🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 54 353
  • 1 854
  •   45
Отговори
# 840
Тапишонко-Джанка коментира корекции и силикони у Шафратия, но пропуска да отбележи, че е назобен и набоден с химии примат..

# 841
Имам чувството, че сме в тенджера под налягане, която е върху горещ котлон и клапанът е запушен. Очаквам да се взриви скоро...

# 842
Шермин пак натисна Красимир с чехъла Satisfied

Кой й прислужва на Шермин в имението? Джани намекна, че нищо не може, значи някой друг мете след нея.

# 843
Дениз ми фалшива и на мен - морализаторка и интигрантка.

# 844
Този бабаит едва се сдържа да не им разбие физиономиите на Дениз и Кристина Cold Sweat
Той целия почевервиня от вътрешна злоба. Само Денис ще го оправи!

# 845
  • В Града на Липите
Горката Габриела, наистина никой не заслужава подобен простак и комунист до себе си с разбирания от 1890-та година... ако не се усъзнае наистина по най-бързият начин, рискува да стане "собственост" на тоя и да живее в нещо като затвор в бъдеще, без право на мнение, без право да диша дори.
Досега я съжалявах, обаче това нейното направо бие на дебилност. Усеща го, знае че не е редно, страхува се, срамува се… значи осъзнава че нещо не е наред. Всички се опитват да й отворят очите, тя седи като зомбирана.

# 846
Краси и той иска такава като Габриела.

# 847
Хич не ми е фалшива, съвсем очеизвадно си е клюкарка Дениз, не го крие, подклажда си огъня тънко тънко, хили им се на акъла.

# 848
Емили я изяде Sunglasses

# 849
Тая Габриела простоооо… Реве ми се като я гледам с тоя дзвер

# 850
Ако връзката на дагестанеца и Габриела продължи извън формата, вероятността да чуем за това момиче в криминалните новини, не е малка. В този смисъл - да, трябва да я съжаляваме. Жертвите не са виновни и никога няма да бъдат.

# 851
Малко за моето мнение защо Габриела е така и ролята на родителите. Ако е расла в стерилна среда и реално никога не и се е налагало да преценя риск е възможно да се поставя след това в такива отношения.

Отделно, хора като Джани никога няма да изберат да са във връзка с някой който има мнение или който има увереност. Там няма как да им минат номерата. Габриела има някакви проблеми със самочуствието ( видя се как се криеше от камерата и се притесняваше на влога на Туджаров), може би тя има много несигурности и Джани успешно си я таргетира. За едно Шармин е права-той е нарцисист и стъпките му са по учебник. Изолира я, съсипва й малкото останало самочуствие, командва я, гаслайтва я. Това си е психологически тормоз с голям потенциал да стане и физически.

# 852
Емили какво изцепи току-що...  Тая не е в ред. 

И аз съм расла в саксия, да ви кажа, ама имам представа как действат такъв тип мъже. Не знам в колко стерилна среда трябва да си живял, че да нямаш дори здраво любопитство да почетеш, да погледаш дори филми на тази тематика.

# 853
Краси и той иска такава като Габриела.

Ами това е женственото и привлекателното. Красива и умна жена.
99/100 мъже искат Габриела, само 1/100 ненормалник като Красимир ще се лепне за някоя като Шермин.
Няма как да го разберат хора с по два-три развода.

# 854
Краси изтръпва, като чуе думите прах за пране Joy

Общи условия

Активация на акаунт