VIP Brother 2 - 8

• 47 664
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 290
Много ми е интересно от тази цялата омразя към венета, дали пак ще остане в Къщата в понеделник!?

# 1 291
  • София
Леле, рейтинга на ВИПБРАДЪР ще скочи до небето в понеделник - всички искаме да видим физиономията на Минетка - от сега се кеффффффффааааааа  Mr. Green  Mr. Green
Горката женичка, тя милата много ще страда.

# 1 292
  • София
Чухте ли мисията, една от трите да напише 100пъти че харесва Венета и следва лакомство от Азо Crazy

# 1 293
И аз гледах Азо при Крум Савов. Каза, че хората по улиците много му се радвали, викали, пращали въздушни целувки... Твърди, че е изненадан, защото е пълнил стадиони на концертите, но не е очаквал такава всенародна любов...

Супер Simple Smile, както каза Венета, участието в ББ може да те изтреля на върха, но може да те забие и на дъното Whistling
Одеве гледах Здравкови как са полегнали и ми мина през ума каква ли картинка са, като отидат на плаж. Здравко бройка изпод тъмните цайси, а Христина беснее Laughing

# 1 294
  • Варна
Леле, рейтинга на ВИПБРАДЪР ще скочи до небето в понеделник - всички искаме да видим физиономията на Минетка - от сега се кеффффффффааааааа  Mr. Green  Mr. Green
Горката женичка, тя милата много ще страда.
само да не получи инфаркт

# 1 295
Чухте ли мисията, една от трите да напише 100пъти че харесва Венета и следва лакомство от Азо Crazy

Да, кои казаха- Маги, Катето и Деси ли, че нещо недочух?

# 1 296
  • София
Ани, то вече много ще бие на очи, че всичко е нагласено, ако по някаква причина оставят Венета вътре.
Дано са се приготвили от Нова и с доктор  Mr. Green

# 1 297
Абе все си мисля, че от Нова ще направят някой номер, че да я оставят вътре... Но от друга страна оповестиха широко какъв голям процент негативни вотове има срещу Венета... Значи са наясно, че зрителите я недолюбват... Дали ще рискуват да се компрометират с подправени резултати? newsm78

# 1 298
Дали ще рискуват да се компрометират с подправени резултати? newsm78

Не вярвам да са чак толкова нагли и безочливи Rolling Eyes този път всеобщото мнение е очевадно просто.

# 1 299
Следващия гост футболист от Левски /французин/ на въпроса гледа ли Вип Брадър отговори "И аз като всичките хора мразим оная змия Венета/

Joy Верно този човек е казал така?

Момичета, момичета! НАМЕРИХ епизода с танците:
http://www.vbox7.com/play:599c886c

# 1 300
  • Варна
и кво .. венета ако излезе утре тишето дали ще излезе с нея да я пази от всенародната "любов" както влезе да я пази в къщата да не я разкъсат  newsm78

# 1 301
  • София

Да, кои казаха- Маги, Катето и Деси ли, че нещо недочух?
Да, една от трите Peace

# 1 302
  • Шотландия
Абе все си мисля, че от Нова ще направят някой номер, че да я оставят вътре... Но от друга страна оповестиха широко какъв голям процент негативни вотове има срещу Венета... Значи са наясно, че зрителите я недолюбват... Дали ще рискуват да се компрометират с подправени резултати? newsm78
Не съм разбрала това - какъв всъщност е процентът негативни вотове срещу нея?

# 1 303
Включвам нета и четирите се прегръщат... Бляк.

# 1 304
  • София
Кой се прегръща????

Общи условия

Активация на акаунт