🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 53 714
  • 1 843
  •   53
Отговори
# 105
Краси я въртя като пиле на грил 🤣

# 106
Аз викам кат патка. Хем по-скъпо от пилИ.

# 107
Красимир толкова неумело въртя най-леката над главата си, че очаквах по невнимание да развърже и връзките на бикините ѝ.

# 108
Аз викам кат патка. Хем по-скъпо от пилИ.
Компромисен вариант - пуйка.

# 109
Едно е да изглеждаш лекичък, друго е да изглеждаш страхотно, ама тя Шермин не разбира...А Кристина е много яка мацка обаче, тук мъж няма да си намери. На нея ѝ трябва някой уверен мъж.

# 110
Ма този Петър... Голяма грешка! Та те нямат нищо общо, за Бога?! Какви са тия ултиматуми!?

Краси едва я удържа тази кльощавата, защото тя е като дроб! Хиена, Лили, Дениз, изпънати като струни, а Шърмѝ като ластик се огъва.

# 111
Искам Габа за водеща в следващия ерген. И коментатор също!!!

# 112
  • In The Middle Of Nowhere
Тоя Петър, ако на мен така ми държи тон и ми изисква, направо го отрязвам одмах! Бъдещ проблемен ревнивец е това! Дано Кристина да се осъзнае навреме.

# 113
  • В Града на Липите
Петър за втори път й поставя ултиматум на Кристина.
Груба грешка, при условие че на пазара се появи нова стока Grinning

# 114
Аз не разбирам как Габка не е направила реакционен канал още. Отвътре и идват.

# 115
С право не харесвам Петър още мнооого преди участието му в предаването. Един голям балон, на който егото му тежи повече от комплексите. Още едно доказателство, че максимата за повечето актьори важи и тук.

# 116
Ма този Петър... Голяма грешка! Та те нямат нищо общо, за Бога?! Какви са тия ултиматуми!?
Тоз за къв се има?!! Ултиматуми, ограничения?!! С Джанито да се хващат под ръчичка и марш към Ориента, там да се държат като васали и робовладелци! Dizzy Face Rage

# 117
Кристина (юрист) каза, че Петър я сварил неподготвена за този разговор -- "Как жена обсъжда друг мъж в присъствието на Петър".
По същата тема и Дениз се брани от Виктор, но добре, че нещо е учила от Ерген 2 до Ерген в Рая.
Ех, тия близнаци!

# 118
  • София
Джанката видя от доктора, че може да симулира травма и идеално му се получи.

# 119
Аман от ревниви мъже. Това е БОЛЕСТ. Един човек като иска да изневери - ще изневери. Да не говорим тук, че дори и дума за изневяра не става - те не са във връзка...Ама ходи ги обяснявай тия работи на болния мозък.

Общи условия

Активация на акаунт