VIP Brother 2 - 8

• 47 640
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 275
  • на село
Аз не обичам да ям в една чиния с други хора. Камо ли, непознати...

.

Е как непознати, че те там са си като едно семейство.
Като започнах да чета възмущението, помислих, че се е изплюл в салатата.

# 1 276
# 1 277
  • София
Аз не обичам да ям в една чиния с други хора. Камо ли, непознати...

.

Е как непознати, че те там са си като едно семейство.
Като започнах да чета възмущението, помислих, че се е изплюл в салатата.

За мен е все едно се е изплюл след като лъжицата пребивавала в устата му се въргаля из салатата. Но това е моето мнение, за мен е отвратително, но всеки си има свои разбирания. Мисля, че когато си с други хора, които не познаваш и не знаеш дали това ще им хареса е по- добре да не го правиш, дори и те да не го видят.

# 1 278
 Peace

Калин: Преди подпис (женитба) жените са по-добри. Нащрек са да не бъдат наритани... Shocked

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 16:14 от abigale

# 1 279
  • Mediterraneo
мен не ме бърка. По ресторантите да не мислите, че  е стерилно?

Ъхъм  Naughty
Колко ли пъти сме яли наплюта салата и падали по земята картофки... Mr. Green

# 1 280
  • Cофия
ахахаааааа Азис е при Крум Савов и каза "ИЗЛЕЗНАХ ЗАЩОТО ЩЯХ ДА Я ПРЕБИЯ ТАЯ ЖЕНА" ...... познайте за коя по-точно говори hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 1 281
Азис е гост на Крум Савов по НТВ - плюят Венетка  Mr. Green

# 1 282
ахахаааааа Азис е при Крум Савов и каза "ИЗЛЕЗНАХ ЗАЩОТО ЩЯХ ДА Я ПРЕБИЯ ТАЯ ЖЕНА" ...... познайте за коя по-точно говори hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
newsm78 за Жената-която-ще-излезе-в-понеделник, нали  Peace

# 1 283
да бе щял! Въобще не му личеше.

# 1 284
  • Cофия
Цитат
за Жената-която-ще-излезе-в-понеделник, нали 

smile3521

# 1 285
Кво разправяше Азис?

# 1 286
да бе щял! Въобще не му личеше.

Peace
и  аз така мисля, смени си отношението към нея еда щом като разбра какви са настроенията навън.

# 1 287
И аз гледах Азо при Крум Савов. Каза, че хората по улиците много му се радвали, викали, пращали въздушни целувки... Твърди, че е изненадан, защото е пълнил стадиони на концертите, но не е очаквал такава всенародна любов...

# 1 288
Следващия гост футболист от Левски /французин/ на въпроса гледа ли Вип Брадър отговори "И аз като всичките хора мразим оная змия Венета/

# 1 289
Следващия гост футболист от Левски /французин/ на въпроса гледа ли Вип Брадър отговори "И аз като всичките хора мразим оная змия Венета/
   hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт