VIP Brother 2 - 8

• 47 843
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 810
Супер много ми е странно защо Ники Кънчев толкова много се подмазваше на Азис, бил най-голямата звезда, бил се показал Човек...., свалил "маската" ... дрън дрън, всичко е роля
Има за какво да му благодари Ники Кънчев, след като зрители като мен, които не понасяха Азис и чалгата като цяло, заседнаха пред екрана, за да чуят какво ще каже или покаже този оказал се сладък пухчо baby_neutral
Поздравявам го , че излезе точно по време на най-големия интерес към него, въпреки че не постъпи добре спрямо другарчетата си вътре, като не ги спаси от Кумата( Тишо й казва  - "Камата")

# 811
  • София
Детето и казва КАМАТА Peace

# 812
  • средноголям град в България
Баба Кате бие всички в къщата по вулгарност....направо ми събра погледа Shocked Shocked.То не бяха псувни , то не бе чудо.Май тя е злобна колкото всички в къщата взети заедно.Имам чувството че изпитва абсолютна ненавист и злоба към всичко живо по младичко от нея.Страшна лицемерка и простакеса.Държанието е много просташко.Явно си въобразява че като си псува на воля си придава вид на много освободена жена...Чак не мога да си намеря думите от отвращение.Толкова ми падна в очите.Явно алкохола и се е отразил зле..Айде приключвам , че си вдигнах нервите с тая.

И разбра ли защо стискаше пъпките на гъзЪ на Азис?   За да може после неговите фенове да я подкрепят. Имала 20 филма, няма що. Това се пада по 1 на година и половина. И в повечето от тях играе второстепенни роли. Добре, че беше "Оркестър без име" та да се чуе за нея. Имала нужда от парички, милата. Ами, че кой и е крив, че ги е прахосала по дискотеките, докато синът й я е издирвал.
И на мен ми падна в очите, а някога, когато излезе "Оркестър без име" го гледах поне 10 пъти.

# 813
  • София

Офф: Като каза Камата и се сетих, сънувах, че Ицо Стоичков ми е на гости...шантава работа. Върна ли се Азис иначе?

# 814

Офф: Като каза Камата и се сетих, сънувах, че Ицо Стоичков ми е на гости...шантава работа. Върна ли се Азис иначе?

върни се назад и чети - аз досега четох 10 страници Peace
иначе не се върна

# 815
  • София

върни се назад и чети - аз досега четох 10 страници Peace
иначе не се върна

Бе и аз чета по принцип ама сега трябва да тръгвам на работа, а ще се зачета, ще ми стане интересно и ще закъснея. За това питам. Иначе мерси Simple Smile

# 816
  • Пловдив
И разбра ли защо стискаше пъпките на гъзЪ на Азис?   За да може после неговите фенове да я подкрепят. Имала 20 филма, няма що. Това се пада по 1 на година и половина. И в повечето от тях играе второстепенни роли. Добре, че беше "Оркестър без име" та да се чуе за нея. Имала нужда от парички, милата. Ами, че кой и е крив, че ги е прахосала по дискотеките, докато синът й я е издирвал.
И на мен ми падна в очите, а някога, когато излезе "Оркестър без име" го гледах поне 10 пъти.
Казала си го много добре  Peace И аз харесвах Катето преди шоуто, още си мисля че има някои добри попадения в репликите но така се натягаше на Васко  Sick И не само тя, колко души в къщата се връткат около Азис с надеждата че намажат електорат от неговия?
Четох споровете нагоре, кой от кой бил зависим. Мен ако питате колкото фолка има интерес от Венетка, толкова и тя от тях. Повече от половината гости в Горещо са от тия среди. Гаранция че до 1 месец след шоуто всички пак ще се обичат и ще се мляскат по партита, доказателството са Дуков и Галка.

# 817
  • София
Гаранция че до 1 месец след шоуто всички пак ще се обичат и ще се мляскат по партита, доказателството са Дуков и Галка.
Точно така е те са си от едни среди, как иначе ще се гледат по партитата. А пък и те са хора, като събереш различни хора на едно място много ясно, че рано или късно ще се скарат. Макар, че според мен много преиграват и искат да спечелят кой пари, кой повече имидж, кой кмет  Wink

# 818
  • при Arctic Monkeys
мен ми изпростя нещо Катето Евро.  като си публична личност и се плющиш с млади пичове насам-натам, ще рискуваш някой да ти извади кирливите ризи в един момент. не, че оправдавам Венета, не беше това начина...

# 819
Да им се чудиш на пичовете какво й харесват Sick

# 820
мен ми изпростя нещо Катето Евро.  като си публична личност и се плющиш с млади пичове насам-натам, ще рискуваш някой да ти извади кирливите ризи в един момент. не, че оправдавам Венета, не беше това начина...

После другите и били виновни . Венетка е злобарка обаче и КЛатето и Маги не падат по-долу от нея.

# 821
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пак за Катето Mr. Green
Ако трябва да избирам как да ми правят мръсно, по-добре директно и грозно /Венета/, отколкото подмолно и красиво /Катето - майсторски клас - пляс пляс/. В първия случай поне имам възможност да се защитя адекватно.

И аз съм за!!! Ката се е вживяла в ролята на ШУТЪТ на всички компании на Лайфа и те я водят навсякъде да им прави Купонът, но това е всичко, а ако забърше и нещо по-младо-берекет верси.....Да сте чули нещо друго да е правила последните 18год., освен да забавлява с изцепки компаниите си. То не бе Руши-Муши/заедно с майка му-г-жа Виденлиева-богата и известна/, то не бе Камен Во/и той така/, да не изреждам и други.... Нейният девиз е :" Не е важно аз да съм богата, по-важно е приятелите ми да са богати и известни , а ако са и щедри -това е бонус".  Та Ката си е една манипулаторка и използвачка отвсякъде!! Сега видяхте ли го......! Хайде гласувайте за нея, щото е задлъжняла на един куп народ с пари и й трябват , за да ги върне, а наче хората ще духат супата! А Маги , милата не се усеща , как я надъхват ...... Ами ,журналистка без опит! Чудя се дали да им се смея на тези двете или......Едната :"Аз съм Катето Евро/като , че ли е Мерилин Монро/", а другата : "Аз съм журналистка/ кога стана калайджия, кога й почерня гъ....ът". О, Свещена Простота!!!!!! smile3511

# 822
Имало и по-неспали от мен. Laughing
Философства ми се ранно-съботно.  Mr. Green
Тези в къщата много дълго устискаха в мир и любоФ. Аз като си помисля, че рекордът ми по съжителство с приятели, с които съм се заточавала доброволно някъде е 8 дни. И единодушно сме вземали решение да се прибираме, за да си останем приятели и след това ...
Добрите и не чак толкова добри познати в къщата надминават себе си. Това са възрастни хора, някои от тях с деца.

Китайчето е новия ми фаворит, въпреки че не блести ни с ум, ни с някакви таланти.
Катето снощи ме утрепа с причини - номинирам Тишко, защото бля-бля-бля и защото е от ЦСКА.  Grinning
И какъв Стойко, какъв Сакалиев и бил тъпкач? То май при него известността му ще остане на ниво братовчед на Гергана. Но още му се лепят дИвойки на престижа.

# 823
Оффф и аз съм възмутена от тази Венета.Някои ще кажат:"айде стига сте я плюли",ама какво да направя,като ми е противна.Абе хора Деси наистина е чувствителна,пее като ангел.Е това ми е достатъчно.А пък ако си иска и 5 любовника да има.

Само да уточня любовник се казва ако Деси е женена и има извънбрачна връзка !!!
Не разбирам на Лайнета какво и знае главата при положение че Деси е разведена официално жена !
Значи може ако иска да има мъж за всеки ден от седмицата  Laughing Дай боже всекиму  Joy
Интимни и не интимни приятели е...х ти консервата дет се прави тая Венета алоооууу 21 век сме фалшивият и морал не се харчи!

# 824
  • София
Да обобщим - всички в къщата са гадни, долни, злобни и най-вече грозни.
А, да - и изневеряват  Crossing Arms  /каза ССФ и скръсти ръцете/

Общи условия

Активация на акаунт