Бебковците скачат и пълзят, септемврийски мами срещички редят

• 12 577
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мацки:)

Високи сме 73см и тежим 8700гр

И нашите мерки са точно такива... и всъщност не сме пораснали а сме качили само 100гр... но при тези размери хич не му се притеснявам. Педиатърката ни много го хареса и каза, че определено има движения на по-голямо бебе... абе както казва Ави все наобратно... аз искам да си е колкото може по-дълго бебе, а той бърза да расте  ooooh!

Мила84, с този Tide и Lenor  Joy

Днес тичаме от сутринта с Бобо, минахме инцидентно и през Южния парк където се видяхме с Алексал, Минчо, телетабис2 и Алекс, нооо Ирини и Лулова не ги видяхме, а по това време бяхме там! Нищо другия път Simple Smile После си взехме бате, среща с местни мами и дечица където срещнахме мама Доника:) Изобщо петък 13 се оказа един много хубав ден за нас:)

За Витоша аз взимам Мила84 и Доника... жалко, че не мога да взема повече мами, а явно има такива няма да могат да дойдат заради транспорт... или пък да се разберем на 2 тура да ги превозим  Thinking

Каролина много сладък станал Мони Simple Smile

Базел, радвам се, че вече си по-добре... а бебо е много сладък, не се съмнявам че е задобрял с лазенето, разберат ли за какво иде реч и с всяка минута стават все по-мобилни:)

Фибичка браво на голямото ти момиче  Hug

Лека вечер, че и двамата ревнаха  ooooh!

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 21:55 от Щастливка

# 31
Каролина, целувки за Мони - какво голямо момче е станал и колко умни очи има. А з асправянето - и Ави скоро това ме пита как успявам на толкова фронтове да се отчитам... Както всяка от нас. Нали знаете - съдбата товари толкова, колкото можем да носим /дано думите ми не предизвикат някоя нова отговорност  Wink/
Щастливке, хубава работа. Как сме се разминали. Този парк вече хич не ми изглежда толкова голям. А и ние доста поседяхме на изхода на Нишава, защото се оказа, че сме тръгнали на разходка без количка.  #Crazy Съплругът ми я беше забрави на къщата, а аз сам осе метнах на колата, в която Спаси чинно си седеше и пред парка отварям баганика и ... изненада.

Фибичка, днес точно си мислих за теб. Радвам се, че се появи и дано кракът ти бъзо се оправи. /Болките определно отнемат от пълноценното ни съществуване.../ Поздравления за успешното отбиване. Аз също като Базел се моля при нас да стане когато Спаси започне да приема по-големи количества течности от чаша с охота.
Вики81, задължително ако имате възможност си вземи един компютър там. Ще изкараш времето неусетно, а и ще ни липсваш  Hug
Базел, честити пълзящи крачета. Спаси вече също пълзи сравнително добре. ще се радвам да ги гледам как се гонят на поляната на пик-ника.
Сесилия, супер за гърнето!!! поздравления за умното момче  Hug

ох  затварят ми се очите...
досега гладих... гроги съм и ви пожелавам лека нощ  bowuu

# 32
  • София
Момичета, прочетох ви наведнъж че бях изостанала с два-три дни и разбрах за пикника. Много искам да дойдем, а ако има и кой да ни вземе, ще е върхът. Живеем в Младост 4, недалеч от околовръстното. Аз преди рядко пропусках седмица без Витоша, а сега последното ми ходене беше с корема в седмия месец.

Мия се върти вече доста, преобръща се на дивана във всички посоки, смее се с глас. Днес я люлях на люлка и се смя с глас и после пак се смя - може би си спомняше люлянето. Изобщо днес си прекарахме чудесно в парка зад Хилтън. А сега преди да я приспя, взех да я преобувам и да й сменям памперса и ми се скара нещо, точно на караница ми заприлича, не беше рев. Ще трябва да се възпитаваме в скоро време, ми се струва... Откривам първи наченки на проява на характер. Четох че на тая възраст почват да проверяват авторитета ни, дали аджеба не значи не.

Стели-ссд, моят корем сигурно няма равен. Днес си взех супер костюм с един номер по-малък, дано това ограничи кулинарните ми оргии!

# 33
Добро съботно утро от нас! Сашко ме вдигна в 7 часа. После ще си доспиваме.

Честити месечинки на трите кукли София на мама Зия, Теодора на мама Капи, Ива на мама Vergin! Живи, здрави и щастливи да сте всички!

И Мама Капи се загуби. Как сте? Възстановихте ли се вече!

Клипчетата и снимките на Вики, Ева и Мони ми напълниха душата. Големи сладурковци сте!

Поздравления на всички бебоци за новопридобитите умения - обръщане, пълзене, а Мити чак и на гърне ходи! Чудесно!

Каролина, знам колко е натоварена програмата при всяко завръщане в България, не се тревожи. Като дойдем другата година със Сашко в Торонто може да се запознаем.

Щастливка, Бобо е левент! Изразходва прекалено много енергия детето. Така, че и 100 грама отгоре са постижение! Поздравления!

ДВВ, честито семестриално завършване!

Момичета, станало е малко недоразумение. Само споделих какво правя при гърлобол. Слава Богу съм добре! Да чукна на дърво! Все пак благодаря за пожеланията за бързо оздравяване.

Ирини, дано масажът на гърба има желания ефект и да пресече болката.

Фибичка и на теб бързо възстановяване!

Обзета от ентусиазъм от предстоящия пикник, вчера купих одеало за пикник от Метро. Относно транспорта, Мама Меги беше предложила да вземе някой. Не знам дали се е уговорила вече. Като се включи ще изясни.

Днес ще ходя на театър за първи път откакто родих. Като бях бременна ходих по два пъти седмично. Много съм щастлива!

# 34
допбютро поспаланки!
Станах, накърмих Пако /както го наричаме напоследък/, облякох го  и татко му ще го остав ипри баба му преди работа, а аз освежена от сутрешното душче си пия кафето преди фризьор  Laughing После ще си го прибера и в 14 ще ходим да си прибера колата Whistling

Знаете ли, все забравям д ави сподеря, че когато раждах Спаси слушах през цялото време едно много свежо парче на Парис Хилтън  Stars are blind!- много лятно, флиртаджийско и подтикващо към безотговорно бездействие парче.Снощи си го свалих и сега цяла сутрин си го въртя и ми е едно празничнооооо  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ави, ти си нашия култур трегер  Simple Smile Приятно изкарване ти пожелавам.
Диман, май наистина вече започват д апроявяват индивидуалността си нашите сладунковци. Границата между потъпкването на индивидуалността и възпитанието е  тънка според мен, но вярвам, че ще се  спарвим. И аз много искам да дойдете на пикника.

Момичета, никой не се изказа за ден. Аз както споменах съм за вторник! /не за друго, ами е по-скоро/ Място на срещата  - НИМ - Резиденция Бояна

Хайде вкрючвайте се  и да се броим!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 08:41 от irinii

# 35
  • София
Честита месечинка на София, Георги, Михаил, Теодора и Ива. Както и честит имен ден на нашите Мартиновци и Мартинка. Да растат весели и щастливи за радост на мама и тате.
Ние изкарахме една дълга безсънна нощ. Хриси цяла нощ се стряскаше и пререваваше...Стана в 7 и аз също SickСега едва гледам.
Момичета, тези, които са въвели глутен, давате ли овесени ядки? Днес направих за закуска на Хриси сварени фини овесени ядки с плодово пюре за закуска и много му хареса. Защото всеки ден само попара и на мен ще ми омръзне.
Сесилия, не-ние не бяхме на кръщенето на Дарко, но е дълго за обясняване Simple Smile
За съжаление трябва да се връщам при Лимончо, както наричам Хриси от няколко дни-все е кисел

# 36
Здравейте и от нас в този слънчев, уж почивен ден! (нашия тате работи почти всяка събота, така че за нас си е като делничен ден)

За пикника: Много ми се иска да дойда, но нашата кака се прибира във вторник в 14 часа, така че ще пропуснем. Нещо чух за разваляне на времето от понеделник - дано да не са познали синоптиците. Като срещата е пред музея - от там как ще се придвижваме и накъде - пак стои въпроса с транспорта. Има ли пътека нагоре да тръгнем от там пеша към Витоша - не съм ходила в този район.

Приятни разходки днес!

Честито на празнуващите бебоци и техните мами!

# 37
Днес е прекрасен ден вече съм в суперско настроение newsm44 newsm68
Има мотосъбор и варненските моторджии вече тръгнаха ,но минаха през нашия булевард newsm68 С Ники се нагледахме нему пукаше изобщо че слънцето му печеше Crazy Много му беше интересно като видех познат и като обеснявах кой кой е и какъв мотор кара newsm39
Ами итой да не остане по назад от майка си и татко си май рокерче ще го правим motor motor motor

# 38
Добро утро милички!
Пожелавам хубав уикенд за всички ви.
Аз вчера сутринта се събудих ей така  страшно изморена и ми беше много зле.Цял ден лежах и спах колкото можех покрай Арен.Изпих всевъзможни неща,за да се подобри положението и днес определено е по-добре.Жалко че вчера съм изпуснала срещите из парка.
За пикника съм за вторник/дано е хубаво времето/!
За попарата -Арен категорично я мрази   ,затова вчера пробвах да му дам макарони с доматен сос и малко обезсолено сирене.Изяде 200гр.то не бе облизване ,не бяха възгласи

Целувки и хубави разходки с половинките
с бебоците
и за тези които са на фризъор   театър и други развлечения

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 11:35 от dennis

# 39
  • София
Хей, ама съм и аз. Забравих да ви почерпя, че и нашия тате е именник днес Simple Smile  beer3 (нещо не ми излиза картинката Sad )
Днес е прекрасен ден вече съм в суперско настроение newsm44 newsm68
Има мотосъбор и варненските моторджии вече тръгнаха ,но минаха през нашия булевард newsm68 С Ники се нагледахме нему пукаше изобщо че слънцето му печеше Crazy Много му беше интересно като видех познат и като обеснявах кой кой е и какъв мотор кара newsm39
Ами итой да не остане по назад от майка си и татко си май рокерче ще го правим motor motor motor

DVV, та ние вече се и возим . Само дето тате е болен от няколко дни-спука му се гумата на мотора и са едни заварки, едно чудо. В този хубав ден вместо да идем на семейна разходка, той ще си оправя мотора. Но какво да се прави-страст. Вчера ми заяви, че и кросов щял да купува-казах му-първо една застраховка живот и да купува какъвто иска Simple Smile
Денис, това е идея за макароните. Може да го пробвам с малко кус-кус.

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:03 от Доника

# 40
  Хей, хей здравейте, ние от хайманосване нямахме време 1 ред да драснем... Вчера такъв преход направих, че чак аз си се чудя. Тръгна от нас (Военната Академия) през Орлов мост, Университета до Булбанк - от там по Витошка , през Солунска до пл. Славейков, после обратно по Витошка до Съдебната палата - от там се обзаведох с нова прекрасна рокля, после обратно по цялата Витошка , през НДК, кино П. Берон, през Южния парк до Емил Марков, там Хвърлих Лаци на баба му и продължих до Стрелбище на козметик. Като финиширах краката ми пулсираха.... smile3517   Луда работа, а.... Много приятна среща имахме с Vessana и се оказа , че там някъде са и Ирини , но за съжаление аз вече трябваше да побързам за срещата с моята разкрасителка... колко приятно... само дето после пеша трябваше да ида до майка ми... Shocked
 Както и да е аз съм много доволна и днес ме боли само кръста... козметичката ми твърдеше, че няма да мога да мръдна, ноооо аз съм спортно гадже... running jump
 Сдобихме се с 2 бр шапки за слъце, чадърче за количката и цвилещ кон , който май на мен повече ми харесва от колкото на Лази , нооо....
 За  пикника.... чаках го с такова нетърпение... но се оказа, че в понеделник заминаваме за В. Тръново на рожден ден на наш приятел , който вигаги го праве някъде извън Сф и там ще бъдем до сряда..... smile3515 Така ме е яд, аз не съм мнооого фен на онази компания и ме успокоява само това, че Търново е красив град и там ще се разходим , дано само е хубаво времето... Съжалявам , че няма да мога да помогна с транспорта, но повярвайте и аз страдам. Дано да ви хареса мноооооооого и скоро да се решим да го повторим и да се включа... Иначе бях намислила да взема една кухненска найлонова покривка (не е мошама, ноо) и да я подложим под одеалото , което също щях да взема, така че ако земята е влажна да не пропусне влагата през одеалото.. Много ще ми е мъчно , че пропускам, ама мисля ако имам късмет и и-нет под ръка да следя как е минало от форума...
  За жълтъка аз вече 3 пъти давам по половин четвъртинка и може в други ден да дам и цяла четвъртинка.. Иначе днес половин бурканче заек с къртоф ще смеся с .... newsm78 може с картоф и моркоф...
  Bazel вие с Щастливка сте ни от лазещите , голама гордост сте ни... трябва да давате уроци
 Ох и барвах да се оплача, че след прекрасната ни разходка вчера и прекрасният вятър , който духаше в тая жега сега Лаци ми се струва малко понастинал, как кихаше сутринта, няма температура, но се събуди в 4:30 и така до 6:30... мисля днес да излизем за малко и повече в къщи...
  Поолях се с писането, дано не съм ви отекчила... Прекрасен ден ви желая и до скоро

# 41
   Доника, май това с моторите е вече всеобща страст, нашия тати в четвъртък пък се яви на изпит за категория А и сега е на вълна ... Чопър ! motor на мен са ми много смешни и предпочитам пистовите ... ама кво да се прави... и ние ще влезем в графа сем. Рокери

# 42
завърнахме се да обядваме. Спаси придремва,  а аз ще извърша още някоя козметична процедура. Гледам много готив филм по тв7 за любовта - търси се обяснение как се ражда, как умира, видовете любов - мъж - жена, жена-дете и т.н.Много интересно.
ДВВ, Мама Меги, добре дошли в отбора на моторджите. Преди да се оженим моят любим караше редовно и точно си беше взел едина убийствена пистова хонда. Когято се оженихме я продаде, за което съм му мног облагодарна. Доста бързо кара и нямаше да имам спокойна бременност ако знаех, че бръмчи някъде по шосетата... Сега сме на вълна AMG-та, т.е. четириколка. много са ми смешни и ми е малко безсмислено, но все пак по-добре от мотор.
денис, какво ти е, слънце? Пролетна умора или от нощното будуване покрай зъбките??  Hug Hug
Снежка-смешка, идеята за сборен пункт пред музея е там да се сберем мамите с колите и в индианска нишка да ви поведа към мястото на събитието. А ортганизацията по това кой в коя кола е се прави предварително. Много съалявам, че няма да се присъедините с Ема, но вярвам, че тепърва ще си организираме такива веселби.

# 43
Здравейте и от нас!
Вчера прекарахме страхотно в Южния парк в компанията на teletabis и Алекс,после срещнахме и Щастливка с Бобо,Мишето и Алекс много слушкаха Mr. GreenДнес ще се разходим някъде наблизо,че аз пак не съм мобилна Wink
За пикника идеята е чудесна,аз предпочитам във вторник,засега сме на линия,дано не изскочи нещо непредвидено Praynig
Моето настроение днес също е приповдигнато,но така е-навън е пролет и вече нямам търпение да започнем да водим малкия навсякъде.Вече започвам да планирам и морето Simple Smile
Лек ден и приятни разходки на всички....

# 44
ДВВ, Мама Меги, добре дошли в отбора на моторджите.

А ша мъ извините Naughty Аз от две годинине не съм в тез среди Crossing Arms Абе приди член-увах в клуб *Братя на вятъра*  FlutterАма ме улющиха на асвалта много здраво и ме пребраха с оная разделящата се носилка и 2ч  се мислех че повече няма да ходя. И оттогава -не благодаря Naughty Мъжа ми кара мотор ,но рядко. Компанията се опита да ми помогне с уплахата ама не можа Tired Сега като чуя мотор и душата ми се пълни ,но за возене и дума не може да става Cry

Общи условия

Активация на акаунт