VIP Brother 2 - 8

• 47 774
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
в крайна сметка тази вечер има ли Горещо, ако не - защо, ако да - кога и с кого?

В сайта на Нова пише, че да - трябва сега да почва... Ама пише още, че Здравко е гостът... Не го ли обсъждахте вече? Не съм гледала, но останах с впечатлението, че миналата седмица гостува... newsm78
Миналата не беше ли Здравковица? newsm78И аз не го гледах тогава.

# 1 036
гледам го вече, благодаря. Здравко какво момченце е бил.

# 1 037
Върви по Нова анонс за поредното издание на "Горещо" и задгробният глас внушава мисли от рода на "Да бъдеш лицемерен или да те обявят за най-злия в къщата, да участваш в битката или да я пропуснеш край себе си, да говориш зад гърба или да казваш истината в очите...". Може и да не съм точна - цитирам по памет... Та колегите на Венчето май се усетиха, че момето си създаде чудовищен образ и сега се опитват да ни убедят, че чудовищното, което виждаме, всъщност е откровеност и естественост...

Тя отсега почна да го тръби това. Такава ще и е защитната теза:"Аз съм директна и казвам всичко право куме в Очи. Ако това ме прави злобна, нека съм злобна."

# 1 038
Мда... Това е любимото оправдание на злобните и грубите - че всъщност за директни и откровени. Да кажеш истината и да си дърварски груб и нетактичен не е едно и също... Ама нищо де - върши работа, когато трябва да даваш обяснения защо си дървар/ка... Wink

# 1 039
... С този стържещ глас ужасно й се получава предаването на Венета ...

# 1 040
  • София
Мда... Това е любимото оправдание на злобните и грубите - че всъщност за директни и откровени. Да кажеш истината и да си дърварски груб и нетактичен не е едно и също... Ама нищо де - върши работа, когато трябва да даваш обяснения защо си дървар/ка... Wink
Peace

# 1 041
  • София
Върви по Нова анонс за поредното издание на "Горещо" и задгробният глас внушава мисли от рода на "Да бъдеш лицемерен или да те обявят за най-злия в къщата, да участваш в битката или да я пропуснеш край себе си, да говориш зад гърба или да казваш истината в очите...". Може и да не съм точна - цитирам по памет... Та колегите на Венчето май се усетиха, че момето си създаде чудовищен образ и сега се опитват да ни убедят, че чудовищното, което виждаме, всъщност е откровеност и естественост... Съвсем ни вземат за чавдарчета...
А Христинка става все по-отблъскваща! Тая е по-досадно мрънкало и от мен... Confused

Много си точна, даже. Аз също писах за това днес през деня. Усетили са накъде духа вятъра.

# 1 042
.........................................................
Добре Констанс, разбрахме, че харесваш Катето, но не ни я натрапвай.
Също и Маги.
Всеки си има мнение по върпоса, някои и лични впечатления. За мен тези теми за малко безсмислени, защото никой не е в състояние да убеди другия в неговото мнение. Само стават дрязги и се обтягат отношенията м/у форумците.
Аз пък харесвам Венета. Но не съм тръгнала да ти обяснявам колко е свястна, защото за теб не е и никога няма да бъде!

# 1 043
  • София

Като прочетох това, веднага се сетих за тризначките, вероятно ги е взела за модел, водещ към победата, нали ги защитаваше със зъби и нокти миналия ББ Laughing

Не е добър имитатор в такъв случай, защото ми се струва по-зле и от тризначиките.

# 1 044
  • София
Гу-ре-щу! Звездите са пълен фалш и лицемерие! - цитирам по памет Здръвко. Хора, нека всички заедно да останем или да станем бедни, "обикновени" хора, да си заплашваме половинките, че ще им изневерим, да се караме с тях пред всички и най- вече пред децата, да се напиваме, да повръщаме и после, ако са ни останали сили да се сбием, преди лягане да си попърдим, да озарим изгрева с оригване и накрая да печелим на своя страна други като нас. Защо ни е да се опитваме да творим, да разкриваме талантите си, да работим качествено и да печелим пари? За да станем самотни в този фалш и лицемерие?
Тези за толкова тъпи ли ни имат или Здръвко като един прероден Георги Димитров ще направи революция и отново всички ще сме равни?

# 1 045
Здравко е гост тази вечер в "Горещо" - мисля, че се представя добре /за сега/. Стори ми се много различен, дори бих казала симпатичен. Той си е чаровен - нищо че е малко нисък Embarassed

# 1 046
  • София
Стори ми се много различен, дори бих казала симпатичен.

Не мен ми се струва, че е много по-добре от младата булка.

# 1 047
  • София
Хич и не мисля да гледам Горещо повече. Аз само като я видя и  #Cussing out , а сега със Здравко има да се четкат и да го гледа с многострадалния си поглед...........
Не съм съгласна с това, че Здравко е ВИП , колкото Катето Евро. Ако е така, то и тризначките са ВИП - можеше и тях да ги пуснат в къщата  Sick . Дойде човека да се ожени, да го видим, че идва летния сезон.....
А за Венета думите не ми стигат - как обясняваше , че Деси нарочно танцувала около ъгъла на Здравко - той понеже е много магнетичен  Laughing .

# 1 048
  • София-в сърцата на моите деца
Constans, не съм длъжна да ти казвам дали познавам Катя Евро  или не , ама явно не си гледала "Дванайсета нощ", щото тя има там само  2 или 3 изречения! Но вероятно Голямата актриса си личи и 2 изречения, като каже! Интересно защо ли не играе в други театрални постановки?Може ли  някой да сподели! А фирмата й за кетъринг е световно неизвестна!Дали пък някой не й е ползвал услугите? Ама колкото хора, толкова и мнения! Гласувай Катето да остане, щото има да връща доста заеми! Простено да ти е ? Аз поне не те обиждам! Ама явно си на Ката от компанийката!!! #2gunfire

# 1 049
  • София
Да, това с "ъгълчето" беше много тъпо. То бива интриги, ама нейното вече е смешно. А в момента Венчето пак се прави на ощипана по отношение на Азис.

Общи условия

Активация на акаунт