VIP Brother 2 - 8

• 47 883
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 170
ех, гадна съм ...всъщност Секи може за Згреши hahaha hahaha hahaha
кой е в кома,не разбрах?
Констанс е в кОма, щото е със синът на Катето и са яли майонеза с "чер пипер" Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
и за съм в кОма, защото мъжО на КатРина\дето рине, де..\ е при мен Joy Joy Joy

# 1 171
кой е в кома,не разбрах?
Констанс е в кОма, щото е със синът на Катето и са яли майонеза с "чер пипер" Joy
егати мазаното стана....с майонеза.  Joy

# 1 172
..при мен е сухо..от възрастта ли.. Joy Joy Joy

# 1 173
Eх, ама сте завистливи и злобни  Twisted Evil

# 1 174
  • София-в сърцата на моите деца
 newsm62Ама така се смях, че на Катето брат й се събуди/ дето е при мене, ако не се сещате/!! Сега ще го завия и пак продължаваме да купонясваме...... Joy

# 1 175
ти па благата....затова ли се обади? Защото няма никой при теб ли злобееш? Някой от Венеткините барем не зави ли?

# 1 176
ти па благата....затова ли се обади? Защото няма никой при теб ли злобееш? Някой от Венеткините барем не зави ли?
Е то Минеткините ти ги лапаш  hahaha

# 1 177
  • София
кой е в кома,не разбрах?

newsm62 newsm62 newsm62 ей, ще събудя детето, заради вас

# 1 178
Е то Минеткините ти ги лапаш  hahaha
еййййййййййййййййййййййййййййййййййй,знаех си,че не трябва да ти го казвам...пламна сега гората, пфуууууууу! да те прочете жена му-ще видиш ти един минеткин!

# 1 179
леле ..лягам си ...ще ме побъркате...сама си се смея .тук\ на катРина мъжО избЕга.. hahahaкато се ухилих, нал съм си убава, Оскарица\ Joy Mr. Green

# 1 180
леле ..лягам си ...ще ме побъркате...сама си се смея .тук\ на катРина мъжО избЕга.. hahahaкато се ухилих, нал съм си убава, Оскарица\ Joy Mr. Green
ей, оправихте и всички роднини на жената ,нещо недооправено ако е останало- пуснете и на Дивака, че да спре да злобее

# 1 181

еййййййййййййййййййййййййййййййййййй,знаех си,че не трябва да ти го казвам...пламна сега гората, пфуууууууу! да те прочете жена му-ще видиш ти един минеткин!
На кой жена му!? Имах предвид, че си падаш по Тишко и ти се иска, ама я се виж ... колкото 3 Винетки си, няма те ареса

# 1 182
  • София-в сърцата на моите деца
Оп-па, на някой му дойде МЦ!! Хайде да си ляга и да не ни разваля купонът! Shocked

# 1 183
И моя мъж пита що се смея сама. Аз си измих ръцете с Монда. А той нещо плюе по нейн адрес.

# 1 184
Оп-па, на някой му дойде МЦ!! Хайде да си ляга и да не ни развала купонът! Shocked
Ако е на Монда значи и аз да чакам. По едно време го караме.

Общи условия

Активация на акаунт