🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 65 311
  • 2 101
  •   40
Отговори
# 930
Сега очаквам да вкарат и Капитонова, да каже на Емили: Ти вчера, пра, ти днеска пра, ти всеки ден пИреш🤣🤣🤣
Капитонката влезе ли, спечелила е формата, парите и двама от свестните мъже, които и да са те. Ако има богати-значи богатите 😁

# 931
  • В Града на Липите
Не са свенливи тазгодишните моми Grinning
Разпищолват се  постоянно, коя “неволно”, коя волно. Дениз визирам. На срещата.
ШермиАна постоянно се разхожда с бански колкото напръстник, ама и тя морална го раздава.

# 932
Е тая Киара пак ли ще влиза? Тя в 3ти сезон не можеше да върже 2 изречения.
Тъкмо се чудех таз джукла откъде ми е позната?!!

# 933
Дано Красимир се преориентира към КиТара. Поне няма да му мрънкоти толкова

# 934
Капитонова афишира връзка. Едва ли ще влезе, Сашка и тя няма да е, защото по време на предаването е била обвързана. Айлин и тя е обвързана... Бонбонева не съм чувала нищо за нея, би могла да се пусне пак. Аз много искам да влезе Козара и да ѝ се тупне Валката Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 935
  • София
Краси почвам да го мисля за най-адекватният в предаването, не знам как още търпи този човек, наистина демонстрира железни нерви.

# 936
  • София
Дано Красимир се преориентира към КиТара. Поне няма да му мрънкоти толкова
Дано не, може да влязат по-интересни и приятни образи от нея.

Честно казано към момента мисля даже да го гледам само на забързан каданс или да чета тука в темата някоя пикантерия, направо ми се отщя. То там рязко падна IQ-то, не че беше много високо, ама все пак...

То има ли някъде инфо за някои други участници? И ако някой знае нещо за това дали наистина има останали двойки - ако не е по правилата на темата, ще се радвам да зачета на лично.

# 937
  • София /Абсурдистан
Дениз се вживя в “Първичен инстинкт”.
Питона влезе ли, другите златотърсачки ще и дишат прахта.

# 938
  • На морето!
На мен ми е мъчно за Габи. Чудя се защо другите момичета не я дръпнат навреме, преди тоя съвсем да я е овъртял. Вярвам, че има причина някои жени да попадат толкова лесно в капана на насилници и не бих ги обвинила. Има нужда от подкрепа и помощ отвън тя, сама очевидно няма да си тръгне. Наврял я тоя нисък злобар във вилата на мъжете и тя стои като кухненски робот в очакване. На останалите мъже вероятно също им е крайно неприятно да са свидетели на тези отношения, но ще си мълчат, “брат за брата” се пак.
Филипа и тя изчезна, Натали също.
Дениз продължава да ми харесва. Виктор също се справя добре.

# 939
Какво лошо има някоя да си пече титите?

# 940
Да вкарат Елена и Валерия 2 пак Trollface

# 941
В темата за спойлерите няма почти нищо за Ергенът.
Мен искрено ме гложди дали Джанчо и безгласната буква са заедно и след предаването.

# 942
  • София
Валерия с къдриците има чар, но и тя като човек грам не ми допада, поне се разбра защо влезе - за известност и към момента добре се монетизира. Нейният най-добър приятел - Викито и той така направи, и него не харесвам като човек.

Не знам каква е и тази мания да се следят такъв тип личности и живота им след като приключи даденото им участие - аз ги забравям супер бързо - зяпам, за да разпусна и защото ми е интересно като експеримент.

# 943
Мен искрено ме гложди дали Джанчо и безгласната буква са заедно и след предаването.

Някой по-назад писа, че са заедно. Дребосъкът е последвал и нея, и цялото й семейство.

# 944
  • В Града на Липите
Няколко страници по-напред в тази тема прочетох, че май са заедно. Лайквали се по роднински и са ги засичали заедно. Нещо такова беше. Ядосах се и не запомних подробности Grinning

Общи условия

Активация на акаунт