А пък най-странни са ми определенията на зрели жени, кой е злобен, заради какво е злобен. Като тийнове сте  Laughing

# 929
  • София
Снощи Десислава каза, че ще остане да се бори заради Азис...
Мисля, че няма да излезе....

Само така  Peace

А относно искреността на Венета спрямо другите - аз съм лошата, че казвам истината на всички в лицето и не съм лицемер  hahaha Каква истина само, че не разбрах - да е присъствала видяла със собствените си очи, аааааа тя знае от сигурен източник  Joy прочетено в жълтата преса.

Като си искрен човек, защо с ШишУ непрекъснато обсъждаш най-големите си конкуренти, та чак се разболя от злоба и от време на време насъсква сем.Василеви и Калинко.

Общи условия

Активация на акаунт