🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 19 462
  • 640
  •   86
Отговори
# 225
Красимир го играе добряка, а Шърмин отправната в шоуто- в живота има много такива двойки, които вървят напред, но  не можем да се абстрахираве от външните им образи на двамата, различни от отредени им роли. В живота Красимир е егоцентрист, а Шермито е голддигърка.

# 226
Аз се учудвам Кристина как изтърпява претенциите на Петър.
Дано да го отреже.

# 227
Дано да го отреже.
Ида се вземе с Краси🤣👌

# 228
  • София /Абсурдистан
… и е нежна, но много умна и самочувствието и е с покритие… Пропуснах ли нещо?

# 229
Дано да го отреже.
Момичето си го каза - ако това е било в реалния живот, директно отива на дискотека 😉

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:34 от mauigirl

# 230
  • Сф
Дреме й на шапката за Петър. Не знам той сляп ли е, или просто не му изнася да си признае, че на Кристина не й пука за него и само заради розата го държи. Тя ми е много антипатична.

Много ми харесва Габи Бланко, под формата на майтап всичко си го казва право в десетката. С много реална представа е за нещата.

# 231
Очаквах повече от таз вечерния епизод. Вече твърде много прозира сценария. Казва им се какво да правят.

# 232
Сакралните числа 48 и 5 пропусна.

# 233
  • София /Абсурдистан
Сакралните числа 48 и 5 пропусна.
Отчитам си грешката Sunglasses

# 234
Петър за Кристина " Тая МАЛАУМНИЦА как ме издразни.. :
Кога го е казал това?!

# 235
Кога го е казал това?!
Като бяха сами с Виктор в стаята. Дори го върнах да чуя пак и да..това каза. И Виктор се пенявеше..

# 236
Сигурно при всички "двойки" е имало някакви сцени на ревност след влизането на близнаците, но дадоха само с момичетата, които са избрани за среща от тях. Надявам се да се раздвижат малко, беше почнало да става скучно. Петър ми харесваше досега, но явно си изпусна нервите и показа не особено приятни черти от "добрия" си характер, жалко... Сега си останах с харесване само на близнаците, но като покажат малко повече от тях, сигурно и те ще ме разочароват Satisfied

Това шоу се превърна почти в научно-популярен филм на тема "Какво не трябва да се прави в една връзка и какви са първите признаци, че партньорът не става" Grinning Много ми е странно как участниците допускат да се покажат в такава светлина, все пак не са от дълго време там. Някои наистина се държат все едно няма камери, а Туджаров каза, че статичните камери в къщите са си големи и се виждат, не е като да са ги крили от продукцията.

# 237
Всички са в роля. И повечето се познават отвън. Бижутерката и тя ли е от Пловдив?

# 238
Да благодаря пак за темата. 😀

По първи въпрос- Шармин, Орлин, Микелето, доктор Пи.
По втория- гледам със закъснение. Едно на ръка заради часова разлика, но повече- за да пропусна рекламите. Пък при сегашната схема на програмата на телевизиите симпатиите ми отиват към ИВ.

# 239
Много, много грозно а дори не са интимни. Да кажем, че е млад и си мисли, че всичко което лети се яде, но колкото повече рано го-разбере, че не е така и порастне емоционално ще има бъдеще. Единственото сигурно вхтози живот е смърта и данъците, а останалото е относително ( зависи как го
отглешдаш и отнасяш с него).

Общи условия

Активация на акаунт