Високи сме 73см и тежим 8700гр
И нашите мерки са точно такива... и всъщност не сме пораснали а сме качили само 100гр... но при тези размери хич не му се притеснявам. Педиатърката ни много го хареса и каза, че определено има движения на по-голямо бебе... абе както казва Ави все наобратно... аз искам да си е колкото може по-дълго бебе, а той бърза да расте

Мила84, с този Tide и Lenor

Днес тичаме от сутринта с Бобо, минахме инцидентно и през Южния парк където се видяхме с Алексал, Минчо, телетабис2 и Алекс, нооо Ирини и Лулова не ги видяхме, а по това време бяхме там! Нищо другия път
После си взехме бате, среща с местни мами и дечица където срещнахме мама Доника:) Изобщо петък 13 се оказа един много хубав ден за нас:)За Витоша аз взимам Мила84 и Доника... жалко, че не мога да взема повече мами, а явно има такива няма да могат да дойдат заради транспорт... или пък да се разберем на 2 тура да ги превозим

Каролина много сладък станал Мони
Базел, радвам се, че вече си по-добре... а бебо е много сладък, не се съмнявам че е задобрял с лазенето, разберат ли за какво иде реч и с всяка минута стават все по-мобилни:)
Фибичка браво на голямото ти момиче

Лека вечер, че и двамата ревнаха

/
Съплругът ми я беше забрави на къщата, а аз сам осе метнах на колата, в която Спаси чинно си седеше и пред парка отварям баганика и ... изненада.

Сега едва гледам.

Много му беше интересно като видех познат и като обеснявах кой кой е и какъв мотор кара 

)
Луда работа, а.... Много приятна среща имахме с Vessana и се оказа , че там някъде са и Ирини , но за съжаление аз вече трябваше да побързам за срещата с моята разкрасителка... колко приятно... само дето после пеша трябваше да ида до майка ми...

Така ме е яд, аз не съм мнооого фен на онази компания и ме успокоява само това, че Търново е красив град и там ще се разходим , дано само е хубаво времето... Съжалявам , че няма да мога да помогна с транспорта, но повярвайте и аз страдам. Дано да ви хареса мноооооооого и скоро да се решим да го повторим и да се включа... Иначе бях намислила да взема една кухненска найлонова покривка (не е мошама, ноо) и да я подложим под одеалото , което също щях да взема, така че ако земята е влажна да не пропусне влагата през одеалото.. Много ще ми е мъчно , че пропускам, ама мисля ако имам късмет и и-нет под ръка да следя как е минало от форума...
може с картоф и моркоф...
Аз от две годинине не съм в тез среди
Абе приди член-увах в клуб *Братя на вятъра*
Ама ме улющиха на асвалта много здраво и ме пребраха с оная разделящата се носилка и 2ч се мислех че повече няма да ходя. И оттогава -не благодаря
Сега като чуя мотор и душата ми се пълни ,но за возене и дума не може да става