Бебковците скачат и пълзят, септемврийски мами срещички редят

• 12 636
  • 292
  •   1
Отговори
# 75

Здравейте и от мен!
Мари анка,мерси за хубавите пожелания,засега без проблем никнат зъбките ни,дано да е все така и на всички бебковци го пожелавам!!!Защо мислиш,че попарата не е калорична?Все пак е хляб,масло,сиренце,което е полезно-ти на какво мнение си,както и другите мами?Твоята принцеса много късно хапва АМ към 12,беше писала,буди се и си го иска ли?Наиситна мисля,че имам голям късмет с моите принцеса и принц на един път Simple SmileИма ли други септемврийчета близнаци?Доскоро,че моите ме викат,лек и усмихнат ден на всички!!! Hug

# 76
Аууу момичета, само влизам набързо за да ви кажа колко съм възмутена- НА ПАЗАРА ИМА ПЮРЕТА НА ХИП С ИЗТЕКЪЛ СРОК!
Сега когато трябваше да храня Алекс за обяд се наложи да изхвърля 3 бурканчета със изтекъл срок, които съм купувала преди 2-3 дни....и понеже досега не съм гледала срока на ХИП поради бързото им изчерпване по магазините...просто проверявайте !

# 77
Аууу момичета, само влизам набързо за да ви кажа колко съм възмутена- НА ПАЗАРА ИМА ПЮРЕТА НА ХИП С ИЗТЕКЪЛ СРОК!
Сега когато трябваше да храня Алекс за обяд се наложи да изхвърля 3 бурканчета със изтекъл срок, които съм купувала преди 2-3 дни....и понеже досега не съм гледала срока на ХИП поради бързото им изчерпване по магазините...просто проверявайте !

Как не ги е срам,толкова скъпи пюрета и да са с изтекъл срок!

# 78
Здравейте
тук тези дни е 32 градуса  Shocked , невероятно топло за сезона. Обли4аме ве4е къси га6ти и потници ... На което Филип в4ера по4ти ни6то не иска да яде, само кърма и вода пие.
От няколко дни му давам плодови млекца за следобедна закуска, много му харесват Кайсия мляко, Ябълка ванилия мляко ... С месото сме на вълна пиле домати ориз.. За6то не давате домати? Тук ги въвеждат на 4 месеца, обелени, из4истени от семки, само месестата 4аст сварена и пасирана...
За сре6тата - желая ви слън4ев ден и съм сигурна 4е 6те си изкарате страхотно ...  Hug

# 79
Здравейте симпатяги !!!  wavey
Рекох да ви драсна някой друг ред, докото Йоанка спи следобеден сън на отворени прозорци. Днес пропуснахме разходката, че тук едни църни облаци са се задали, пък вчера тамън излезахме и седнахме /предвидливо под навес/ и като плисна един дъжд   umbrella... наложи се Димитър да идва да ни взима набързо с колата  car003
Днес не рискувам, че няма кой да ни прибере тоз път! Димитър бил ча-ак в Резово. Naughty
MariaF - голяма жега при вас  ...  grinning039 Ми лятото какво ще правите? Правете отсега резервации в някой планински курорт, че и без това казват, че това щяло да бъде най-горещото лято от мн години насам! За  доматите - били алергени и затова препоръчват по-късно да се въвеждат. #Splat Аз пък се чудех за краставиците - те кога могат да се дават?
teletabis2 - безобразие наистина. И аз понякога съм си мислела, дали не съм взела някое с изтекъл срок, особено като ми се стори със странна консистенция, ама си мислех, че не биха си позволили да навредят на бебчета по този начин, но не би....
alexal - приятни приготовления и весел празник после! То нали знаеш в повечето случаи подготовката за някое събитие е по-вълнуващо от самото събитие!Така имаме повече време да се наслаждаваме на хубавите моменти в живота!
yoana77 - честито 3-то зъбче!Принцеската да не изостава!!! newsm04
Еми хайде, ще се оттеглям да прочета какво става и в другите форуми!  Laughing
Хубав, весел ден!!! smile3535

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 14:12 от fibi4ka

# 80
Хайде пак да се разпиша Mr. Green.
Lulova, радвам се да те "видя" отново. Скоро не беше писала и се питах как сте.
ISOLDE, добре завърнала се! Искрено се зарадвах на постинга ти. Навестявай ни по-често. Голям пъргавелко станал Макс. Grinning
bebe_dundi, чудесно е, че така хубаво сте си изкарали на планината. Малко релакс никога не е излишен. Grinning
alexal, наистина подготовката на едно кръщене си е голямо вълнение. Пожелавам ти от сърце всичко да мине така, както си го представяш. И после да разказваш, пък и снимки да показваш. Брей, голям поет излязох, как го римувах само... hahaha
dennis, хубаво е, че отново си здрава.
Vesana, мерси за инфото.  bouquet
ivel1na, наистина попарката не е много калорична и някъде бях чела, че при дечица с по-ниско тегло е по-добре тя да се замени с каша.
yoana77, имаме си още една мама с близнаци, но тя скоро не е писала. Също като теб има момиченце и момченце - Ния и Александър, а тя е с ник  Мерци. Родени са на 9-ти август, от августовските септемврийчета са. А моята Василена си търси АМ в 0.00ч. и това си е. С голям зор успяхме да премахнем нощното хранене към 3-4ч. Чудя се как да отпадне и това в полунощ, но за сега не успяваме да се справим.
teletabis2, и аз съм възмутена от изтеклия срок на годност на пюретата ХИП. А защо не отиде да ги върнеш, може да ги оттеглят от продажба.
MariaF, каква е тази жега при вас? Ами супер! Обожавам лятото. Чакам и тук с нетърпение.
Аз домати вече съм въвела, само че с готовите пюрета. Мисля, че там се съдържат в малко количество и нямаше никаква реакция, Слава Богу.
Хайде, че пак се отплеснах. hahaha

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 16:12 от mari_anka

# 81
Леле, пиша втори път за днес, това май за първи път се случва.
Аз да кажа за доматите, че са алерген и е желателно да се избягва при деца показали някакви алергии. Ако детето до 7 месец не е показало някаква алергия е малко вероятно тепърва да реагира точно на домати и може да се въведат, но като се внимава за реакция. Същото съм чела и за червените пиперки и червените плодове - малини и ягоди.
Фибичка одеве забравих да пиша, че и аз ще се радвам да се срещнем някога в Сливен.
Телетъбис2 направо ме шокира, ходих да проверявам срока на нашите пюрета.

# 82
Мари анка,
тя сама ще се откаже,моите деца много рано спряха да се будят за нощните си хранения,още към втория си месец.А от както минахме на АМ 2 нещо не го харесват,нали не е напълно адаптирано,особено Дария сутрин изпива по много малко,при вас как е?Питам и другите майки,които не кърмят,минаха ли на АМ 2 и как се понася от бебковците?

# 83
Вергин и вие ли имате нещо общо със Сливен?Аз съм родена там,имам много роднини и често ходим,даже бебковците си ги направихме там с татито newsm62

# 84
До сега бяхме на вън ама позамръзнахме.Бързам да готвя нещо и да пазарувам,че моят мъж този път ме удари в земята.Бил поканил гости за 6ч,а той ще си дойде към 6.30.А вече е 5 ,незнам квото направя това ще е  Naughty
Мариаф - какви са тези температури при вас?
телетабисужас за пюрето.Върна ли им го в магазина?
yoana77 ние от 6 месец сме на АМ 2.За мен разлика няма.В началото и Арен не правече разлика.Сега просто не иска мляко и каквото и да е от биберон,освен ако не е прегладнял зверската тогава се муси ,но го изяжда до дънце.
Домати,горски,градински плодове ,както и каша на хумана с ягоди давам.Няма реакция и проблем

# 85
Леле, колко много сте изписали за няколко дена.
Вече сме си у дома и ще ви изчета, ние пак попътешествахме, но този път наблизо. А отделно когато мъжа почива, не мога да се вредя на компютъра, днес пък авария имало някъде си. Та най-после успях да седна пред компютъра.
Днес за първи път хапнахме детска кухня и първите сготвени ястия се харесаха на малкия шушон. И вече си имаме още едно зъбче.
Това е за сега от нас. Лека вечер!

# 86
Момичета, какво правим утре?Времето май не е подходящо за пикник... Кажете...

# 87
Привет
за пикника - мисля, че четвъртък е добре, предвид прогнозите за времето.
Ние с Ян сме залепени един за друг, опитвам се да го оставям на совбодни занимания, но не се получава. Не че ми пречи, но не мога да свърша почти нищо друго, а да не говорим за гърба и кръста.
Ние с храненето сме само на зел. пюрета + каша, но още нямаме заместено цяло ядене
Хайде целувки на всички, че пиша само с 1 ръка
а това е от  Ян:  цзж  ж оп х  ио ио ,ои по   

# 88
предлагам да го отложим пикника за петък -дават го 23 градуса  Peace

# 89
  • София
Марианка – Обичайното ми временце за форума е след полунощ. Тогава удря моят час! Но имам сили само да чета, не и да пиша.

МарияФ – Доматите и другите червени зеленчуци били алерген. Това го чух от д-р Антонова по Бон Апети. Но ако нямате реакция или предразположеност към алергия, предполагам че е ОК. Швейцарската педиатрична организация, както прочетох в интернет, също препоръчва доматите след 9-ия месец. Изобщо прави ми впечатление че за захранването всеки педиатър/ школа има различно мнение. За суровите плодове д-р Антонова каза да се дават след 8-месечна възраст, а пък д-р Слънчева от подфорума казва че е ОК след 5-6 месец.  Няма перфектни храни – или ще са алергизиращи, или ще са по-трудно смилаеми, или ще съдържат нитрати ... Човек да се побърка. И лошото е че нашите педиатри нямат единно становище и трябва сами да се главоблъскаме.

Телетабис2 – Безобразие наистина е с тези пюрета с изтекъл срок. Предполагам че става въпрос за някакво малко квартално магазинче, а не за някоя голяма търговска верига? Аз бях свидетел как в Кауфланд пренареждат детски пюрета с изтичащ срок на годност след десетина дни на предни позиции за сметка на по-пресните. Аз затова чета етикетите много внимателно.

Веселка, роклята ти е много сладурска. И аз бях на сватба в събота, но още не съм свалила снимки. Страх ме е да не сгафя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт