VIP Brother 2 - 8

• 47 596
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 335
Много странен диалект по Варненско.....и правопис...
Не бе аз съм от Каспичанските села , кво ти Варненско.Мечта ми е да дойда да живея у Варнатъ ама нямъ да е скоро.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 1 336
В момента атмосферата наистина е много задушевна. Деси и Венета готвят в кухнята и си приказват все едно нищо не е било, а Тишо се подмята около тях с прословутата си червена тениска. Сигурно иска да рекламира сайта, който е написан на нея.

Само дето почти не си говорят-само служебно. А ако чуе Деси какви ги каза Венета днес.... newsm78

# 1 337
...а Тишо се подмята около тях с прословутата си червена тениска. Сигурно иска да рекламира сайта, който е написан на нея.

Ми да, проверих го, това е неговият бънджи клуб.

# 1 338
...Ееее що бе , ни мъ разочаровайте така де  вчера тука беше като гнездо на змии , пък сега кво се кротнахте..
                Аз не плюя и не съскам - веднъж защото съм ССФ, и втори път защото ужасно ме мързи  Crossing Arms. Ежедневен мързел ме е хванал...

# 1 339
  • Mediterraneo
Явно тук настроенията са против кака Венетка  newsm78 Мен пък ме кефи. По никакъв начин няма база за сравнение с тъпото парче Деси Слава  Naughty  Епизодът с играта на столици просто уби всичко детско в мен. И ако дотогава харесвах поне визията ( без огроооомните и грозни бомби), вече итова не харесвам в певачката  Crossing Arms

# 1 340
Ей амааааааааааа ...... Ристина ревна, ще вземе да не издържи и да излезе в пондрелник

# 1 341
Ей амааааааааааа ...... Ристина ревна, ще вземе да не издържи и да излезе в пондрелник

Защо реве?

# 1 342
Скараха се със Здравко

# 1 343

Защо реве?

аз вече не я слушам тази, но искаше пак от мъжа й да й обръща внимание.
това момиче не е наред.

възможно ли е един чувал храна да ги помири всичките тези хора, те чак се разпяха  Joy

# 1 344
при определени обстоятелства-да

# 1 345

Защо реве?
Ръфаха се пак за танца на Деси. Не слушах внимателно как се стигна до финала на караницата, ама Риса каза `дразниш се, че говоря с Венета  Shocked`, той `напротив, радвам се, че поне с 1 от хората в Къщата можеш да говориш`, тя `какво искаш да кажеш?`, той `нищо, нищо ...` .... и тя ревна

# 1 346

аз вече не я слушам тази, но искаше пак от мъжа й да й обръща внимание.
това момиче не е наред.

Добре де, да каже колко кила внимание й се полагат дневно по брачен договор, Здравко да запретва ръкави и да й ги обръща, че ще отида там и ще й обърна два зад врата вече!!!

# 1 347
Eeee, Господ е чул молбите на Винетка да седнат всички заедно на една маса  Mr. Green

Оп, пардон, без младоженците  Joy

# 1 348
Решила съм, следващия път като се поскараме с мъжа ми, да почна да се държа като Христина, за наказание  Twisted Evil

# 1 349
Ако аз моя мъж го тормозя така направо не знам , направо ще ме изсели

Общи условия

Активация на акаунт