🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 15 841
  • 564
  •   47
Отговори
# 345
Петър съвсем се сгромоляса, не се усеща че го снимат ли? Интересно Кристина като гледа сега, дали ще си промени отношението към него.

Хени някой не разбра ли какво й е реалното име, не вярвам да не е псевдоним това.
Според мен най-малкото се е жегнала Криси, публикувала е това:
Скрит текст:

# 346
Петър съвсем се сгромоляса, не се усеща че го снимат ли? Интересно Кристина като гледа сега, дали ще си промени отношението към него.

Хени някой не разбра ли какво й е реалното име, не вярвам да не е псевдоним това.
Според мен най-малкото се е жегнала Криси, публикувала е това:
Скрит текст:

Кристи е класи над него, та няма какво да му обръща внимание, наистина. Петър е едно грозновато и комплексирано момченце.

# 347
Оставям тази приказка от 1001 нощ тук
Скрит текст:

# 348
  • Melmak
Хаххахахахаххахахах!
“Нямам право да коментирам вътрешното съдъджание”… хахаххаа на кое бе… тъп човек се прави на умен..

# 349
На мен Петър ми харесва визуално - висок, строен, оказа се и силен, с несладникава, по-дялана физиономия и чаровна усмивка. Нямам забележки за вида му, но характерчето... В стремежа си Криси да не го изостави и съответно изложи, се самообслужи.
Мдааа, няма стигане Джани, че и два пъти беше публикувал това блестящо умотворение в дебатите. Къде е той, къде сме ние интелектуално, визуално, финансово и морално... Неговият път, труд и резултати говорят вместо него... И в тая връзка някому известни ли са някакви негови постижения? Не се шегувам - какво работи, освен безполезна, както се разбра мускулатура, какво друго е постигнал?

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 18:41 от usmihni_mi_se

# 350
Аз не знам как родителите на Габриела биха позволили тя да е с него след излъченото по телевизията. Може би точно затова е тръгнал да се обяснява по групите, защото са му секнали връзката.
Сега като почне да обикаля подкастите ще има “то е изрязано, то е монтаж, то не е истина”.

# 351
Монтаж, монтаж, колко пък да е монтаж -  всички го видяхме, как се дере, като ненормален в спалнята на мъжете и на балкона. Дори и да приемем факта, че сцените с Габриела са монтирани, то това малоумно, неандерталско дране той си го направи. Като човек расъл из джунглите.

п.п. Много обичам, когато всички започнат да опрадват простотията си с монжаж.

# 352
  • here and now
Хуан Карлос, ако си е наел PR, да го смени. Ако не е, да го направи...
Доста кадърен ще трябва да е... Има много за мазане...

# 353
Сега е време да пуснем желирани дубайски мечета, 48 грама всяко, подходящи за три религии и с описание на 5 езика!!!

# 354
Аз не знам тия хора отивайки да се снимат в реалити дават ли си сметка, че влизат на лъва в устата образно казано. И че затова са отишли - за да станат публично достояние за хора, които не ги познават и ще ги съдят по това, което показват.

# 355
# 356
Сега е време да пуснем желирани дубайски мечета, 48 грама всяко, подходящи за три религии и с описание на 5 езика!!!
Е това е! 🔝 Ако беше предприемач като предприемачите, нямаше да се обяснява по мрежите Джанката, а щеше да предприеме това блестящо бизнес начинание! Обаче от вагона с книги, който го дели от другите, е запомнил само "Идиот".

# 357
Джанката, като е такъв фрийк контрол спрямо Габи, тия ще си менкат рози до края и накрая победители. Сигурно за това се следват взаимно.

# 358
  • Пловдив
Дали да вярвам на chat gpt?

# 359
Много разочароващо, от вас разбирам, че бижутерката е останала със агресора и извън предаването.

Общи условия

Активация на акаунт