🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 36 640
  • 1 292
  •   166
Отговори
# 945
В темата за спойлерите няма почти нищо за Ергенът.
Мен искрено ме гложди дали Джанчо и безгласната буква са заедно и след предаването.
Възможно е да са заедно, писаха в тази или предната тема, че Джанито следвал и нея и цялото й семейство в Инста, ако това може да се сметне като някакъв знак.

# 946
Възможно е и да са. Нали Сашка каза, че я познава нея и техните, може би затова, че са все още заедно, се изказа толкова обрано за него, за да не го обиди.

# 947
  • here and now
Няма нужда да я дърпат Габриела и да ѝ казват каквото и да било. Естествено че в такъв тип предаване, това ще бъде изтълкувано като завист и опит да ги разделят.
Ето тази вечер публично обсъдиха нещата, но не мисля, че тя ги осъзнава...

# 948

Роси засякла Виктор за изказването му и той й отговаря. 🤣 И той като Евгени иска да се разграничи от образа на Ергенът, ама късно е, чадо.

# 949
Щом и родителите й го приемат.. кухи лейки.
Ако имах дъщеря първия червен флаг е, че е нисък, втория, че е набоцкан с химия до припадък.. Но явно и те са расли стерилно и приемат зетя с охота..

# 950
Тази вечер на масата не ми беше много интересно, изтърка им се играта на откровения. Даже и вчерашните влюбени не станаха прави.

От Ана няма отърваване, очевидно всяка серия ще  си измисля някакви раздори  и интриги, да я слушаме нея, накрая, ще си я 'обикнем' за Номер1, за Най-красивата, Най-умната, Най-'леката' Simple Smile
В Арабския свят може ли така да се разхожда жена,  като с таз вечерния ѝ тоалет?

# 951
  • София
Ако не беше това предаване, никой нямаше да разбере кой е и за кво се бори у живота.
Тази вечер на масата не ми беше много интересно, изтърка им се играта на откровения. Даже и вчерашните влюбени не станаха прави.

От Ана няма отърваване, очевидно всяка серия ще  си измисля някакви раздори  и интриги, да я слушаме нея, накрая, ще си я 'обикнем' за Номер1, за Най-красивата, Най-умната, Най-'леката' Simple Smile
Говореща 5 езика, четяща книги на еврит и още и още. И на мен не ми беше интересно, защото доста неща са били изрязани, само и само да се влезе в някакъв сценарий, който си се вихри.

Да бяха питали за акаунти в мрежи за възрастни и прочие, да видим тогава колко щяха да бъдат откровени.

Лили дали има нещо с някого? Има ли шанс наведнъж повече участници да си отидат?

Докторът поне може да проведе разговор, но скоро и неговата ваканция там ще свърши.

# 952
Щях да ви питам: "Кога ще влязат стойностни, интелигентни, възпитани, нормални мъже и жени?" После се сетих кое предаване гледам и се отказах. То кой нормален би влязал в Ергена да се излага пред цяла БГ?

Защо вкарват постоянно лица които са участвали вече във формата? Това ми е мега тъпо.

Габа постъпи елементарно с Емили.

Йовица портаджията се оказа и влюбен, брейййй!

Петър що не дава думата на Калоян? Щото е бавен, нали?

Днес като цяло не ми беше забавно предаването. По скоро се напрегнах

# 953
Офф тъпата Киара Rolling Eyes

# 954
  • На морето!
Калоян милият наистина е много бавен. С Лили ако седнат да говорят, ще напълнят поне 1 седмица сезон.

Натали очаквам да се преориентира към някой от близнаците, ако разбира се съумее да се отпусне покрай Габи с джуките и останалите опитни харпии, които й прерязаха крилцата още в началото.

# 955
Крайно време е да вкарат някоя, която да ги отвори, че освен прах за пране, трябва и омекотител 🤣

# 956
  • В Града на Липите
Тази вечер на масата най-интересни ми бяха физиономиите на Красимир, след като Емили вземеше думата Grinning Особено като се споменеше думата с П. Един два пъти май си смени цвета.
Размина му се само защото Тушев ги е оставил за десерт. Wink

П.п. И също ми липсваше доктора. Имах нужда да му дадат поне пет минути екранно време.

# 957
Защо от старите момичета вкарват? Киара по-висок рейтинг ли носи на предаването от една Филипа, Натали и др. малко по-неизвестни? Сигурно нямат други от кастинга.

# 958
  • here and now
Не мисля, че в къщата на мъжете има омекотител Mr. Green
Иначе в арабския свят не е много по-различно от тук. В Дубай си имат руски и американски квартали, а и към туристите са много толерантни.
Е в мола не може като Анчето облечена да влезеш, но по барове, хотели, плаж си е ок.

# 959
Днес Шермин пропусна да спомене, че говори пет езика... ми бива ли такива работи 🙃

Общи условия

Активация на акаунт