🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 60 030
  • 2 018
  •   95
Отговори
# 1 890
Мексиканеца, не познавам Селина, не знам тя ли е, но така пишеше на стената зад сцената.
Киара има нови (.)(.)

# 1 891
Чудя се защо Емили се отказа да даде роза на Краси . Нали каза че е влюбена в него . Много лесно се отказа .

Не се замисляй върху решенията на Емили. Там логика няма Joy

# 1 892
  • софия
Скоро не бях срещала в риалитита толкова печален образ. ШерМинка е ужасно нещастно човече. Няма друго обяснение за злобата, която извира от нея. И това папагалско повтаряне на една и съща плоча. Сякаш, изказвайки го гласно ще стане истина. Явно и себе си не може да убеди, въпреки постоянното циклене на това, колко е по-по-най. Жалка е вече. Трябваше да си тръгне днес, пораженията щяха да са по-малки. От тук нататък, образът и ще изпада все повече и повече. В началото беше карикатурата с която се забавлявах. Сега вече, показвайки цялата си палитра от комплекси не е смешно.

# 1 893
От сторито на Виктор: " В кой период съм аз не мога да кажа'' ... Леко спойлва, че не е останал докрая.

# 1 894
Краси нали каза, че цял да и купи. Колко били те х-хиляди😆

От промото в инста за влизането и

Мексиканеца, не познавам Селина, не знам тя ли е, но така пишеше на стената зад сцената.
Киара има нови (.)(.)

# 1 895
  • Melmak
Новите (.)(.) на Киара от бат Краси ли са подарък?

Не съжалявайте Шерминатора!  Не е тя единствена на тоя свят с проблемно детство! Ама не сме станали ескорт, заради това! Съжалявам, избор е. Просто нейният избор има цена. И може да си мисли, че тъне в лукс и носи скъпи аксесоари, но такива жени са счупени отвътре. За това и кърка всяка вечер. Това момиче е развалина - веднъж заради съсипания си външен вид и втори път заради погубената психика. Няма как да работиш нейната работа и да не си на опиати или поне алкохол. За клиентите си тя е парцал, а не дама!

# 1 896
Ако Шерминъ го закъса и държи да работи.. съществува в България, предлагам ѝ да си купи книгите на Даниела, или да вземе една консултация, да се научи как да влезе в женската си енергия, а не в злобната си енергия и вместо да всява напрежение в мъжа - да излъчва спокойствие, което ще я направи жена заслужаваща апартаменти, без да си ги проси, те сами ще си дойдат. Само ще трябва да се учи малко. Даже и пръстените няма нужда сама да си ги слага. И пръстен е възможно да получи с желание. Само ще трябва да си пресади нов характер и да се учи от колежките ѝ.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:06 от Glutenfree

# 1 897
Аз не мога да схвана, защо двойките продължават да седят? Какъв е смисъла, да гледаме Пешо и Кристина как висят на дивана по цял ден и Джан и Габриела? Като сте двойка, предаването свършва за вас, изживявайте си “любовта” навън и да вкарват нови.
Същата работа като скучните Марто и Даниела.

Сигурно стоят заради наградата Laughing

Има ли информация дали някоя двойка е останала такава и след предаването?

# 1 898
Ясно. Благодаря ви за въведението, приятно ми е да коментирам предаването с вас Simple Smile

MiaDia, да, това е била Селина, вчера е била в Габана в Пловдив.

https://www.instagram.com/p/DOO6X8VAk-2/?hl=bg

Не са резервирали целия клуб, а само сепаре. Евтинко.

# 1 899
Аз не мога да схвана, защо двойките продължават да седят? Какъв е смисъла, да гледаме Пешо и Кристина как висят на дивана по цял ден и Джан и Габриела? Като сте двойка, предаването свършва за вас, изживявайте си “любовта” навън и да вкарват нови.
Същата работа като скучните Марто и Даниела.

Сигурно стоят заради наградата Laughing

Има ли информация дали някоя двойка е останала такава и след предаването?

Каква награда?

# 1 900
Дамгосва си Краси публично, кара му се, изисква. Но не даде роза на друг мъж! Не даде на Краси изход и повод, да се хване за нещо в един последващ спор. А той какво направи? Прие розата от Киара дето приказваха 10 минути и толкоз. А Краси можеше да откаже тази роза и да каже - аз очаквам роза само от една жена. Щеше да е голям ход. Според мен и Шермин щеше да се впечатли и да му даде розата.
Ами Краси нямаше голям избор. Защото явно не иска да си ходи от предаването. А Шермин му беше ядосана и като нищо щеше да даде роза на единия близнак, та Краси да остане без роза.   Тя си го хейти пред другите как ще му бие шута, но всичко достига и до неговите уши.

Трябваше да разкарат вече оформените двойки (повечето от тях скучни): Петър+Криси, Калоян+Габи, Виктор+Дениз и т.н., а да оставят доктор Пенко, близнаците, Стоян... да си търсят късмета.

# 1 901
Е за какво и е на Габи да резервира цяло клуб за рожденния си ден. Празнуваха на поне 3 места: ресторант, някакъв друг клуб и Габана (Кира имаше участие там, явно със Селина).
Ясно. Благодаря ви за въведението, приятно ми е да коментирам предаването с вас Simple Smile

MiaDia, да, това е била Селина, вчера е била в Габана в Пловдив.

https://www.instagram.com/p/DOO6X8VAk-2/?hl=bg

Не са резервирали целия клуб, а само сепаре. Евтинко.

# 1 902
Габела на колко става? 24 за пети път или ?

# 1 903
Обаче Габриела и Калоян са като някакви махленски клюкарки- за нея знаем, ама от мъж не го очаквах. Явно Лили правилно го определи, че е с нисък тестостерон. Само седят, разпитват, смеят се и коментират. Не съм ги видяла нито да се целунат нито нищо. Седят и двамата за сеира май, иначе не виждам привличане. Габриела има нужда от фитнес много, наляла е задника доста от предният сезон.

# 1 904
  • Варна
За какво да се целуват? То там няма грам химия. Чак я хвана за ръката, поне да го прегърне.

Общи условия

Активация на акаунт