Аз във вторник мога да дойда с една от януарските мами и разбира се бебенцето и, ако нямате нищо напротив.Така ще използвам нейната кола и ще успея да присъствам на пикника.Всъщност вие вече я познавате от една от срещите ни в МОЛ на Стамболийски.

страхотна е
Преди си сверявах часовника с вас, но сега като не мога да ви чета редовно и да пиша, направо съм...
Имам пресни домашни яйца, разбрах, че се варят 15-20мин и за начало се дава четвъртинка. Сега да питам всеки ден ли да давам, през ден ли, по колко пъти в седмицата ?
нямаме зъбки все още, но предполагам, че от слюнката ще омекне. Ще стоя до него да не стане някоя беля, да се задави. Най-добре е сутрин да се въведе, като всяка нова храна, нали?
гледам отзад на съдържание и ми се мъдри едно кисело мляко
Ами без да искам, не погледнах и аз като хората, но мисля, че сме вече големи, няма какво толкова да се притеснявам . И мисълта ми е да считам ли че вече съм въвела киселото мляко
?

Привет и от малката Василена! 
Ама ти си голяма късметлийка - с един коршум, два заека, както е казал народа 
Като гледам как трескаво се подготвяте, ако знаете как ми се идва и на мен... Да пийнете и хапнете и заради мен! 
търкаля се по килима. На разходки спи почти през цялото време, стига да не спира количката, де

целувки на Мишето и чакаме снимки с костюма !
днес пробвах малко пюре от праскова, незнам защо го приемам за нещо специално, но все съм чувала, че праскова и кайсия след 1 год понеже са алерген, а пюретата ги дават от 4 м..
Вчера най- накрая дадох и копривата, която така отдавна бях приготвила.. да ви кажа всичко си изяде.. сварих картоф и добавих половин Герберско бурканче морков и стана нещо прилично.. хареса му
много е смешен
ох и багажа трябва да събирам и малко къщата да стегна... Приятен ден ви пожелавам и ако мога ще следя какво сте решили за пикника....
, или се брои за адаптирано
.
Ако е за четвъртък или петък, прогнозата е чудесна. Ние няма да можем да се присъединим тогава, че сме на консултация и чакаме баба да дойде, но здраве да е.

Абсолютно по същият начин се държи , особено вечер, а преди не беше така, явно са наистина са зъбки 
Продължавам с кашите.